Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Regl lerim hep düzenli idi 28 günde bir adet görüyordum ilk bebek için korunmazsak hemen hamile kalırım sanıyordum ama 4 ay da tuttu bebiş. Allah aratmadan isteyenlere nasip etsin.hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin allah sonra kardes için çok beklemeyiz nasipse , tek olmasını istemem

MErhaba canim masallah hayirli olsun bebegin. Sagliklica kucagina al insallah. Benim de adetim hep duzenli cok sukur 28 gunde bir oluyorum daha oncede hep esim korunmustu. Iki aydir korunmayi biraktik ama maalesef olmadi simdilik. Sen herhangi bir ovulasyon testi vs kullandin mi? Ben akintimdan yumurtlamami tahmin edebiliyorum aslinda. Artik bu sefer 9 ile 24. gunler arasinda gun asiri iliskiye girmeyi dusunuyorum. Insallah olur.

Canım sen hamile kalmak için bişey yaptın mı yani ne bileyim bitki çayı, ne bileyim özel bir yiyecek, g gibi şeyler.. Soruyorum ama başladıktan bir süre sonra uğraşma boşuna bunlarla deyip atıyorum hepsini. Bazen pes ediyorum, 7 ay önce düşük yaptım hala onun korkusu var içimde ya tekrar olmazsa diyorum kendi kendime

Ben ozel bir çay yada ev yapımı ilaç kullanmadım sadece Dr. A düzenli gittim yumurta sayımı yaptırdım en son ay Mart ayı hamile kaldığım ay catlatma ignesi oldum. Sanırım ovulasyon testi de aynı ısı görüyor yumurtlama günlerini tespit icin , kendi vücudunda da yumurta çatladınız zaman akışkan renksiz ( yumurta aki ) gibi sıvı geliyor vücudundan. 5-6 saat icinde iliski olursa bebek tutma olasılığın yuksek.
Düşük yaptığın icin üzülme birçok arkadasım ardından hemen bebeklerini kucaklarına aldılar . Sağlıklı bebek sana tutunur ve büyür unutma . Dr. Bana "Amuda da kalksan sağlıksız bebek gider , doğacak bebek de tutunur yasar "dedi

Çok sağol canım Allah razı olsun. Ben her ay yumurtlama takibi yapıyorum yani o günlerde gün aşırı ilişkide oluyor. Artık dua edip beklemek kalıyor bize. Ne bileyim canım ya düşüğün üzerinden 7 ay geçince korkmaya başladım ama eskisi gibi değil yani biraz daha sakinim sanki diğer aylara göre. Dua istiyorum kızlar sizlerden de dua istiyorum.

Rabbim yavrunu sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah canım. Rabbim salih saliha imanlı sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah

"Senin ser dediğinin altında bilmediğin hayır vardır" hiç üzülme zamanı gelince sende paylaşırsın gebelik haberlerini . Sen elinden geleni yap Dr kontrollerini yaptir , gerisini allaha bırak

"Senin ser dediğinin altında bilmediğin hayır vardır" hiç üzülme zamanı gelince sende paylaşırsın gebelik haberlerini . Sen elinden geleni yap Dr kontrollerini yaptir , gerisini allaha bırak
Haklısın canım çok sağol Allah razı olsun. Biraz olsun rahatladım senin sözlerin iyi geldi bana

mrb, devlette de yumurtlama takibine alınıyor mu. Dktrlar çatlatma iğnesi yapıyo mu orda da
Canım devlet hastanesinde içeriden bakılan ultrason cihazı bile yok. Sanmıyorum yumurta takibi yapacaklarını. Önümüzdeki ay samsuna özel hastaneye gideceğim o yüzden. Ameliyatı da Medicana'da olmuştum. Doktorum profesör, ona güveniyorum bakalım hayırlısı :)

tek yaptığım bal tarçın çörek otu kürü ama ne kadar faydası oldu bilemem.bir de ovulasyon testi aldım ben öyle hamile kaldım.onu da bana bir arkadaşım söylemişti hiç uğraşma al ovu testi diye.düşükten sonra kolay hamile kalınır diye biliyorum üzülme takma kafana aklına geldikçe başka şeyler düşün hemen değiştir düşüncelerini çünkü yumurtalıklar hemen etkileniyormuş bunu dr söylemişti.hayırlısı olsun inşallah canım

Düşük yaptıktan sonra herkes bana aynı şeyi söyledi daha kolay hamile kalınıyormuş. Ama benim 7 ay geçti öyle olunca biraz korku sardı içimi ama artık takmamaya çalışıyorum. Bende ilk kez bu ay bal tarçın çörek otunu yaptım bilmiyorum faydası olmuşmudur. Daha adetime 5 gün var ama hiçbir şey hissetmiyorum zaten takılmamaya ve belirti aramamaya çalışıyorum. Yumurtlama takibi her ay yapıyorum bakalım artık nasipse olacak değilse olmayacak diyip bekliyorum. Rabbim evladını sağ salim hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

aminnnn canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Rabbim en hayırlı zamanda sana da nasip etsin inşallah...

Benim bugün adet olmam lazım hâlâ olmadım ama göğüslerim patlayacak gibi. İnşallah hayırdır. Şuradan size güzel haber vermeyi çok isterim :)

kizlar banada yardimci olurmsnuz. adet gnm 5 6 gun geckti . evde test yptm.ikinci çizgi silik ckti. snrs kan testi yptrdm.9.96.ckti. ve ertesi gün adet oldm. doktor kanaman az olursa gel dedi. ama olmadi. 9 aylık evliyim. ve hic korunmadm. bu degere göre hamile olabilrmym .bu olay 3 ay once oldu

O zamandan beri hiç regl olmadınız mı ? Hamile olsanız karnınız büyürdü şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…