Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okursam hamile kalirmiyim sizceTövbe bismillah çarpılırsın.dua et. meryem suresi oku hergün
sürekli 'ya evvel ' çek onları yapacagına.
Esimin tarafindan kirmizi toprakla yikanip hamile kalanlar var o yuzden bende kullanmak istedim yok batil inanc gibi geliyo banaAllah korusun bi çok yöntem var en korkunç olanı seçmişsiniz . Gece rüyanıza falan girer korkarsınız denemeyin bence .
Sen inanarak isteyerek içtenlikle oku. Gerisi takdiri ilahiOkursam hamile kalirmiyim sizce
O toprakla yıkanmanın ne gibi bir etkisi olabilir ki?Esimin tarafindan kirmizi toprakla yikanip hamile kalanlar var o yuzden bende kullanmak istedim yok batil inanc gibi geliyo bana
Gibisi fazla yok oyle birsey. Allahtan medet unmiyorsunuzEsimin tarafindan kirmizi toprakla yikanip hamile kalanlar var o yuzden bende kullanmak istedim yok batil inanc gibi geliyo bana
Valla hic bilmiyorum internetten arastirdim oyle bisey cikmiyo bileO toprakla yıkanmanın ne gibi bir etkisi olabilir ki?
Hep dua ediyorum biliyorum ki bi zamani var rabbim o zamani biliyo ve ozaman hamile kalicam ama ister istemez insan heycanlaniyo 1 yildir evliyim hamile kalmayi cok istiyorumGibisi fazla yok oyle birsey. Allahtan medet unmiyorsunuz
tövbestttttt :O Hangi kocakar aklı dedi onuBana batil inanc gibi geldi ama kirmizi toprakla yani ölülerin topragiyla yikananlar hamile kaliyormus gorumcem bana koyden getirdi onla yikanmam icin siz ne dusunuyosunuz bu konu hakkında
ben 5 senedir istiyorum olmuyo napalım olmuyosa vadır bi hayrHep dua ediyorum biliyorum ki bi zamani var rabbim o zamani biliyo ve ozaman hamile kalicam ama ister istemez insan heycanlaniyo 1 yildir evliyim hamile kalmayi cok istiyorum
Catlama ignesi ne baslamayi dusunuyorum siz kullandinizmi hicben 5 senedir istiyorum olmuyo napalım olmuyosa vadır bi hayr
doktor kontrolünde başlarsın tabi evet şuan 12.günüm perşembe kan vercemCatlama ignesi ne baslamayi dusunuyorum siz kullandinizmi hic
Insallah hamile kalirsiniz sizdedoktor kontrolünde başlarsın tabi evet şuan 12.günüm perşembe kan vercem
saol cnm inşallah sende problem var mıInsallah hamile kalirsiniz sizde![]()