- 26 Nisan 2018
- 94
- 33
- 88
- 38
- Konu Sahibi Abuk prensess
-
Amin inşallah teşekkür ederim bende. Hiç üzgün hissetmeyin Rabbim en doğru zamanı bilir.Teşekkür ederim cvbınız için. Bende folik asit aldım 4ay ama aşırı kilo aldırdı bıraktım yine doktora gittim bana ve eşime thancss verdi bi çeşit miniral. Ama çok yuhaf bi duygu üzgün hissediyorum kendimi. Amin rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Folik asit kilo yapıyor değil mi? Ben de kullanmaya başladıktan sonra kilo aldım 6 aydır kullanıyorum. Ben de diyorum neden sürekli yukarı çıkıyor bu tartıdaki rakam :)Teşekkür ederim cvbınız için. Bende folik asit aldım 4ay ama aşırı kilo aldırdı bıraktım yine doktora gittim bana ve eşime thancss verdi bi çeşit miniral. Ama çok yuhaf bi duygu üzgün hissediyorum kendimi. Amin rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben bir çok şey denedim aşılama bile yaptırdım 17 ayda ne zaman kendimi bıraktım o zaman oldu gerçekten gelcekleri zamanı kendileri seçiyorlar allah tez zamanda isteyen herkese saglikli mutlu güzel kaderli evlat nasip etsinMerhaba!. 1yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik çok şükür herhangi bi problem bulunmadı yaşım 38 olduğu için endişeliyim. Düzenli adet oluyorum. Ovülasyon teslerindende faydalandık ayda düzenli yumurtlama da mevcut.düzenli ilişkimizde oluyor. Ama bu konuda üzgünüm. Lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Zaten biz nedesek boş canım banada dediler bende bildiğime gittim o bosverlik sana kendiliğinden gelecekÇok çok mutlu oldum senin adına. Evet zaten bana göre hayatta böyle bıtaktığın an kapını çalıyor. Eşim beni karşısına aldı ve takma dedi ben seni çocuk olmasada seviyorum dedi. Bizim ilişkimiz çocuktan inaret değil de dedi. O bende rqhat ama inat tarafım mı etrafimdakilerin haöile olması mı nilöiyorum kızlar ama rahatsız olduğum nibir duurum var tam olarak şu diyemem ama car bişi… şimdi bi mineral var onu eşimle içiyoruz ama artık bundan sonra bişi denemeyi düşünmüyorum yani sizlerin demesi ile deil kendim o duruma geldim. Bi senedir yazık kendimi de eşime de fazla yüklendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?