Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

O pozisyonda spermler dışarı akmaz mı ya kafam karıştı:)

Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederimm ya canım bizede yaptığın özel bişey varsa söylermisin yumurtlama zamanı sık mı ilişki kurdunuz yastık falan koydun mu ?

Hani üstüne ceket atılırsa hamile kalan hanımlar var ya ben onlardanım .oğluma evlendikten biay sonra hamile kaldım ,sonra yasminle 8ay sonra tekrar kaldım,sprial taktırdım kaydı tekrar taktırdım yine sprialle hamile kaldım,artık yeter dedim eşim korundu bigün korunmadık ertesi gün hapıda alamamıştık bikereden bişey olmaz dedi eşim o sıralar artık düşünüyordukta 2.yi sonra bi baktım hamileyim ...tavsiyem kafaya takmamak bende hamile kaldımmı die kafaya takıyorum hamile kalıyorum hormonlar fena

Yani aralardaki gebelikleri sonlandırdınız mı ?

Evet ne yazıkki birinde zaten yeni sezaryanlıydım ve hiç 2ye bölünmeye hazır değildim diğerindede sprial takılı oldugu için gebelik kanamalı göründüpü için aldılar

Kondomla korunun. % 97 garanti hamile kalmayacağınız.
sprialden sonra 3yıl öyle korundum başka sı olmuyor.Allah sizlerede tez zamanda nasip etsin ben çok üzülüyrum kendim o kadar doğurgan olmama üzülürken etrafta anne olmaya cabalayan onlarca insan var inşallah Allah onlarada nasip eder

kafayı takmamak olur mu?? :) ben de senin gibiydim, kaza ile ilk çocuktan sonra ben de kafaya takmaya başlamıştım, çok tatlı bir doktor buldum, iyice anlattı korunma yöntemlerini. Sık sık da kontrol etti, uyguluyormuyuz diye :) istersen sana doktorun adını söylerim canım düşünürsen

Bende hic bi yontem denemedim ustune dusunce olmuyo hic bisey simdi 19 haftalik hamileyim

BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????

Canım teşekkür ederim ben her türlü yöntemi denedim en iyi korunma yöntemi eşin korunması başka türlü olmuyor bu sefer stresten adet olamıyorum

Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
canım seni merak ettim. bir yazdın yok oldun? sonuç nedir? inşallah pozitif çıkmıştır. güzel haberi bekliyorum.

Bende kistten amelyat oldum ve sol yumurtaligimin bi kısmını kist curuttugu için aldılar daha sonra bu dr a gittim sıvı kist var dedi ara ara ilaçla geçen kistler tekrarladı dr a tekrar gittigmde yumurtalgmi sordum sol yumurtalgn yokki dedi ukalaca ve sinir oldum 20gun 1aysonra başka dr a kontrole gittim onada sordum sol yumurtalgmi gayet iyi hatta öbüründen daha büyük diyebilirim dedi arkadaşlar tek dr la kalmayın malesef her dr dr değilmiş bunu bende anladım herkese saglikli bebisler nasip etsin RABBIM BENDE tedavi asamasindayim suan insallah sonuclarimiz istediğimiz gibi olur hayırlısı olsun ilk başta...

Merhaba kızlar. Dün test yaptırdık ve varikosel ameliyatından sonra eşimin değerleri tamamen normale dönmüş. İleri hızlı spermi hiç yoktu. şimdi hepsi normal değerlerde. üstelik üç ay bile olmadı. Bundan sonrası Allah'ın takdiri. İnşallah güzel haberi veririm sizlere :) :) :)

yumurtlama testi nasıl oluyor acaba ???

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

merhaba arkadaşlar ben gurubunuza yeni katıldım 6 aylık evliyim ve istiyoruz çocuk hiç korunmadık kafama çok takmaya başladım artık 3 ağustos 1 eylül ve sat 30 eylül normalde 29 ekimde adet görmem gerekirken görmedim düne kadar bekledim ama sadete göre 30 ekim gözüküyoryr her halukarda gecikti ben sağlık ocağında çalışıyorum beta hcg baktırdım 0.81 çıktı çok hafif karın ağrım var midem bulanırmış gibi başım dönüyor sabah kalktığımda belim okadar ağrıyorduki hala bile ağrıyor kıbırdadağımda akıntımda var arasıra böbreklerimmi kasıklarımmı ağrıyor böyle kramp gibi giriyor sizce geç döllenmemmi yoksa umutsuz vakamı doktora gidip adet söktürücümü alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…