meduze Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2009 201 0 96 Ankara 24 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi meduze #1 Slm arkadaşlar,hamile kalmak isteyen bayanlar karınlarını çektirirlermiş bunun adına maskesi düşmek deniliyormuş duyan varmı yada yaptıran varmı? Hamile kalanda varmış merak ettim.
Slm arkadaşlar,hamile kalmak isteyen bayanlar karınlarını çektirirlermiş bunun adına maskesi düşmek deniliyormuş duyan varmı yada yaptıran varmı? Hamile kalanda varmış merak ettim.
lxuxcian Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 276 1 96 Kahramanmaraş 24 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi meduze #2 evet ben marasta yasıyorum bılıyosun burda koca karı ıslerı cok olur.duydum hamıle kalanıda duydum ha gercekten ıse yarıyormu yoksa allahın verısı mı gelıyo bılmem.:))))
evet ben marasta yasıyorum bılıyosun burda koca karı ıslerı cok olur.duydum hamıle kalanıda duydum ha gercekten ıse yarıyormu yoksa allahın verısı mı gelıyo bılmem.:))))
ebrar_53 Sana sığındık Rabbim Kayıtlı Üye 19 Şubat 2009 31.861 40 733 İstanbul 24 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi meduze #3 ben bel çektirmeyi duymuştum ama bunu hiç duymadım ..