• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için neler yaptınız arkadaşlar yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasmin2640

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
70
63
3
Arkadaşlar 10 aydır evliyim hamile kalamıyorum yardımcı olur musunuz akıl akıldan üstündür neler denediniz neler yaptınız yardım lütfennn

Arkadaşlar 10 aydır evliyim hamile kalamıyorum yardımcı olur musunuz akıl akıldan üstündür neler denediniz neler yaptınız yardım lütfennn
Kuzum ben ilk denemede hamile kaldım
Hiçbirşey yapmadım
Umursamadım :)
Ama bebepimi kaybettim daha sonra 😔
Şimdi kafaya takıyorum uğraşıyorum hiçbirşey olmuyor şaka gibi

Eşli Doktora gidip değerlernze falan baktrdnz mı ?

Rahim filmi sperm testi hormon vs hersey temiz yumurtalıklarım desen çok iyi 1 aşılama olumsuz oldu soğan suyu süt buharı incir havuç ne denediysem yok 10 aydır
Eşiniz gitti mi peki doktora ?

Ben bir kere kimyasal geçirdim oda klonun kullanmıştım sadece ve hayattan zevk almaya bakmak laızm o ay balık tutmaya gittik ne bilim gezdik felan ve olmustu

Ben hamile değilim ama naçizane öneri vermek istedim belki işe yarar. Öncelikle sağlıklı beslenmek önemli..nette yumurta ve sperm kalitesini artıran besinlerı tuektebikiriz.
Stressiz olmak akışına bırakmak gerekiyor bir de.
10 aydır bebek istiyor musunuz? Evliliğiniz daha çok yeni
Genelde ilk aylarda istemiyor çiftler. Ben 2 yıllık evliyim daha yeni bebek düşüncesindeyim

Ben hamile değilim ama naçizane öneri vermek istedim belki işe yarar. Öncelikle sağlıklı beslenmek önemli..nette yumurta ve sperm kalitesini artıran besinlerı tuektebikiriz.
Stressiz olmak akışına bırakmak gerekiyor bir de.
10 aydır bebek istiyor musunuz? Evliliğiniz daha çok yeni
Genelde ilk aylarda istemiyor çiftler. Ben 2 yıllık evliyim daha yeni bebek düşüncesindeyim
Biz çok uzun yıllar sonra evlendik çocukluğum diyebilirim.o yüzden evlenir evlenmez hep çocuk diyorduk en baştan beri de korunmadık ama aşılama rahim filmine rağmen olmayınca tedirgin oldum sorun yok aslında görünüşte ama olmayınca üzülüyor insan

En iyisi stressiz olacaksın bir de yumurtlama zamanını kaçırıyorsundur belki ovulasyon denedin mi

En iyisi stressiz olacaksın bir de yumurtlama zamanını kaçırıyorsundur belki ovulasyon denedin mi
Onu denemedim ama gerek var mı bilmiyorum.şimdi şöyle oluyor doktora gidiyorum doktor klomenle büyütüyor yumurtamı sonra çatlatma iğnesi veriyor çatlatma iğnesi vurulduğum zaman hemen değerlendiriyorum öncesi sonrası aynı gün atlamıyorum kacırmamak adına.ovülasyona gerek var mı sence ?

Back