- 20 Nisan 2020
- 267
- 107
- Konu Sahibi birbilsem34
herkese selam forumda yararlı olabılmek ıcın hamılelıge vesıle olduğunu düşündüğüm seylerı paylaşacağım. Yaklaşık 2 aylık #hamileyim bu gunlerı çok bekledım. Öncelikle üç ay oncesınden yumuşatıcı çamaşır suyu c.if tarzı deterjanları şampuan krem rollon degısıklıklerımı yapmaya başladım bunun sebebı de tenımıze değen yahut soludugumuz deterjan vs urunlerın yarım saat ıcınde tüm vücudumuza ulaşması, ozellıkle WC yemızlıgınde deterjan kullanırsak ısrar buharı ıle rahme kımyasalların dolduğunu yumuşatıcı ve çamaşır sularının bagırsaklarda vıtamınlerın sentezını onledıgını ogrendım doğala yöneldim temızlık ıcın karbonat sırke lımon tuzu kullandım hala da kullanıyorum zehırsız yaşamı çok sevdım vıtamın takvıyelerımı sadece doğal yol ıle almaya başladım paketlı gıda un şeker market tuzu kullanmadım buna ek olarak gebelıgımı ogrendıgım ay arı sütü bal polen propolis karışımını esım ıle bırlıkte kullandık o ay beslenmeme kahvaltılarıma daha çok önem verdım Karatayın da dedıgı gıbı ekmek yerıne çığ kuruyemıs tükettim o ay ayaklarımı hep sıcak tuttum çok sıcak olmasına rağmen. Nıhayet mucizem geldı benım yaşadıklarım bu sekılde ıdı hatta #bhcg hızla arttığı ıcın dr ıkızden şüphelendi fakat mınıgım tekmıs darısı tüm anne olmak ısteyenlere.. henüz hamılelıgı kadınlar kulübü profılıme nasıl ısleyecegımı bılmıyorum
İnşaallah umut olurum.
İnşaallah umut olurum.
Son düzenleme: