- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
O pozisyonda spermler dışarı akmaz mı ya kafam karıştı:)Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar
tebrik ederimm ya canım bizede yaptığın özel bişey varsa söylermisin yumurtlama zamanı sık mı ilişki kurdunuz yastık falan koydun mu ?Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Yani aralardaki gebelikleri sonlandırdınız mı ?Hani üstüne ceket atılırsa hamile kalan hanımlar var ya ben onlardanım .oğluma evlendikten biay sonra hamile kaldım ,sonra yasminle 8ay sonra tekrar kaldım,sprial taktırdım kaydı tekrar taktırdım yine sprialle hamile kaldım,artık yeter dedim eşim korundu bigün korunmadık ertesi gün hapıda alamamıştık bikereden bişey olmaz dedi eşim o sıralar artık düşünüyordukta 2.yi sonra bi baktım hamileyim ...tavsiyem kafaya takmamak bende hamile kaldımmı die kafaya takıyorum hamile kalıyorum hormonlar fena
Kondomla korunun. % 97 garanti hamile kalmayacağınız.Evet ne yazıkki birinde zaten yeni sezaryanlıydım ve hiç 2ye bölünmeye hazır değildim diğerindede sprial takılı oldugu için gebelik kanamalı göründüpü için aldılar
sprialden sonra 3yıl öyle korundum başka sı olmuyor.Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin ben çok üzülüyrum kendim o kadar doğurgan olmama üzülürken etrafta anne olmaya cabalayan onlarca insan var inşallah Allah onlarada nasip ederKondomla korunun. % 97 garanti hamile kalmayacağınız.
Hani üstüne ceket atılırsa hamile kalan hanımlar var ya ben onlardanım .oğluma evlendikten biay sonra hamile kaldım ,sonra yasminle 8ay sonra tekrar kaldım,sprial taktırdım kaydı tekrar taktırdım yine sprialle hamile kaldım,artık yeter dedim eşim korundu bigün korunmadık ertesi gün hapıda alamamıştık bikereden bişey olmaz dedi eşim o sıralar artık düşünüyordukta 2.yi sonra bi baktım hamileyim ...tavsiyem kafaya takmamak bende hamile kaldımmı die kafaya takıyorum hamile kalıyorum hormonlar fena
bende hep belin altına bi yastık koyup yatın şeklinde duymuştum banada ilginç geldi denemekte fayda varAaaa bacakları havaya dikmeyi denedim ama bunu ilk defa duydum deniycem Teşekkürler
Canım teşekkür ederim ben her türlü yöntemi denedim en iyi korunma yöntemi eşin korunması başka türlü olmuyor bu sefer stresten adet olamıyorumkafayı takmamak olur mu?? :) ben de senin gibiydim, kaza ile ilk çocuktan sonra ben de kafaya takmaya başlamıştım, çok tatlı bir doktor buldum, iyice anlattı korunma yöntemlerini. Sık sık da kontrol etti, uyguluyormuyuz diye :) istersen sana doktorun adını söylerim canım düşünürsen
canım seni merak ettim. bir yazdın yok oldun? sonuç nedir? inşallah pozitif çıkmıştır. güzel haberi bekliyorum.Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende kistten amelyat oldum ve sol yumurtaligimin bi kısmını kist curuttugu için aldılar daha sonra bu dr a gittim sıvı kist var dedi ara ara ilaçla geçen kistler tekrarladı dr a tekrar gittigmde yumurtalgmi sordum sol yumurtalgn yokki dedi ukalaca ve sinir oldum 20gun 1aysonra başka dr a kontrole gittim onada sordum sol yumurtalgmi gayet iyi hatta öbüründen daha büyük diyebilirim dedi arkadaşlar tek dr la kalmayın malesef her dr dr değilmiş bunu bende anladım herkese saglikli bebisler nasip etsin RABBIM BENDE tedavi asamasindayim suan insallah sonuclarimiz istediğimiz gibi olur hayırlısı olsun ilk başta...merhaba arkadaşlar bende çocuk sahibi olmak istiyorum 10 aydır evliyim 6 aydır korunmuyorum.ilk çocuk sahibi olma kararı aldığımızda herhangi bir sorun varmı diye kadındoğum muayenesi olsun vajinal ultrason ile gayet sağlıklı yumurtalıklarım ve bir sorunum olmadığını söyledi.her ay bekledim yok her ay bekledim yok..bu arada bende sağlık çalışanıyım özel bir hastanede çalışıyorum.geçen ay adetimin 2.günü kendi hastanemde bir tüp bebek doktoruna gittim ama amacım tüp bebek yaptırmak değil tabikide, 1 yıl geçmeden zaten yapmıyorlar.sadece doktor iyi bir doktor bildiğim bir kişi diye gittim oda alttan baktı ve yumurtalıklarımın 35 yaşında kadın yumurtalığı gibi oldugunu sol yumurtalığımın bitmek üzere olduğunu söyledi ve benim yaşım henüz 23 duydugum an yıkıldım ağlamaktan helak oldum hemen çıktım hastaneden başka bir hastaneye gittim aynı gün oda aynı şekilde muayene etti kzıım senin hiçbirşeyin yok gayet sağlıklısın dedi ona da inanmadım adetim bitti yıkandım bir prof buldum artık doktorluğu bırakmış hoca eğitiyor oda bana senin bir şeyin yok diğince inandım.bütün hormon testlerimi yaptırdım bu arada amh 'ım gayet iyi eşime sperm baktırdık sayısı gayet iyi sadece biraz ileri yavaş hareketli onuda farklı 3 ürologa gösterdim hepsi normal bişey olmaz o kadardan artık herkesin böyle dedi.bu ay çalışmalara devam ettik bekliyorum adetime 8 gün var.ama sigara yumurtalıklar için çok önemli bir faktör sigara içemeyin bende içiyorum malesef.ve kesinlikle tek doktorla kalmayın adam bana personel olduğum halde neler dedi tup bebek yapıyordu az kalsın.allah hepimize tez zamanda nasip etsin.
Doğru..Namazda secdede nasıl duruluyorsa öyle. Bu tabir hoş değil ama tıpta kullanılıyor. Mesela bağırsak ile ilgili hastalıklarda doktora gidince genelde doktor 'secde durumuna gel' der ve öyle muayene eder.
yumurtlama testi nasıl oluyor acaba ???Yillarca korundum.sprial,hap,igne.ne ararsan...gecen ay bebege karar verdik.cok ama cok endiseyle işe koyulduk.onca dogum kontrol yontemi kesin hasar vermistir bebegim olmucak dedim.kafam cok karisik moralim bozuktu...yumurtlama testi ile hemmencecik karar verdigim ay hamile kaldim:) y.testi öneririm cnm.kafayi takmicaksin deniliyor ama kafaya takmamaya calisip kendini buna zorlamak ve kafaya taktiginda olmayacagina odaklanmak cooook cok daha zor:).kafaya takip takmamaya takilma sen..onemli olan yumurtlama gununu tutturmak.....
yumurtlama testi nasıl oluyor acaba ???
Gebelik testi gibi.idrar damlatilarak yapiliyor.yumurtlama gununu 2 koyu cizgi halinde gosteriyor.o gun iliskiye girersende hamile kaliyosun.tabi bi problemin,hamile kalmak icin bir engelin yoksa.yumurtlama testi nasıl oluyor acaba ???