Merhaba kizlar:
Hepimiz bir bebegin o mis kokusunun ozlemi icindeyiz.senağlama Her aya yeni bir umutla basliyoruz. Onun hayalini kuruyoruz. Bazen sabrimiz tukeniyor, bazen agliyor ve bazen de neden diyoruz. Sonra Allah in takdiri deyip, tevekkul ediyoruz.
Belki daha once buna benzer konular acilmistir, fakat yenilerinin yararli olabilecegini dusunuyorum. Hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz? Hepimiz ayri ayri sorunlari var, ya ya da yok. Ama bu yolda bilincli yurumek bebek ozlemimizin suresini kisaltabilir diye dusunuyorum. Ben neler yapiyorum:
Hadi kizlar sizde paylasin!
Sevgi ve selamlar ..opuyorumnanaktan
Elbette birde cift cizgili testler:ecrin_bebek:
Hepimiz bir bebegin o mis kokusunun ozlemi icindeyiz.senağlama Her aya yeni bir umutla basliyoruz. Onun hayalini kuruyoruz. Bazen sabrimiz tukeniyor, bazen agliyor ve bazen de neden diyoruz. Sonra Allah in takdiri deyip, tevekkul ediyoruz.
Belki daha once buna benzer konular acilmistir, fakat yenilerinin yararli olabilecegini dusunuyorum. Hamile kalmak icin neler yapiyorsunuz? Hepimiz ayri ayri sorunlari var, ya ya da yok. Ama bu yolda bilincli yurumek bebek ozlemimizin suresini kisaltabilir diye dusunuyorum. Ben neler yapiyorum:
- Ovulasyon gunlerimi gosteren bir takvimim var onu gunlugumun icinde tutuyorum. ( Surekli internetten ovulasyon gunlerini takip etmeme gerek kalmiyor, eger gunlerde degisilik olursa yenisi hesapliyorum.)
- Ovulasyon testi yapiyorum.
- Bu gunleri en iyi sekilde degerlendiriyorum ve yatakta bir sure uzanmaya dikkat ediyorum.
- Iki aydan beri sogan kuru yapiyorum.
- Kendimi usutmemeye calisiyorum.
- Dua ediyorum.:Saruboceq: ( Yusuf suresini de 41 kere okumayi planliyorum)
- Sagliksiz seylerden uzak duruyorum.
- Folik asit ve Omega3 aliyorum. ( Ceviz, balik, yesil sebzeyi daha cok tuketmeye calisiyorum.) Tabi bunlar bebek olsun diye degil, bebek olursa diye.
- Internetten arastiyorum.( aslinda bunu yapmasam daha iyi olacak, cunku zamanim ve gucum cok fazla gidiyor.)
- Ilac kullanmiyorum, cunku bizim ki sebepsiz infertilite. Asilama icin bir kac ay daha bekliyecegiz.
Hadi kizlar sizde paylasin!
Sevgi ve selamlar ..opuyorumnanaktan
Elbette birde cift cizgili testler:ecrin_bebek: