Hamile kalmak için kürler ?

Leylacn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
87
23
3
26
Merhaba hamile kalmak için en etkili kürler nelerdir lütfen duyduğunuz değilde kullanıp hamile kaldığınız şeyleri söyleyin?

Merhaba hamile kalmak için en etkili kürler nelerdir lütfen duyduğunuz değilde kullanıp hamile kaldığınız şeyleri söyleyin?
2 düşüğün ardina hamile kalmamı sağlayan kürü açıklıyorum ; banyo kovasının içini kaynar suyla doldurdum içine 2 yemek kaşığı viks atıp karıştırdım ve altım çıplak olacak şekilde yani iç çamaşırı dahi olmadan kovanin üzerine oturdum (suyun değil yanlış anlasilmasin) kovaya oturuyorum su kalcama degmeden yani sadece buhar vajinama gitmesi için yani böylelikle yumurtalik temizlenip otomatikman sperm kapması daha kolay olacak koca karı tavsiyesi gibi durabilir ama bende yaradı

Deniycem bunu. İlişkiden önce mi yapılmalı? Popiş çok yanıyor mu viks buharından dolayı? Normalde burnum sinüslerim açılsın diye yapıyorum yüzü. Gözüm yanıyor cunku genital bölge de hassas cok yanar mı ki?

Yanmıyor aksine rahatlatıyor ilişkiden önce yapın

Viks in taş halinde olanlar var ya cam gibi ondan katsam suya olurmu sizce evimde o var da

Hamile kalmak için hormon değerlerinize, yumurta rezervinize baktırmalı ve rahim filmi çektirmelisiniz. İlaveten sağlıklı beslenip sağlıklı bir kiloda olmanız ve stresten uzaklaşmanız gerekiyor. Ben kürlerin bu tehlikeli şeylerin hamileliğe etki ettiğini düşünmüyorum. İyi şanslar.

Hamile kalmak icin saglik acisindan bir sorununuz yoksa ki bunu sadece doktora giderek ogrenebilirsiniz geri kalan tek sey kafanizin rahat olmasi..Saglikli beslenmeye iyi uyumaya ve herseyden onemlisi hic bi konuyu kendinize stres yapmamaya calisin..
Kurler vs hem bilimsel degil hem de kafanizda surekli bunlar oldukca sizi strese sokacaktir.

Doktora gittim sağlık açısından bi sorunum yok ama kilom var ve uyku düzenim yok ve çok stres olacak mı oldu mu ayda 5 test yaptığımı biliyorum nedensizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…