Hamile kalmak için yapılması gereken testler

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum ama olmuyor . Rahim filmi , histeroskopi ameliyatı , amh testi yaptırdım . Eşimde sperm testi verdi ve renkli ultrasonla muayene oldu . Bir sorun yok dendi gebelik için . Daha başka hangi testler yaptırmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ? Hemen tüp bebek yaptırmalı mym yoksa sorunun ne olduğunumu araştırmalıyım lütfen işin ehli cevap versin nolur

Sorun yokken 1 sene denenir 1 sene dolduysa sırayala klomen tedavisi, aşılama , tüp bebek denenir.

Sorun yokken 1 sene denenir 1 sene dolduysa sırayala klomen tedavisi, aşılama , tüp bebek denenir.
Saydığın aşamalardan geçtim sorun yok deniliyor ama yine olmuyor . Son çare tüp bebek oda olmazsa diye korkuyorum

Saydığın aşamalardan geçtim sorun yok deniliyor ama yine olmuyor . Son çare tüp bebek oda olmazsa diye korkuyorum
Denemek lazım. Ya olursa neticede Benim 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanıyodum histereskopi olmuştum ertesi ay oluştu gebelik. Regl bekliyordum normalde iğnelere başlayacaktım. Nasip biz çabalıyoruz Allah doğru zamanda veriyor.

Çok bunaldım Merve inan ki Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın seninde yaşadıklarını burdan biliyorum ve mutlu sona ulaşman banada moral oluyor kan pıhtılaşması varmı diye test yaparlar mı istesem yada başka yapılmayan ne kadar test varsa yapmalarını istesem tüp bebek öncesi yaparlar mı acaba

Mervecim merhaba tecrubene ihtiyacim var adetin 12.gunu piki gordum ertesi gunu siliklesti. Siliklestigi gunu ve ertesi gunu degerlendirdik sonra gun asiri. Bugun adetin 21.gunu ovu yaptim resim ekledim dunde cok biraz silikti. Adetim28-31 augustus arasi ne dusunuyorsun

Eklentiler

• 5B8957A9-7674-4811-A77B-30646BFB7236.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 48
Bende amh çok düşüktü diye genetik testleri ve pıhtılaşma testlerini yaptırmamı söylemişti doktorum bilelim diye. Pıhtılaşmayı özelde de yaparlar ama biraz tuzlu biliyorum. Tıbbi Genetik bölümünde yapıyorlar araştırma hastanelerinde. Ama bana neden yaptırdığımı sormuşlardı bu testler için devlet bir sebep arıyor. Kayıp yaşanmasını bekliyor sanıyorum.

Bi şey düsünmemek lazım. Belki 2. Yumurtlama olabilir diyelim pko yoksa. Hep böyle pikse pozitifi görebilen var hcg testinde ama göremeyen de oldu burda maalesef. Bekle bakalım biraz daha . Aynı koyuluk bi kac gün daha çıkarsa hcg testi yaparsın.

Buda dunku testim boyle gorunce herhalde tekrar yumurtluyorum dedim dun de degerlendirdim bugunda biraz daha koyu oldu pco bildigim kadariyla yok doktorlar birsey demedi tsk ederim cevap verdigin icin

Eklentiler

• C6E56F21-9A9F-4C6F-973B-497EBE8AA1DF.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 50
yumurta takibi yapın. eşinizle birlikte zeytinyağında bekletilmiş incir yeyin saglıklı beslenin olur inşalah
haa bie bu işi görev gibi yapmayın anlatabildim mi ..stres en önemli neden olmaması için..bilirim çok zor beklemek ama sabırlı olmalısın

Bir de ben şeye kafa takmıştım dna hasar testi istedim doktordan. Ama eşimin degerlerine iyi ve gerek yok diyorlardı hep. Benim tüp bebekte ivf değil de icsi deniyo galiba mikroenjeksiyon yöntemi kullanıyorlardı. Doktor demişti ki hasar varsa takviye kullanacak. Bu da illa yüzde yüz düzeltmeyedebilir. Mikroenjeksiyona hasarlı spermi de çekebiliriz. Alsın takviye şimdiden kullansın istersen demişti. Ben de almıştım eşime. 1 kutu kullanmıştı hamile kalmışım. 2. Kutunun yarısında hamile olduğumu öğrendik. Beeelki onun da katkısı olmuştur diyoruz.

Buda dunku testim boyle gorunce herhalde tekrar yumurtluyorum dedim dun de degerlendirdim bugunda biraz daha koyu oldu pco bildigim kadariyla yok doktorlar birsey demedi tsk ederim cevap verdigin icin
Rica ederim canım. Sen o ilk pikten 12 13 gün sonra bi de hcg testi yap bence.

Benimde düşüklerim oldu ama doktor bunu kimyasal diye saydı . Bugün doktordan isticem inşallah yapar ya

Denedim bu kürü ama aşırı göğüs ağrım oldu meğer süt hormonum yükselmiş korktum bıraktım hemen

Bende kafaya taktım nerde sorun var diye benim yumurtammı sağlıksız yada eşimin spermimi kalitesiz diye düşünmekten azıcık saçım ağarmış bugün doktor karar verecek tüp bebeğe inşallah hayırlı sonuç olur

Merhaba. Bizim de her sey normal görünmesine rağmen 2 yıl olmadı. Ben de tüp bebek merkezlerini araştırmaya başlamıştım.Onla bike olmazsa diyodum. Sonra artık kabullendim olmuyor dedim. Sonraki ay gebe kaldım. Yani bizim gibi açıklanamayan infertilitede stres çok önemli. Üstüne düştükçe strese giriyor insan bı süreci daha da uzatıyor. Yaşınız gençse biraz daha deneyin . 35 e yakınsanız daga fazla zaman kaybetmeden aşılama veya tüp bebeğe gidin derim.

Bugün kontrolden geldim herşey normal dedi doktor . Tüp bebeğe başlıyacaktık doktor bu ay deneyin eğer olmazsa tüp bebek yapalım dedi . Yeni 29 a girdim canım nasip bakalım inşallah darısı başıma

Gebelik testi yapın bence yarın sabah ilk idrar ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…