Hamile kalmak için nerede, nasıl ve ne zaman?

Benim mart ayın yumurtam çatlamamısti. Korunmuyoruz. Doktor hemen bebek istiyorsa çatlatalim demisti. Ben bi akısına birakalim dedim. Yumurta catlamama olayi uzun surer mi ? Sizde tedavi olmali miyim. Ilerde sikınti olur mu. 7 aylik evliym. Bebek de istiyorum.
yumurtan çatlamıyorsa bu önemli bir sorun bence, yumurta çatlamazsa zaman alır hamile kalman... hemen ilaç kullanmak yerine doktora yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle, eğer yine çatlamazsa o zaman ilaç denenebilir...

Aralik ayina kadar adetlerim hep duzenliydi. Aralik ayindan snra bi strese girdim bazi nedenlerden dolayi. Adetim kesildi. 2 ay snra doktor kontroluyle adet oldm. Smdi de 1 hafta fln gecikmeli adet oluyorum. Bu ay ne olur bilemem.

Aralik ayina kadar adetlerim hep duzenliydi. Aralik ayindan snra bi strese girdim bazi nedenlerden dolayi. Adetim kesildi. 2 ay snra doktor kontroluyle adet oldm. Smdi de 1 hafta fln gecikmeli adet oluyorum. Bu ay ne olur bilemem.
o zaman dikkat et strese girmemeye çalış, allah muhafaza bırak hamile kalmayı, adeti bile engelliyor, adet olmazsan hamlelik de olmaz, dikkat et... demekki adetlerin yüzünden yumurtan çatlamıyor

Ben yine bi yumurta takibi yaptirayim icime kurt düştü. Cevaplarıniz icin cok tesekkur ederim.

doğumu hesaplayan linki de eklemek lazım buraya tahmini doğum zamanı

X