- 10 Nisan 2011
- 95
- 26
- 38
Anladım canım ben de senin gibiyim iki üç gündür yaşamadığım belirtiler yaşıyorum ve dediğin gibi bir benim de son günlerde adet belirtileri yaşıyordum
AnladımBen tam anlatamamışım galiba. Bende 2 gündür az belirti var 4-5 gün önce daha çoktu. Psikolojikmiş geçti desem şimdi adet belirtisi başlaması gerekiyordu ama başlamadı
Tabi o da doğru bende ; mide yanması dün bas dönmesi kasık ağrıları saplanıyor asiri uyku isteyi falan sen de ?Belirtiler ne sendeki bence idrar testi ile uğraşacağına kan resti yaptır. Ben kendi kendime çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırmam diyordumama farkettim ki her gün bugün test yapsam çıkar mı diye düşünüp vazgeçmek daha yorucu olacak
Tabi o da doğru bende ; mide yanması dün bas dönmesi kasık ağrıları saplanıyor asiri uyku isteyi falan sen de ?
Öğleden sonra aynen benim de o saatte ve akşam vakitlerinde asiri uykum geliyor ve baş agrisi iki gündür Allah hayırlara çıkarsın birde birşey sorucam hamile isen eğer hcg kac olmali en az nasıl bilicem sonucuBende kasık Ağrısı 1 hafta önce vardı şimdi yok. 4-5 gün önce mide bulantısı ve kokulara hassasiyet çok sık oldu gün içinde. Şimdi yok. 1 haftadır uyku isteği var öğleden sonra özellikle. Başım da ara ara dönüyor gözüm kararıyor gibi. 1 haftadır hiç geçmeyen baş ağrısı
Öğleden sonra aynen benim de o saatte ve akşam vakitlerinde asiri uykum geliyor ve baş agrisi iki gündür Allah hayırlara çıkarsın birde birşey sorucam hamile isen eğer hcg kac olmali en az nasıl bilicem sonucu
Sonuç 5 in üstündeyse qebelik varmış cnnÖğleden sonra aynen benim de o saatte ve akşam vakitlerinde asiri uykum geliyor ve baş agrisi iki gündür Allah hayırlara çıkarsın birde birşey sorucam hamile isen eğer hcg kac olmali en az nasıl bilicem sonucu
Bende yarn doktora qitcem kızlar hcg de isticem inşallah çıkar qebelik Allah qönlümüze qöre verir İnşallah
Anladım canım sağol peki ac karın tok karın farkeder mi ki5 in üzerinde olması gerekiyor. Zaten yorumluyorlar testi sonucu verirken. Hcg sürekli ve çok hızlı artıyor. 100 de kesin hamileyiz diyebiliriz de 7 çıkarsa ona doktor karar verecek takip edecek tekrar test isteyecek 1-2 gün sonrası için vb...
Senin bat ne zamanBende yarn doktora qitcem kızlar hcg de isticem inşallah çıkar qebelik Allah qönlümüze qöre verir İnşallah
Doktora çıkmadan test yapamazmiyizGittiğin bir doktor var mı sürekli yoksa ilk defa mı
Aç tok farketmiyor. Yapabilirsin. Zaten sonucu veren kişi söyler sorunca. Belirsiz ya da zor yorumlanabilir bir durum varsa da doktora yönlendirir.Doktora çıkmadan test yapamazmiyiz
Özelde mi yaptıracaksin birde ne testi diye söyleyecegiz çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfenAç tok farketmiyor. Yapabilirsin. Zaten sonucu veren kişi söyler sorunca. Belirsiz ya da zor yorumlanabilir bir durum varsa da doktora yönlendirir.
Canim icinde 10 tane var Türkiye fiyati 70 80 tl arası sanırım. Alirsan mor kapaklisini alben de bu ay denemeyi düşünüyorum.eşim onay verirse .bilgi için teşekkürler cnm...fiyatı konusunda bilgin var mı?...bi de kutuda kaç adet var ki??...adetin kçıncı günü uygulanıyor bilgin var mı bu konuda?
Özelde mi yaptıracaksin birde ne testi diye söyleyecegiz çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen
Tamam teşekkür ederim canımÖzelde yaptıracağım. Gebelik testi beta hcg :)
Ya bird son soru ücreti ne kadardır tahlil yatırmanınÖzelde yaptıracağım. Gebelik testi beta hcg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?