Merhaba kızlar ben yeliz bugün bende hayıt tohumunu aldım kullanıcımız fakat ne şekilde yapılır bilmiyorum
Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
Amin. Ben de ne bulduysam içtim. Bazilarini ayni anda ictim bas donmesi yaptı bu ay. Veya bebiş var bilmiyorum beklemedeyim her ay olduğu gibiCevaplar için teşekkürler kızlar bende bilseydim kapsülü alırdım bu arada bende soğan kür de ayrıca kullanıyorum 17 senelik evliyim tedaviler , bitkisel kürler aklınıza ne gelirse hepsini yapmaya çalışıyorum
Rabbim cümlemize şifa versin
Hayit ona iyi geliyor muymuş peki.. Hormon duzenleyici etkisini biliyorum ama.. Benim belki de hayit sayesinde hormon tahlillerim tertemiz cikiyo. Hormonlar iyi ama kistler gitmiyor. Onlari da sogan kürü ile yok etmeye calisiyorum. Size ne iyi gelirmis arastirdiniz mi. Hep pko ile ilgili arastirdigim icin fsh yuksekligi nedir ne yapmali bilmiyorum.Canım benim sorunum fsh çok yüksek yani yumurta rezervi az
Canım hamilesin çok şükür tedaviyle mi oldu allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına almakta nasip olsun inşallahCanim sen kadin doguma mi gidiyorsun ozele mi.. Benim takibe alinmama sebebim devlet olmasi mi acaba. Basi kalabalik pek ilgilenemiyor gibi geliyor
Amin allah razı olsun. Hayır canım kendiliğinden olduCanım hamilesin çok şükür tedaviyle mi oldu allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına almakta nasip olsun inşallah
Çok şükür canım çok sevindim valla hayıta devam ettin değil mi? çok mutlu oldum şimdi öyle bakınırken gördüm şans eseri benim adet düzeni altüst oldu şimdi onu düzenlemekle uğraşıyorum maalesef bebek işini erteledim mecburenAmin allah razı olsun. Hayır canım kendiliğinden oldu
Amin inşallah canım allah razı olsun. Biliyorum pko olduğunu hatırladın mı bilmiyorum ama yazışmıştık biz burda bende de var pko söylemiştim bayağı zaman geçti tabi üzerinden benim düzenliydi adet tek yumurtalığımda var bide pko ama klomen çatlstma iğnesi progestan derken düzen müzen kalmadı kiloda aldım veremiyorumda şimdi canımPko vardı bende. Ama doktor gebe kalmana engel olacak düzeyde değil diyordu. 1 yıl uğraştım olmadı. Hayıtı soğanı her şeyi bıraktım. Benim de adetim geç geliyordu. Progestan ile düzenlemeye çalıştım olmadı. Onu da bıraktım. Sonra işe güce ailevi sorunlara daldım o ay hamile kaldım. Her şey kafadaymış benim.. Çok isteyince olmuyormuş.. Düşünmediğim ay hamile kaldım. Hem de o ay sadece 3 4 kez mi ne birliktelik olmuştu..
Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hayırlısıyla
İsmin çok tanıdık geldi ama tam çıkaramadım canım ya. Özelde mi konuşmuştuk, yoksa sadece bu konu içinde mi..Amin inşallah canım allah razı olsun. Biliyorum pko olduğunu hatırladın mı bilmiyorum ama yazışmıştık biz burda bende de var pko söylemiştim bayağı zaman geçti tabi üzerinden benim düzenliydi adet tek yumurtalığımda var bide pko ama klomen çatlstma iğnesi progestan derken düzen müzen kalmadı kiloda aldım veremiyorumda şimdi canım
Burda canım özelde de olabilir onu pek hatırlamıyorumda hayıtla alakalı yazışmalarımız oldu burda. İnşallah canım hamilr hamile dua ettin allah razı olsun yaradan cümlesine hayırlar nasip etsin bizede inşallahİsmin çok tanıdık geldi ama tam çıkaramadım canım ya. Özelde mi konuşmuştuk, yoksa sadece bu konu içinde mi..
Allah yardımcın olsun valla, inşallah her şey yoluna girer ve tez zamanda mutlu haberi alırsın sen de
İnşallah canım allah senden de razı olsunBurda canım özelde de olabilir onu pek hatırlamıyorumda hayıtla alakalı yazışmalarımız oldu burda. İnşallah canım hamilr hamile dua ettin allah razı olsun yaradan cümlesine hayırlar nasip etsin bizede inşallah
Genelde polikistikover belirtisidir adetin kahverengi akıntıyla başlayıp bitmesi. Benim hep öyleydi. Sebepsiz gelmiş olabilir seninki de. Ama hayıt hormon düzenleyicidir, içini temizliyor da olabilir.Merhaba kızlar bende bu ay adetten sonra rahîm filmi çektirdim ve adetin gününden itibaren hayıt tohumu kullandım normalde 8 aydır adetim 9 10 gün gecikmeli olurdu şu an adetime 3 gün var kahverengi leke ve karnimda ağrı var hayıt tohumundan olmuş olabilir mi??
Inşallah yoktur öyle bişey 3 gün var ama zaten kanama hafif hafif basladı gerçi ben bütün testleri yaptırdim pko olsa cıkmazmiydı acaba??Genelde polikistikover belirtisidir adetin kahverengi akıntıyla başlayıp bitmesi. Benim hep öyleydi. Sebepsiz gelmiş olabilir seninki de. Ama hayıt hormon düzenleyicidir, içini temizliyor da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?