Hamile kalmak için neler yaptınız?

Abuk prensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
94
33
88
38
Merhaba!. 1yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik çok şükür herhangi bi problem bulunmadı yaşım 38 olduğu için endişeliyim. Düzenli adet oluyorum. Ovülasyon teslerindende faydalandık ayda düzenli yumurtlama da mevcut.düzenli ilişkimizde oluyor. Ama bu konuda üzgünüm. Lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, bizde çocuk düşünmeye başladığımızda omepa Q10 OMEGA 3 kullanmıştım. Araştırdıgim kadarıyla Yumurta kalitesini arttırdığını söylemişlerdi. Eşimde propolis arı sütü polen karışımı kullanmıştı. O da sperm kalitesine iyi geliyormuş. İlk ay hamile kaldım şükür. Allah sizede nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim cvbınız için. Bende folik asit aldım 4ay ama aşırı kilo aldırdı bıraktım yine doktora gittim bana ve eşime thancss verdi bi çeşit miniral. Ama çok yuhaf bi duygu üzgün hissediyorum kendimi. Amin rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.❤️

Teşekkür ederim cvbınız için. Bende folik asit aldım 4ay ama aşırı kilo aldırdı bıraktım yine doktora gittim bana ve eşime thancss verdi bi çeşit miniral. Ama çok yuhaf bi duygu üzgün hissediyorum kendimi. Amin rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.❤️
Amin inşallah teşekkür ederim bende. Hiç üzgün hissetmeyin Rabbim en doğru zamanı bilir.
Daha önce hiç duymamıştım siz söyleyince içeriğine baktım onda da koenzim Q10 varmış iyi gelir inşallah. Hiç bir problem olmasa da yumurta ve sperm kaliteli olunca tutunması daha kolay oluyormuş onun için iyi gelir diye düşünüyorum 🙂

Evet şimdi bir ay bunu denicez, biliyorum biz hazır olunca değil bebek hazır olunca bize gelecek. İnşallah canım hepimiz için en hayırlısı olur. allah isteyen herkese nasip etsin.

Folik asit kilo yapıyor değil mi? Ben de kullanmaya başladıktan sonra kilo aldım 6 aydır kullanıyorum. Ben de diyorum neden sürekli yukarı çıkıyor bu tartıdaki rakam :)

Evet bende 4ay kullandım ama bıraktım eğer işe yarasaydı yarardı diye düşündüm. Balon gibi şiştim 😂 anında fark etti iki kilo gitti valla. Hamile değilim millet hamile sanıyordu😂

Merhaba!. 1yıllık evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik çok şükür herhangi bi problem bulunmadı yaşım 38 olduğu için endişeliyim. Düzenli adet oluyorum. Ovülasyon teslerindende faydalandık ayda düzenli yumurtlama da mevcut.düzenli ilişkimizde oluyor. Ama bu konuda üzgünüm. Lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben bir çok şey denedim aşılama bile yaptırdım 17 ayda ne zaman kendimi bıraktım o zaman oldu gerçekten gelcekleri zamanı kendileri seçiyorlar allah tez zamanda isteyen herkese saglikli mutlu güzel kaderli evlat nasip etsin

çokça aminn canım ne güzel dua ettin öyle…
Evet bende senin dediğine katılıyorum, şuanda o aradayım tam burakmışta değilim ama baştaki takıntılığımda yok. Her şerde vardır bir hayır.biz hazırız onu kucaklamaya o da hazır olduğunda bize gelecek inanıyorum…

34 yaşındayım eşim 39
Geçen sene Nisan ayında karar verdik bebek sahibi olmaya ilk işimiz eşime SMA tarama testi yaptırmak oldu. O arada ben folik asit omepa a10 d vitamini ve buğday çimi tozu kullanmaya başladım.
SMA sonucumuz Ağustos ayında geldi. Ağustosa kadar yukarıda saydıklarımı kullanmaya devam ettim ekstra olarak ovulasyon testleri de aldım ve yapmaya başladım.
İlk ay hüsran oldu. Hemen eşime de vitamin takviyeleri keçiboynuzları falan başladık. Ovulasyon testleri devam. Yine hüsran oldu.
En son Kasım ayında da hüsran olunca MFK diye bir doktorun eşli takviyelerine başladık. Aralık ayında yine hüsran oldu. Ocak da aynı şekilde hüsran. Nereden baksanız 6-7 ay her duyduğumuzu denedik sürekli ovulasyon testiyle takip ettik tam zamanında ilişki oldu hatta saatini bile denk getirmeye çalıştık ama maalesef hiç olmadı
En sonunda biz bebek işinden vazgeçtik. Çocuğumuz kendiliğinden olmazsa tedavi olmayı düşünmüyorduk zaten, en son zaten dünyada iyi bir yere gitmiyor boş verelim çocuğu gezelim dedik. Hatta yaz ayı için gitmek istediğimiz bir ülkeye rezervasyon yaptırdık. Ovulasyon testlerini kaldırdım folik asitleri kaldırdım bütün vitaminleri bıraktık çocuk meselesini de rafa kaldırdık.
Ve ne oldu bilin? Hamile olduğumu öğrendim iki gün önce.
Bunu şu yüzden yazıyorum, herkes bana derdi kafana takma bu kadar ince eleyip sık dokuma o zaman olacak işte diye inanmazdım. Ya boş boş konuşmayın ne alakası var derdim… yaşayarak gördüm resmen
Umarım sizin de güzel haberinizi alırız 💙🙏🏻

Çok çok mutlu oldum senin adına. Evet zaten bana göre hayatta böyle bıtaktığın an kapını çalıyor. Eşim beni karşısına aldı ve takma dedi ben seni çocuk olmasada seviyorum dedi. Bizim ilişkimiz çocuktan inaret değil de dedi. O bende rqhat ama inat tarafım mı etrafimdakilerin haöile olması mı nilöiyorum kızlar ama rahatsız olduğum nibir duurum var tam olarak şu diyemem ama car bişi… şimdi bi mineral var onu eşimle içiyoruz ama artık bundan sonra bişi denemeyi düşünmüyorum yani sizlerin demesi ile deil kendim o duruma geldim. Bi senedir yazık kendimi de eşime de fazla yüklendim😞

Çok çok mutlu oldum senin adına. Evet zaten bana göre hayatta böyle bıtaktığın an kapını çalıyor. Eşim beni karşısına aldı ve takma dedi ben seni çocuk olmasada seviyorum dedi. Bizim ilişkimiz çocuktan inaret değil de dedi. O bende rqhat ama inat tarafım mı etrafimdakilerin haöile olması mı nilöiyorum kızlar ama rahatsız olduğum nibir duurum var tam olarak şu diyemem ama car bişi… şimdi bi mineral var onu eşimle içiyoruz ama artık bundan sonra bişi denemeyi düşünmüyorum yani sizlerin demesi ile deil kendim o duruma geldim. Bi senedir yazık kendimi de eşime de fazla yüklendim😞
Zaten biz nedesek boş canım banada dediler bende bildiğime gittim o bosverlik sana kendiliğinden gelecek
Bebeğinizde sizin için en dogru zamanda sizinle olacak inan

Saol canımm bana burdan yazarsan aşamalarını sevinirim. Burası aramızda olan iletişim sağlayan bir sayfa bir dünya. Herşey gönlünce gelişsin gerçekleşsin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.❤️

Back