Onu biliyorum amatestin yapılış saattini nasıl tuttutucam günde 2 kez yapılıyor bildiğim kadariyla kuzumİki çizgide eşit koyulukta olunca yumurta en geç 36 saat içinde çatlayacak demek oluyor iki çizgide kopkoyu olcak olmadı ateş ölebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu biliyorum amatestin yapılış saattini nasıl tuttutucam günde 2 kez yapılıyor bildiğim kadariyla kuzumİki çizgide eşit koyulukta olunca yumurta en geç 36 saat içinde çatlayacak demek oluyor iki çizgide kopkoyu olcak olmadı ateş ölebilirsin
Onu biliyorum amatestin yapılış saattini nasıl tuttutucam günde 2 kez yapılıyor bildiğim kadariyla kuzum
Merhaba kardeşlerim Rabbim inşlh hamile kalmak istemeyenlere hayırlı sağlıklı salıh salıha evlatlar nasip eder hamile kardeşlerime de kolay hamilelikle sağlıkla hayırla kucağına almayı nasıp eder. Arkadaşlar bende sizin gibi gebe kalmaya çalışyrdm herşeyi heryeri okuyrdm ve dedm Kı eger HAMILE kalırsam ahdım olsn bende herkesle payşaşacam inşlh Rabbim size de nasip edr bana da hayırla sağlıkla kucağıma alıp buyuteblmeyi nasip ederHanımlar hamile kalmak için 41 Meryem suresi 41 yasin okudum ya varis ya musavvir ya Halik gibi esmalar okudum bı ara Kenzül Arş duasını okuyordum Hz. Yunusun duasını çektim 313 ayetelkursi okudum ve aklıma gelmeyen şeylerde var bazı ayetlerde okumuştum başka aklınıza gelen var mı onları da okumak isterim yardımcı olur musunuz ? Doktora gittim yumurta tembelliği olabilir dedi sanırım tıptaki adı polikistik over olarak geçiyor bugün kan tahlili verdim adetimin 2.gunu Perşembe tahlil sonuçları çıkacak inşallah kötü bı durumla karşı karşıya kalmam
Nasıl takip edeceğim onu pekiHER ay adet olsa da bazen yumurtlama olmayabiliyor canım yumurtlama gününü takip et
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaşlı bi teyze dedi Kı kızım adetin bittikten hemenn sonra diğer adetin başlayana kadar hergun ama hergun sadaka ver. Ve her sadaka sonrası bol dua et Rabbim den evladını iste .... Bende üç aşağı bunları yaptm ve Rabbim mücizesini gönderdi çokk şükür nin şükür
Allah kabul etsin canımBugün sabah namazında Silsile aliyye hazretleri için namaz kıldım dua ettim sonra 2 rekat Namaz kılıp 9999 adet fetih suresinin ilk ayetini okumaya başladım ve ekstradan fetih suresi okuyorum .
lh testi veya ateş ölçerek edebilirsinNasıl takip edeceğim onu peki
Tamam canım teşekkür ediyorum bilgiler içinAllah kabul etsin canım
lh testi veya ateş ölçerek edebilirsin
Ne güzel canım Rabbim bizlere de nasip eder inşallahYaşlı bi teyze dedi Kı kızım adetin bittikten hemenn sonra diğer adetin başlayana kadar hergun ama hergun sadaka ver. Ve her sadaka sonrası bol dua et Rabbim den evladını iste .... Bende üç aşağı bunları yaptm ve Rabbim mücizesini gönderdi çokk şükür nin şükür
Amin canımmm Allah' razı olsn Rabbimm dualarımızı en kısa zamanda hayra cevirerek kabul etsnHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canımmm dualarmdasnzNe güzel canım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah