• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak icin neler yaptiniz ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gullu32819

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
161
37
13
24
Merhaba kizlar hamile kalmak icin neler yaptiniz herhangi bir ilac vs kullandinizmi yada iliski yontemleri pozisyonlari ? Ovulasyon takibi yaptim 1 ay tutmadi bana akil veririmisiniz neler yapmaliyim

Merhaba kizlar hamile kalmak icin neler yaptiniz herhangi bir ilac vs kullandinizmi yada iliski yontemleri pozisyonlari ? Ovulasyon takibi yaptim 1 ay tutmadi bana akil veririmisiniz neler yapmaliyim
merhaba , bizim denememizin ikinci ayı , ilk ay kimyasal gebelik geçirdim , bu ayda ovulasyon değilde adet takviminden takip ettim ve doğru çıktı yumurtla günüm akıntı ve ağrıdan anladım , bata 5 gün kaldı bekliyoruzz .

Eklentiler

• 2692D14D-9F22-40E8-9785-EF74EE466138.webp
    2692D14D-9F22-40E8-9785-EF74EE466138.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 81
Düzenli ilişkiye girmek lazım. Adet bitiminden sonra gün aşırı değerlendirin 🌸

Sık cinsel ilişki, ilişki sonrası hemen kalkmadan bir süre yatıp dinlenmek, doktordan hamile kalmak isteyenlere verdikleri folikasit düzenleyici ilaçlar, değerleriniz düşükse demir, B12, D bitamini takviyesi alabilirsiniz. Bir de kafa çocukta olmayacak anın tadını çıkartmaya çalışın. Duanızı da eksik etmeyin. Stres büyük bir düşman olabilir. Hayırlısıyla sizinde vakti gelince bebeğinizin olur inşallah.

Back
X