Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hayıt tohumu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım çok teşekkür ederim Beni baya aydınlattın umarım faydasını görürüm korunma döneminde sonra hemen hamiş olurum

Tamam canım çok teşekkür ederim Beni baya aydınlattın umarım faydasını görürüm korunma döneminde sonra hemen hamiş olurum
Rica ederim canım aklına takılan bişey olursa istediğin zaman sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince. İnşallah allah gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasibin etsin

Tamam canım çok teşekkür ederim Beni baya aydınlattın umarım faydasını görürüm korunma döneminde sonra hemen hamiş olurum ☺
Canım nasıl hamile kaldın nasıl yol izledin doktorum bana 6 ay dene gel dedi ama hemen bitkisel şeyler kullanmak istiyorum

Canım nasıl hamile kaldın nasıl yol izledin doktorum bana 6 ay dene gel dedi ama hemen bitkisel şeyler kullanmak istiyorum
Canım ben ameliyattan sonra ilk regl döneminden sonra hamile kaldım.
Reglin 2. ya da 3.günü soğan kürüne başladım 10 gün fln sabah akşam içtim.
Her sabah 1 yumurta yedim omega 3 içtim. Ayıca d vitamini ve folidocea kullandım. Öğle yemeklerinden sonrada 1 fincan adaçayı içtim.
Biraz yürüyüş ve su da içince vücut hamileliğe hazır oldu.. dikkat etmemize rağmen (doktorum 3 ay korunun demişti) hemen hamile kaldım.

Ben soğan suyu içemiyorum midemde sıkıntı var canım bide geçen sene denedigimizde ilk ayda tutmuştu ama kürtaj olmak zorunda kaldım ağır depresyon geçirdim.

Ben soğan suyu içemiyorum midemde sıkıntı var canım bide geçen sene denedigimizde ilk ayda tutmuştu ama kürtaj olmak zorunda kaldım ağır depresyon geçirdim.
Bende içememiştim ilk denediğimde ama 2 gün içmeme rağmen hamile kalmıştım ikisindede tesadüf mü bilmiyorm
Sana tavsiyem kesinlikle d vitamine baktır ve omega3 ile birlikte kullan.
İnan bende kötü zamanlar geçirdim hem polkistik vardı hemde sağ tüpüm aldı birdaha belki bebeğim olmaz diyordum ama çok pozitif yaklaştm vücuduma çok iyi baktım vitamin değerlerimi yükseltim öyle olunca vücut zaten hamileliğe hazır hissediyor.. bee çok şükür şimdi bebeğimizi bekliyoruz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kan değerlerim falan düşük takviye alacağım muhakkak omega 3 eczaneden mi alıyoruz peki

Hayıt tohumuda iyi ben adet söktürücü olarak kullanmıştım.. birde clife diye macun var hayıt fln herşey var içinde kullananlar memnun istersen onada bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…