Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de esimdede cok sukur bi problem yok ama 1 yildir bekliyorumsaol cnm inşallah sende problem var mı
Evet ya artik herkesin dedigini yapıyorumÇocuksuzluk hepimizin aklını almışdaha da birşey demiyorum.
zamanı var demek kiBende de esimdede cok sukur bi problem yok ama 1 yildir bekliyorum
Eskiden erkek çocuğunun sünnet derisini yerlermiş onu duymuştumÇocuksuzluk hepimizin aklını almışdaha da birşey demiyorum.
IggEskiden erkek çocuğunun sünnet derisini yerlermiş onu duymuştum
Ben iki yıldır bekliyorum iki kere tüp bebek yaptırdım olmadı.Eğer siz bu toprak olayını deneyip olumlu sonuç alırsanız ben de en güzel toprağı bulup yıkanacağım.Cidden çocuksuzluk psikolojimizi bozduEvet ya artik herkesin dedigini yapıyorum![]()
Sizce yapmalimiyimm?????Ben iki yıldır bekliyorum iki kere tüp bebek yaptırdım olmadı.Eğer siz bu toprak olayını deneyip olumlu sonuç alırsanız ben de en güzel toprağı bulup yıkanacağım.Cidden çocuksuzluk psikolojimizi bozdu![]()
Yok canım tabiki şaka yapıyorum.Bence doktora git ilk etapta çatlatma iğnesi ve klomen kullan.eğer o da olumsuz olursa direkt tüpe geç.bi de hiç ovülasyon testi kullandın mı?Sizce yapmalimiyimm?????
Kullandim 3 4 ay ama olmadiYok canım tabiki şaka yapıyorum.Bence doktora git ilk etapta çatlatma iğnesi ve klomen kullan.eğer o da olumsuz olursa direkt tüpe geç.bi de hiç ovülasyon testi kullandın mı?
Tup bebek icin erken degilmi sizce ben igneden bile korkarimmKullandim 3 4 ay ama olmadi
Valla biri bize bebek b*ku ye dese bile yaparız gibime geliyorBen iki yıldır bekliyorum iki kere tüp bebek yaptırdım olmadı.Eğer siz bu toprak olayını deneyip olumlu sonuç alırsanız ben de en güzel toprağı bulup yıkanacağım.Cidden çocuksuzluk psikolojimizi bozdu![]()
Normalde batil inanclara hic inanmam ama insan ister istemez denemek istiyoRabbime el açıp dua ederek istemek varken,saçma sapan insanların saçma sapan söylediklerine nasıl inanabiliyosunuz.
Zamanında saçma bi sürü şey denemiş olan biri olarak söylüyorum inanmayın lütfen ölü toprağından medet umulmaz ...Esimin tarafindan kirmizi toprakla yikanip hamile kalanlar var o yuzden bende kullanmak istedim yok batil inanc gibi geliyo bana