Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz

Kızlarr yardm son adetim 17 mayıs, az önce çamaşırımda kahverengi lekelenme olmus.Normalde 30-35 günde bi olurum bu ne demek o_O

Yerleşme kanaması beklenen adet gününe yakın zamanlarda olur diye biliyorum ama bu adetine kadar bekle zaten bebek varsa vardır yoksa bi doktora görünürsün neden olmus diye

herkes cocuk ısteyen herkese nasıp etsın
8 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmustu
son 2 aydır bebıs ıcın ugrasıyoruz
3 gunde bır adet bıtımınden adet olana kadar duzenlı calısıyorum :KK70:
yaklasık 1 saat ayaga kalkmıyorum ıcımden hep dua edıyorum o esnada bıle
allahım ıznınle bırlıkteyız ıznınle evlat sahıbı olcaz sen ol dedınmı hersey olur
bu ask ıbadetımıze bı can bı nefes kat vatana mıllete hayırlı maddı manevı yararı olcak evlat nasıp eyle
hem ıyı evlat olsun hem ıyı anne baba olmamıza vesıle olsun dıyorum
olabıldıgınce yormuyorum kendımı asıtlı seyler... fazlasıyla bıtkı cayı ...cay kahve falan ıcmıyorum
sut ıcıyorum meyve sebze agırlıklı beslenıyorum folık asıt vıtamın alıyorum
en onemlısı stres yapmamaya calısıyorum
nasıbımızde varsa sahıp oluruz
Canım kuru incir ve cevizde ye incirin çok faydası varmış. Birde ilişkiden sonra secde eder gibi yatarsanız dışarıya hiç sperm akmıyor bunu bir dene istersen canım

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.
İnternetten testi aldım ve bu ay kullandım ama maalesef göğüslerim çok feci acıyor. yani üç gün içinde regl olacağım muhtemelen.
bazen isyan etmeden duramıyorum. 7 ay önce açık miyom ameliyatı oldum, 20cm bir kesiğim var ve maalesef acı eşiğim o kadar düşükmüş ki ağrıdan acıdan öleceğimi sandım. Hâlâ öksürünce, hapşırınca, üşüyünce bile acıyor.
her ay regl olmadan bir hafta önce göğüslerim çok acımaya başlıyor. giyinmek için bile kolumu kaldıramıyorum. psikolojim bozuluyor. 2 gün hüngür hüngür ağlıyorum.
Bu kadar çok sıkıntı çekmeme rağmen niçin olmuyor diye düşünmeden edemiyorum. Dördüncü denememiz. Biliyorum daha çok erken ama olduğum ameliyat da yapışıklık olma ihtimali çok yüksek. Yani asıl tekrar ameliyat olmaktan korkuyorum.
beş yıldır hiç bebiş istemedik ama şimdi kadın hastalığından ameliyat olunca herkes konuşmaya başladı. herkes bebiş olmadığı için ameliyat oldum sanıyor.
En en en kötüsü bunları kimseyle konuşamıyorum. Eskiden insanların dediği umrumda olmazdı ama bu konu o kadar farklıymış ki bir söz bile yakıp geçiyor :/
ah canım ya insanlara bakma onlar hep konuşacak bir konu illaaaa ki bulur.1. olsa 2. ne zaman derler.ben de pko hastasıydım çok şükür hiçbir zorluğunu görmeden hamile kaldım.pozitif ol pozitif düşün her zaman.inşallah Rabbim en hayırlısını tezzzzz zamanda verir...

benim yerleşme kanamam adetimden 1 hafta önce olmuştu hafif pembemsi bi lekeydi hatta erken adet oldum sanmıştım bi baktım bi daha gelen giden yok.
Sabah oldu sadece şu saat oldu devamı yok ama adetime daha var o yüzden bilemiyorum.Umarım bu ay bebiş gelir..

Ben de bugün ovülasyom testi yaptım ve yarı silik çıktı. evde gebelik testi kalmamıştı o yüzden onu yaptım. Diğer konu başlıklarında okudum ve bu test de işe yarar diyorlar. Acaba gebelik testi almaya gitsem mi ? Ne dersiniz ?

Selam ben 35 yasında ilk bebeğime hamileyim.2015 Mart'ta hamile kaldım .kasim 2014 de Dr kontrolüne gittim adetim bitince rahim temiz mı diye baktı adet oldugum günden 13 gün sayarak Kasım ayında 2. Muayene yaptı alttan . Saglikli 1 yumurta gördü ve 3 gün icinde catlar dedi ölçüyor . Belirttiği günlerde iliskiye girmemizi söyledi Dr.
Kasım,Aralık,Ocak,şubat bu sekilde rutin kontrole gittim Mart ayında adetimden 13 gün sonra gittiğimde catlatma ignesi yaptı ve 3 gün icinde iliski tavsiye etti
Ve Mart sonu hamile oldugumu öğrendim

Selam ben 35 yasında ilk bebeğime hamileyim.2015 Mart'ta hamile kaldım .kasim 2014 de Dr kontrolüne gittim adetim bitince rahim temiz mı diye baktı adet oldugum günden 13 gün sayarak Kasım ayında 2. Muayene yaptı alttan . Saglikli 1 yumurta gördü ve 3 gün icinde catlar dedi ölçüyor . Belirttiği günlerde iliskiye girmemizi söyledi Dr.
Kasım,Aralık,Ocak,şubat bu sekilde rutin kontrole gittim Mart ayında adetimden 13 gün sonra gittiğimde catlatma ignesi yaptı ve 3 gün icinde iliski tavsiye etti

kaç haftalıksın canım bende martta hamile kaldım şuan 11+3 oldum geç döllenme olmuş bakalım hayırlısı olsun inş.cinsiyet falan sordunmu hiç doktoruna

Maşallah :) ne güzel :) benim yaşadığım şehirde özel hastane yok maalesef. Buraya bu yıl istanbuldan taşındım. İstanbulda olsam ben de hemen çatlatma iğnesi isterdim. Pek çok kişi öyle hamile kalmış. Önümüzdeki ay özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum ben de. Siz kaç günde bir regl oluyordunuz da 13.gün dedi ?

Maşallah :) ne güzel :) benim yaşadığım şehirde özel hastane yok maalesef. Buraya bu yıl istanbuldan taşındım. İstanbulda olsam ben de hemen çatlatma iğnesi isterdim. Pek çok kişi öyle hamile kalmış. Önümüzdeki ay özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum ben de. Siz kaç günde bir regl oluyordunuz da 13.gün dedi ?

mrb, devlette de yumurtlama takibine alınıyor mu. Dktrlar çatlatma iğnesi yapıyo mu orda da

Evet cinsiyeti kız 14+1 bugun ıtıbari ile hamilelik ,yumurta takibi yaptırmanızı tavsiye ederim kontrollerde de her kadına göre farklı adet bittikten kac gun sonra yumurtamız olgunlaşıp çatlıyor dr tespit edebilir devlette çalışan dr larına sormak gerekir . Ben özel hastaneye gidiyorum

X