Hamile kalmak için yapılması gereken testler

Merhaba kormozom analizi testi kan pıhtılaşması testi de yaptırın bence tüp bebek oncesi bende siizn gibi herşey normal bir sorunum yok diyordum . Tüp bebek denedim 2. Kez olumsuz oldu keşke diyorum önceden batırsaydım. Daha doktor yeni gen testi istedi. Bence siz de baktirin sonra başlayın tedaviye

Doktor gerek yok diyor yapmak istemiyor sinir oluyorum doktora herşey normal diyo ama yinede olmuyor

Kızlar bir yıldır Bebek istiyoruz ama 3 kimyasal 2 sağlıksız gebelik kürtaj 2 düşük yaşadım hepsi 5. 6. Haftada gerçekleşti sizce neden böyle oluyor her şey de iyi görünüyor sağlıklısınız sorun yok diyorlar gen testi de yaptırdık ama sorun görünmüyor

Onlar olumsuz olursa yaparız kafasında ben bilsem herseyi baştan yapardım bunca zaman kaybetmezdim
Anlamıyorum canım doktorlar canları isterse düzgün bakıyorlar ama canları istemezse bi tahlille geçiştiriyorlar . Hiç bişey yokken neden olmuyor ya bi sorun var ki olmuyor işte

Anlamıyorum canım doktorlar canları isterse düzgün bakıyorlar ama canları istemezse bi tahlille geçiştiriyorlar . Hiç bişey yokken neden olmuyor ya bi sorun var ki olmuyor işte
Merhabalar sanırım kimyasal gebelikleriniz olmuş. Bende size gördüğüm bir videoyu söylemek istedim. İki ayrı tüp bebek uzmanı paylaşmıştı sosyal medyadan ordan görmüştüm. Sürekli kimyasal yaşayanlara rahim içine ilaç veriyorlarmış. Hatta bişey öldürücü dedi de geçmiş zaman hatırlamıyorum

Doktor gerek yok diyor yapmak istemiyor sinir oluyorum doktora herşey normal diyo ama yinede olmuyor
genetik test, kan pıhtılaşması testi, eşiniz için sperm dna hasar testi yaptırın bunları yapan özel yerler var iyi bir doktora başvurun bunları yaptırmak istediğini belirtin

genetik test, kan pıhtılaşması testi, eşiniz için sperm dna hasar testi yaptırın bunları yapan özel yerler var iyi bir doktora başvurun bunları yaptırmak istediğini belirtin
Doktora özellikle dedim ki çocuk olmadığına göre mutlaka bir sorun var . Bana pişkin pişkin hiç bir sorun yok dedi herşey gayet normal dedi . Pıhtılaşma ve genetik test yapalım dedim gerek yok dedi

Doktora özellikle dedim ki çocuk olmadığına göre mutlaka bir sorun var . Bana pişkin pişkin hiç bir sorun yok dedi herşey gayet normal dedi . Pıhtılaşma ve genetik test yapalım dedim gerek yok dedi
Banada yapılmadı ilk başta ilk 2 tüp bebeğim olumsuz sonuçlandı 3. denemede farklı doktorla denedim bütün testlerimi yeniden yaptı ek olarak bu testleride yaptı ona göre ilaçlar vitaminler verdi bize

Benim adetlerim hep düzenliydi zaten ( pco olmama rağmen) 28 günde bir adet olurdum histereskopiden sonrada değişmedi döngülerim
Histeroskopiden sonra 3.adetim ama olamıyorum . Pazartesi salı karın ağrım vardı adet olcam diye bekledim tık yok . Salı akşamı biraz gelir gibi oldu sevindim adet oldum diye ama arkası gelmedi . Kabızken kendimi sıkıncada kahverengi az bi akıntı geliyor . Normalde sancıyı çekip hemen olmsm gerekiyor ama yok . Bu arada göğüslerim yumurtlamadan bu yana çok ağrıyor normal mi acaba bu durum

ben hiç yaşamadım bilmiyorum hatta ben perde ameliyatı oldum onda bile böyle uzun süreli bir gecikme yaşamadım adet günümde

ben hiç yaşamadım bilmiyorum hatta ben perde ameliyatı oldum onda bile böyle uzun süreli bir gecikme yaşamadım adet günümde
Bende perde ameliyatı oldum canım ilk 2 adetim iyiydi bu son ki adetim sıkıntı oldu ya . Neyse kafayı yemeden kan testi verim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…