E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
SELAM KIZLAR sizden isteğim HAMİLE KALMAK İÇİN size ne gibi tedavi uygulandı???..Çünkü biliyosunuz her doktor aynı değil bazıları çok testler yaptırıyo bazılarıda hiç test yapılmadan direkt rahim filmi yada laparoskopi öneriyolar..benim amacım hem kendimi bilgilendirmek hemde ilk defa doktora gidenlerin ne gibi tedavi yolları uygulanılıcak bilmeleri.. BEN İLK DOKTORA GİTTİĞİMDE ÖNCE YUMURTA TAKİBİNİ ÖNERDİ ..YANİ YUMURTALIKLARIM HANGİ GÜN OVALASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİNİ ÖĞRENMEKTİ..ADETLERİM DÜZENLİ GÜNÜNDEN HEP 2 GÜN ÖNCE OLUYORUM HATTA..YUMURTALIKLARIMDA TAKİBİ SONUCUNDA ( o ayki piskolojime bağlı genelde )13.GÜNDE ÇATLIYO..SONRADA DOKTORUM GÜN AŞIRI İLİŞKİ ÖNERDİ VE ONUN YANINDA progestan İLACINI VERDİ ..NEYSE BU DOKTOR BİZİ HER İKİ GÜNDE BİR ÇAĞIRDINDAN DOLAYI ANLADIKKİ TAMMAMEN MADDİYATA ÇOK ÖNEM VERİYOMUŞ..VE DOKTORUMUZU DEĞİŞTİRDİK..ŞİMDİKİDOKTORUMDANDA ÇOOK MEMNUNUM.. DR.DA BENİ KONTROL ETTİKTEN SONRA BİR SÜRÜ KAN TESTİ İSTEDİ BUNA AİDS DE DAHİLDİ VE EŞİMİN SPERM KALİTESİNİDE..BENDE TEK ANEMİ ÇIKTI EŞİMDEDE HİÇ BİR PROBLEM YOKTU..SONRADAN ADETİMİN 5.GÜNÜNDEN İTİBAREN SEREPHONE İLACINI KULLANMAMI İSTEDİ (yumurtalıklarımı geliştirmek içinmiş daha verimli olmaları içiN)TABİ BENDE KÜÇÜK ÇİKOLATA KİSTİ DE VARDI SOL YUMURTALIĞIMDA..serephone ilacını kullandıktan sonra 11.günde beni tekrar çağırıp yumurtalığımın geliştiğini fark edince yumurta çatlatma iğnesi oldum ve gün aşırı ilişki önerdi YİNE OLMADI:sm_confused:NEYSE TEKRAR DOKTORUM BİDAKİ ADETİMİN 5.GÜNÜMDE BANA GHONAPHENE İLACINI KULLANMAMI İSTEDİ AYNI ŞEKİLDE ÇATLAMA İĞNESİ FALAN ODA OLMADI..:1no2:SONRADA RAHİM FİLMİNİ İSTEDİ .ONDADA RAHMİMDE ÇOK AZ ÇÖKÜKLÜK VARI(onun anlamı ben eğer hamile kalırsam diğer kadınlardan düşük oranım daha fazlaymış)o düzeltilebilirmiş..birde sol tüpümde rahim filmi esasında verilen sıvı zor geçmiş ama yapışık değil(onun anlamı da kistin yaratmış olduğu ilthab)Kİ RAHİM FİLMİNDEN SONRA VERİLEN KURUTUCU ANTİBİYOTİKLE BERABER KİSTİM PATLAMIŞTI..a.s..rahim filminden sonra BUSEFER DOKTORUM BENİM PİSKOLOJİME ÖNEM VEREREEK AŞILAMA YAPTI MALESEF ONDANDA SONUÇ ALAMADIK DOKTORUM ISRARLA BANA BUNU KAFAMDAN ATMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ AMA TABİ BU ELİMİZDE DEĞİL..aşırı derecede pimpirikli olduk eşimle:çok üzgünümOKTORUM EĞER ARALIK AYINA KADAR DOĞAL YOLLA HAMİLE KALAMAZSAN;SANA LAPAROSKOPİ YAPALIM DEDİ BELKİ RAHİMDE YAPIŞIKLIK FALAN OLUR, ULTRASYONDAN GÖRÜLMEYEBİLİR DİYE..ŞİMDİ ben bekliyorum tabi takviye olarak ta kürleri deniyorum HAYIRLISI İLE ALLAHIN DOĞRU ZAMANDA BENİ ANNE YAPICAĞI GÜNÜ MELEĞİMİ CENNET KOKULUMU,SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM..LÜTFEN SİZDE YAŞADIKLARINIZI PAYLAŞIN BEN BAZI DUYUMLAR ALIYORUM TÜP BEBEK TEDAVİSİNDEN ÖNCE KARINA BİR JEL VARMIŞ O SÜRÜLÜYOMUŞ AYNI ZAMANDA ORAL YOLDAN BİRŞEY ALINIYOMUŞ!!NEDİR O ACEBA BANA UYGULANMAYAN BİŞEY DAHA MI KALDI??CADIARZU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN SAĞLICAKLA KALIN sevgilera.s.:enbuyukkk: