• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için önerileriniz var mı?

dodo84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
115
16
98
Herkese merhaba ,

Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum..

Hamile kalmaya çalışırken ilişki sırasında kayganlaştırıcı vs kullanma nasıl oluyor? Çünkü ben bir yazıda okudum kayganlaştırıcı vs ürünler hamileliğe engel olabiliyormuş.. Ama onlarsız da ilişki çok can yakıcı olabiliyor.. Bana önerebileceğiniz alternatif birşey varsa çok mutlu olurum..

Şimdiden teşekkür ederim.. ☺

Kayganlastirici olarak tukuruk dahi sperm yapisini bozuyormus.

Kendinizi kasmayın yeter. İlk deneme olacaksa tadını çıkarın bebek diye düşünmeyin. Ve olaydan sonra yarım saat yataktan çıkmayın sırt üstü yatın bacaklarınızı havaya kaldırın ya da belinize yastık koyun. Kafaya takmamak en iyisi.

Aynen katiliyorum. bebek icin birlikte olmayin sadece istediginiz icin olsun. ve hamile kalacak miyim kaldim mi kalmadim mi diye dusunmeyi birakin. hayatiniza bakin. tadini cikarin cocuksuz hayatin ben yeni hamile kaldim ve inanin son 3-4 aydir dusunmedim hatta bebek fikrinden sogumustum eylul basinda geciktirici bile kullandim. kürleri deneme bile ben denedim faydasini gormedim. yumurtlama ilaci da kullanma. 1 yil bekle eger olmuyorsa bi dr git kontrol ettir esini ve kendini sorun yoksa ilac kullanmayin bence sadece hayatinizi yasayin. birakin bebek hayatiniza dahil olsun.

Kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim..

Kayganlaştırıcı alternatif bir öneriniz var mı..

Bu söylediklerinizi zaten cok okudum.. Doktora da gittim o da aynı şeyleri söyledi.. Hatta ben fazla beklemek istemiyorum dedim o da bu yüzden beni hormon testi ve erken menopoz testi (ananem erken yaşta menopoza girmiş 39 yaşında) varmış ona çağırdı.. Bu deneme de olmaz ise önümüzdeki regl dönemim de gidicem testler için.. Yaşım 32 şuan da ve bir sene gibi bir süre beklemek istemiyorum.. Doktora da söyledim yani sekiz dokuz ay dedi o bana ama ben altı ay deneyip alternatif yollara başvurcam.. Geç evlendim ve bebek için geç karar verdik.. Ne bileyim cok da fazla geç kalmak istemiyorum.. Çok takmak ta istemiyorum.. Böyle yani durumlar..

kayganlaştırıcı olmadan ilişkide acı yaşıyorsan, öncelikle bununla ilgili bir doktor kontrolü yaptırmanı tavsiye ederim.

Kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim..

Kayganlaştırıcı alternatif bir öneriniz var mı..

Bu söylediklerinizi zaten cok okudum.. Doktora da gittim o da aynı şeyleri söyledi.. Hatta ben fazla beklemek istemiyorum dedim o da bu yüzden beni hormon testi ve erken menopoz testi (ananem erken yaşta menopoza girmiş 39 yaşında) varmış ona çağırdı.. Bu deneme de olmaz ise önümüzdeki regl dönemim de gidicem testler için.. Yaşım 32 şuan da ve bir sene gibi bir süre beklemek istemiyorum.. Doktora da söyledim yani sekiz dokuz ay dedi o bana ama ben altı ay deneyip alternatif yollara başvurcam.. Geç evlendim ve bebek için geç karar verdik.. Ne bileyim cok da fazla geç kalmak istemiyorum.. Çok takmak ta istemiyorum.. Böyle yani durumlar..
Ben de 32 yasimdayim. Ve benim annemde erken menapoza girmis ayni durumdaydik. Korkularini anlayabiliyorum. Herkesten bunu duymak ne demektir biliyorum. Kolay bir surec degil. umarim kisa zamanda hamile kalirsin.

Herkese merhaba ,

Hamile kalmaya çalışırken ilişki sırasında kayganlaştırıcı vs kullanma nasıl oluyor? Çünkü ben bir yazıda okudum kayganlaştırıcı vs ürünler hamileliğe engel olabiliyormuş.. Ama onlarsız da ilişki çok can yakıcı olabiliyor.. Bana önerebileceğiniz alternatif birşey varsa çok mutlu olurum..

bence tükürük kayganlaştırıcılardan daha az zarar verir am kayganlaştırıcı kullanmayın.

Kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyduğunuza göre, cinsel ilişkiye hazır olmuyorsunuz demek ki...

Sırf hamile kalmak için bir an evvel olsun bitsin diye düşünüyorsanız, kuruluk olması çok normal.

Tükürük sperm yapısını bozuyor.
Ancak su bazlı kayganlaştırıcılar aksine spermin daha derine taşınmasına yardımcı oluyormuş.

Herkese merhaba ,

Canım bana doktorum hamilelik için kullanmamamı önerdi ama ben kullandım. İlişkiden sonra ayaklarını havaya dik ve bi 15 dk bekle şekilde. Bebe yağı da kullanabilirsin. Bu şekilde hamile kaldım

Kürler var . Kürle birlikte ovulasyon testi yapabilirsin. Kayganlastirici kimyasal yapay birsey mutlaka zarari vardir. Dr unda istememis zaten. Tukruk vücüt salgisi kayganlastiriciya gore daha dogal. Hicbirsey olmadan yapamiyorsan tukrukle yap bari. Yasin 32 hamilelik on ay bide ne zaman olacak sınır 35 zaten . 35 ustu riskli gebelik oluyor. Acele etmekte haklisin ha deyince olmuyor. Bende 32 de evlendim . Tam cocuk dusunurken troid engeli cikti ameliyatti derken bir sene oyle gecti.

Back