Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beeen annam her gun 1 tane okudu suya veya hurmaya ufledi onlari yedim ictim .1 2 ay icinde hamile kaldim cok sukurarkadaslar
Beeen annam her gun 1 tane okudu suya veya hurmaya ufledi onlari yedim ictim .1 2 ay icinde hamile kaldim cok sukur
Kimyasal yasadim bebek istediğim ay sonrasinda 8 ay bekledikMaşAllah nekadardır olmuyordu bebeğiniz?
Çok isterim çok mutlu olurum ama bilmiyorum ki okumayı
58.ayet de Namaz mı kılınıyor nasıl oluyor bir de her okuma da abdest alınıcsk değil miBeeen annam her gun 1 tane okudu suya veya hurmaya ufledi onlari yedim ictim .1 2 ay icinde hamile kaldim cok sukur
Sonucta Kur ani Kerim tabii ki de abdestli olup adaba uygun okunmali .Secde ayeti gecen yerlerde toplu da yapabilirsin tek tek de .Internette bulabilirsin secde detaylarini58.ayet de Namaz mı kılınıyor nasıl oluyor bir de her okuma da abdest alınıcsk değil mi
Tamam teşekkür ederimSonucta Kur ani Kerim tabii ki de abdestli olup adaba uygun okunmali .Secde ayeti gecen yerlerde toplu da yapabilirsin tek tek de .Internette bulabilirsin secde detaylarini
Bende başkası için okusam olur mu meryem suresiniBeeen annam her gun 1 tane okudu suya veya hurmaya ufledi onlari yedim ictim .1 2 ay icinde hamile kaldim cok sukur
Ben katılmak istiyorum
Neden olmasin niyet onemliBende başkası için okusam olur mu meryem suresini