hamile kalmak için illaki yumurlama haftasındamı olmak gerek???

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
kızlar bilginiz varsa söyleyin.gebe kalmak için illaki internetteki hesaplayıcılara göre mi hareket etmek lazım.yumurtlama haftası dışındaki başka günlerdede gebe kalınabilirmi? kalan varmı aranızda?:teselli:

canım çok iyi bilmiyorum ama geç döllenme diye birşey var ya sanırım o tarihler dışında da hamile kalınabilir ama o tarihler hamile kalma ihtimali fazla olan tarihler

canım mesela hamileliğin son adet gördüğün güne göre hesaplanıyor normalde ama bazılarının 1_2 hafta kadar küçük oluyor bebeği o zaman doktor geç döllenme diyor.yani bundan yola çıkarak söyledim bildiğim kadarıyla hem adet görmene birkaç gün kala hemde adetin geçtikten birkaçgün sonra hamile kalabiliyorsun ama uzman değilim çok fazla bilgim yok

canım mesela hamileliğin son adet gördüğün güne göre hesaplanıyor normalde ama bazılarının 1_2 hafta kadar küçük oluyor bebeği o zaman doktor geç döllenme diyor.yani bundan yola çıkarak söyledim bildiğim kadarıyla hem adet görmene birkaç gün kala hemde adetin geçtikten birkaçgün sonra hamile kalabiliyorsun ama uzman değilim çok fazla bilgim yok

hmm.saoğol canım

arkadaslar

internetteki yumurta hesaplayıcılar sizin verdiginiz bilgilere gore calısıyor.
benim guvendigim Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama adresi var. buraya son 3 adetinizi giriyorsunuz ona gore muhtemel yumurtlama tarihinizi ve beraber olmanız gerekn tarih aralıgını veriyor. bu tarih aralıgında her gun beraber olunmayacka ama. sprem in kalitesini arttırmak icin gun asırı berebaer olunacak..

gec dollenme ise soyle oluyor. bazen bazı nednelerden dolayı (yedigimiz , ictigimiz, ruh halimiz veya styres gibi) yumurta beklenen tarihten 1-2 gun sonra catlayabiliyor ve eger bu o belirtilen tarihlerin dısında ise ve tesadufen siz esinizle beraber olmussanız. yine bu yumurta gec dollenebiliyor ve yine kadından kadına gore rahime ekilme tarihi degisebiliyor... boylece bazı kadınlarda bu adetine yakın olaibliyor. buna gec dollenme denir.

X