• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak icin sigarayı bırakmam şart mi?

Hi barbie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
8
3
1
27
Kizlar selam. Ben neredeyse 2 senedir sigara kullanıyorum öyle cok tiryaki de degilim. 1 paket sigarayı 2 günde bitiriyorum bazen de 3 gün. Ama cevremde ki herkes hamile kalabilmem icin sigarayo birakmam gerektigini söylüyor. Polikistik over hastasiyim doktora gittigim de ilk önce sigarayi birakman lazim falan dedi. Kilo vermeye calisiyorum diyet yapiyorum spor yapiyorum stres yapmamaya calisiyorum fakat sigarayi birakamiyorum. Azalttim paketi biraktim mesela esimden iki dal aliyorum o beni bir gün boyunca idare ediyor ama ona bile laf ediyorlar.

Kizlar selam. Ben neredeyse 2 senedir sigara kullanıyorum öyle cok tiryaki de degilim. 1 paket sigarayı 2 günde bitiriyorum bazen de 3 gün. Ama cevremde ki herkes hamile kalabilmem icin sigarayo birakmam gerektigini söylüyor. Polikistik over hastasiyim doktora gittigim de ilk önce sigarayi birakman lazim falan dedi. Kilo vermeye calisiyorum diyet yapiyorum spor yapiyorum stres yapmamaya calisiyorum fakat sigarayi birakamiyorum. Azalttim paketi biraktim mesela esimden iki dal aliyorum o beni bir gün boyunca idare ediyor ama ona bile laf ediyorlar.
Bıraksak tabi ki iyi olur ama ben sigara içerken gebe kalmıştım. Sigara içip de gebe kalan çok insan var. Bence insanı daha da strese sokuyor bu sigara meselesi. Ne güzel azaltmayı başarmışsın. Pekala bırakabilirsin de.

bakma kimseye stres olma pkosda stres en kötü faktör sen rahat ol sadece sevismeyi fazlavtutun kan yürüsün oraya 2 günde bir zev ocin sevisin kendini de eşini de iyi besle kısa zamanda olur

Azaltmissin zaten gebelikte bebeğin için zaten bırakırsın, sonuna kadar içme filtre kısmına tamamen ne kadar atık madde varsa sigara bitene kadar birikiyor yarısına kadar iç, iki üç günde bir ilişki olsun spermin olgunlaşmasını müsade edin, zaten 72saat canlı kalıyor üç günde yeterli olur, stres yapma milletin de sigaranı görüp canını sikmasina izin verme yalnızken iç kafan rahat olsun, hayırlısıyla olur, zamanla bırakırsın stres yapma

Tanıdığım iki kişi pöfür pöfür sigara içerken kaldı hatta bir tanesi evlendi 1 2 ay içinde kaldı diğericde bütün hamileiği boyunca sigara içti.
ben hiç içmedim eşimde içmez sebepszi yerw hamile kalamıyorum.
genelleme yapmamak lazım ama hamile kalmanı engeller mi bilemedim bu yüzden

Alakası yok sigarayla bence tabi hamileyken içme yada az iç günde 2 3 falan arkadaşım daha tiryaki gorumcem daha tiryaki biri 7 biri 3 aylik hemen hemen hamileler tabi çok zararlı ama alakası yok bence sigarayla

Back
X