• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için ne yöntemler var ?

dilekguler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
5
1
3
38
Arkadaşlar 6 aylık evliyim hamile kalamadım hala kalanlar yada kalmak isteyenler ne gibi yöntemler uyguluyor paylaşalım Jinekoloğum 6 ay sonra için bakmamız gerektiğini söyledi ama ben hemen hamile kalmak istiyorum :( yardımlaşalım

merhaba cnm öncelikle stres olmaması çok önemli ben ilk denememde hamile kalmıştım maalesef düşük yaptım ama umutlarrımı yitirmedim .her sabah aç karnına çörek otu çiğneyip su içtim ara öğünlerde de incir yedim.bu iki besin doğurganlığı artırıyor.adetimin birinci gününden başlayarak saydım 9. gününden itibaren ilişkiye girdim iki günde bir denedik ilişki sonrası hiç kalkmadan ayaklarımı dik bir şekilde yatak başına kaldırdım (40dk) sıkılmamak için dizi izledim .bu benim tecrübem inşallah sana faydalı olur.Şimdi adetliyim çocuk düşünüyorum aynen uygulayacağım :)

bu arada daha yeni evli değil misin biraz tadını çıkar bence tabii yaşın büyükse hamile kalmakta fayda var:)

ANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN
BANA DA DUA EDİN OĞLUMU SAĞ SALİM KUCAĞIMA ALIYIM DİYE

Back