Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Bana bu ay dr bir akılda bulundu,herşey Allah ın taktiri tabi ama sebeblerde veriyor işte.İlişkiden sonra hemen secdeye yatar gibi yat dedi.Aynı secdedeki gibi olsun bacakların dedi.Sadece yastığa alnını değil yanağını koy bir süre bu şekilde bekle dedi.Çok şükür uyguladım dün hamile olduğumun haberini aldık.Binlerce şükür.Denemekden zarar gelmez,hemen kalkmayın ve bu pozisyonu deneyin derim anne adaylar :KK73:

nasıl secdeye yatar gıbı cnm anlamadımkı???

Namazda secdede nasıl duruluyorsa öyle. Bu tabir hoş değil ama tıpta kullanılıyor. Mesela bağırsak ile ilgili hastalıklarda doktora gidince genelde doktor 'secde durumuna gel' der ve öyle muayene eder.

Yani secdeye kapanir gibi mi canim oturur halde ha ???

yeni bişey duydum sizlerede söyleyim dedim
bir kagıda meryem suresinin 19 21 22 ayetini
yasin suresinin 82 83 ayetlerini
bir kagıda yazıp suya atıp hikmetini Rabbinden dileyerek kagıttan yazı silinesiye kadar içerse inşallah kabul oluyor

diye söylendi bana sabah yazıp sürahiye attıım bir de meryem suresi okudum iftardan sonra içmeye başlayacam hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler paylaşmak istedim

yeni bişey duydum sizlerede söyleyim dedim
bir kagıda meryem suresinin 19 21 22 ayetini
yasin suresinin 82 83 ayetlerini
bir kagıda yazıp suya atıp hikmetini Rabbinden dileyerek kagıttan yazı silinesiye kadar içerse inşallah kabul oluyor

diye söylendi bana sabah yazıp sürahiye attıım bir de meryem suresi okudum iftardan sonra içmeye başlayacam hayırlısı bakalım Rabbim neylerse güzel eyler paylaşmak istedim
Ya kurşun kalemle yazarsak ? O zaman hiç çıkmaz :) :) şaka bir yana batıl inançlar sağlığınıza da zarar verebilir

Kizlar yumurtlama gunumde birlikte olduk 2 hafta once bugun adet oldum adetime 4 gun vardi daha..bikac gun once gebelik teati yaptim negatif cikti hamile olma sansim varmi

Merhaba ben biraz gec okudum da yazdiklarinizi banada cocugun olmaz diyolaradi dr ler her seferine gittigm de hergece yatarken dua ediyodum gun icindede iateyken evdeyken tesbih cekiyodum icimden tabi dr ye de gitmek cozum yolu ama hersey allahin elinde yoktan var eden o size tavsiyem

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-13-23-49-35.png
    Screenshot_2015-07-13-23-49-35.png
    247,2 KB · Görüntüleme: 434
Merhaba arkadaşlar. Kimsede bir gelişme yok mu. Benim eşim varikosel ameliyatı olalı haftaya bir ay olacak. Genelde üç ay sonra hamile kalınıyor. Yani ben iki ay daha beklemedeyim. Bu arada sizlerin güzel haberlerini duyarız inşallah

Bende pko var bu ay glisemik indeksi düşük besleniyorum un şeker ve tuzdan uzak duruyorum toplam 5 kilo verdim 10 günde
Bunun dışında da tedavimi ihmal etmiyorum eylül de aşılamaya başlayacağız inşallah uzun bekleyişin ardından güzel haberler almayı nasip eder Allahım

Kizlaaarrr yrn regl olcam ama 10 gün önce goguslerimde hiç olmayan bi acı basladi uçları kopacak gibi şişlik yok bugun test yaptım dayanamayip negatif çıktı :63: erken mi yaptım ki yaaa ben bu ay çok inanıyorum var mı bu deneyimi yaşayanlar bi aydinlatin lütfen o_O

Kizlaaarrr yrn regl olcam ama 10 gün önce goguslerimde hiç olmayan bi acı basladi uçları kopacak gibi şişlik yok bugun test yaptım dayanamayip negatif çıktı :63: erken mi yaptım ki yaaa ben bu ay çok inanıyorum var mı bu deneyimi yaşayanlar bi aydinlatin lütfen o_O
canım aynı ağrı bende her ay oluyor. tam bir hafta öncesinde başlıyor. doktora gittim. göğüslerin büyüdüğü için oluyor,dedi. inşallah vardır canım bebiş.
biz de eşime iki ay sonra sperm testi yaptıracağız. inşallah ameliyat işe yaramıştır. yoksa tüp bebek bile yaptıramıyoruz :KK43:

canım aynı ağrı bende her ay oluyor. tam bir hafta öncesinde başlıyor. doktora gittim. göğüslerin büyüdüğü için oluyor,dedi. inşallah vardır canım bebiş.
biz de eşime iki ay sonra sperm testi yaptıracağız. inşallah ameliyat işe yaramıştır. yoksa tüp bebek bile yaptıramıyoruz :KK43:
Inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin bebisini benim ağrı diil de acı yaniyo gibi sanki bide reglm 2 gün geçti dün çok açık kahve bi akıntı geldi ama devamı gelmedi çok umutlandim bu ay inşallah vardır inşallah sizin de eşinin ameliyatı ise yaramistir ve gelir bebisiniz offf offf ne kadar zormuş bebek yapmak :)

Canlarım ben yeni katıldım benim bir kızım var ikinci bebeği istiyoruz oğlumuz olsa iyi olur ben ovulasyon testi yaptım bugun çift çizgi çıktı şükür.yarın ve öbür gün eşim Çalışıyor bugun değerlendirsek olurmu.çok tşk şimdiden

bende folikasit kullanıyorum.Bana da doktorum vardı. Hamile kalmadan evvel içmem gerektiğini söyledi. Günde aç karnını 1 kez . sizin nasıl kızlar ?

ovulasyon tarihlerine bakın ve o günlerde yapın. ayrıca düzgün pozisyonlar için bir araştırma yapın ve uzun tutun.

:KK76:Kizlaaaaaaar sabah ikinci çizgiyi gördüm silik de olsaaaaa :) yrn kan vercem hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli doğar insallah Allah isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:
Canımmm sonuç nedir. İnşallah kanda da çıkmıştır. Seninle durumumuz aynı. Ben de miyom ameliyatı oldum ama eşimin de spermi yokmuş. İnşallah pızitif çıkmıştır :) :)

merhaba arkadaşlar bende çocuk sahibi olmak istiyorum 10 aydır evliyim 6 aydır korunmuyorum.ilk çocuk sahibi olma kararı aldığımızda herhangi bir sorun varmı diye kadındoğum muayenesi olsun vajinal ultrason ile gayet sağlıklı yumurtalıklarım ve bir sorunum olmadığını söyledi.her ay bekledim yok her ay bekledim yok..bu arada bende sağlık çalışanıyım özel bir hastanede çalışıyorum.geçen ay adetimin 2.günü kendi hastanemde bir tüp bebek doktoruna gittim ama amacım tüp bebek yaptırmak değil tabikide, 1 yıl geçmeden zaten yapmıyorlar.sadece doktor iyi bir doktor bildiğim bir kişi diye gittim oda alttan baktı ve yumurtalıklarımın 35 yaşında kadın yumurtalığı gibi oldugunu sol yumurtalığımın bitmek üzere olduğunu söyledi ve benim yaşım henüz 23 duydugum an yıkıldım ağlamaktan helak oldum hemen çıktım hastaneden başka bir hastaneye gittim aynı gün oda aynı şekilde muayene etti kzıım senin hiçbirşeyin yok gayet sağlıklısın dedi ona da inanmadım adetim bitti yıkandım bir prof buldum artık doktorluğu bırakmış hoca eğitiyor oda bana senin bir şeyin yok diğince inandım.bütün hormon testlerimi yaptırdım bu arada amh 'ım gayet iyi eşime sperm baktırdık sayısı gayet iyi sadece biraz ileri yavaş hareketli onuda farklı 3 ürologa gösterdim hepsi normal bişey olmaz o kadardan artık herkesin böyle dedi.bu ay çalışmalara devam ettik bekliyorum adetime 8 gün var.ama sigara yumurtalıklar için çok önemli bir faktör sigara içemeyin bende içiyorum malesef.ve kesinlikle tek doktorla kalmayın adam bana personel olduğum halde neler dedi tup bebek yapıyordu az kalsın.allah hepimize tez zamanda nasip etsin.

X