Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hayıt tohumu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok fobliol.tam yazılımı buydu heralde
Canım ben inofolic combi kullanıyorum buda gebeliği kolaylaştırıyor bir çok kişide kullanmış bi araştr istersen bu daha iyi biraz pahalı ama çoğu kişide işe yarıyor

Amin inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar

Yaaa onu hiç duymadım.doktor bunu yazdı bunu aldım.bu bitince o söylediğini araştırıp onu alayım.inşallah gerek kalmaz da

Yaaa onu hiç duymadım.doktor bunu yazdı bunu aldım.bu bitince o söylediğini araştırıp onu alayım.inşallah gerek kalmaz da
Onu devlet karşılamıyor özel alıyorsun bi inofolic şaşe var bide inofolic combi ben komb olanı kullanıyorum günde iki kez fiyatı 32.5 ayda üç kutu alıyorum bde b12 ile d vitamini yazdı doktorum sağlıklı yumurtlamak için iyiymiş bebe aspirinide var ay hangisin içeceğimi şaşrıyorum bazen harbiden çokmuş ya yeni farkettim

Tabi gönül isterki gerek kalmasın canım inşallah kalmaz ama bebiş olursada üç ay kullanacaksın folic asid

Evet onu biliyorum, ilk3 ay da kullaniyorsun, hatta doğumdan sonra da bi süre kullanmıştm.doktor bana bişey vermemiş bende onu farkettim şu an.

Evet onu biliyorum, ilk3 ay da kullaniyorsun, hatta doğumdan sonra da bi süre kullanmıştm.doktor bana bişey vermemiş bende onu farkettim şu an.
Canım bebe aspirini inofolic b tarzı vitaminler normalde gebeliği kolaylaştırıyormuş ben başladım işte klomende yarın son pazartesi doktora gidecem yumurta oluşmuş mu diye bakacak inşallah olmuştur da tutar bende pko var diye çok ilgileniyor doktorum.bgeçen bi rüya gördüm birazda rahatım aslında bilmiyorum motive oldum diyeyim inşallah olacak bu ay. rabbim isteyen herkese versin

Ayy inşallah, hadi hayırlısı bakalım.önümüzdeki ay 30 oluyorum .

Ayy inşallah, hadi hayırlısı bakalım.önümüzdeki ay 30 oluyorum .
Aman boşver hem sitres yapmaktan iyidir değil mi :) bende 31 yaşındayım daha yeni evliyim ama bende pko olduğu için ertelemek istemedim allah büyük bizede verir inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat valla ben isteyen herkes için istiyorum insanlar ne sıkıntılarla boğuşuyorlar rabbim evvela daha zor durumda olanlara yardım etsin sonrada bizlere

Herkes baska bisey diyor derken seni kastetmedim canim benim genel anlamda soyledim Yoksa tabiki burda birbirimize farkli fikirler sunmaliyiz. Birinin yarasina merhem oluruz illa ki. Ben de sogana baslicam bir turlu başlayamadım. Incir kürü de baya etkili sanırım onu da yapmali. Allahim insallah en kisa zamanda bebis haberi almamizi nasip etsin

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun.bende diyorum.benim bi evladım var çok şükür.rabbim onu bana bağışlasın.önce hiç bu duyguyu tatmayanlara nasip etsin diyorum.herseyin hayırlısı.siz istanbuldamisiniz

Amin
amin canım inşallah beni kastettiğini düşünmedim merak etme ve haklısın çaresiz kalınca insan her duyduğunu yapmak istiyor bi umut belki işe yarar diye anlıyorum yani seni rahat ol sıkıntı yok :)

amin allah bağışlasın evladını. Hayır canım elazığdayım ben

Amin

amin canım inşallah beni kastettiğini düşünmedim merak etme ve haklısın çaresiz kalınca insan her duyduğunu yapmak istiyor bi umut belki işe yarar diye anlıyorum yani seni rahat ol sıkıntı yok :)
İncir kürü içinde pek bi emin olamadım aslında ben ya bi kaç bişey okudum geçen

İncir kürü içinde pek bi emin olamadım aslında ben ya bi kaç bişey okudum geçen
İncir normalde de dogurganlik icin cok yararli bir şey ya ben yapmak istiyorum. Benim tek sorunum bir yumurtamin bile buyumemesi. Büyüse gelecek bebegim de...işte. Bir bekleyiş bir umut dedigin gibi her seyi yapasim geliyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin

Amin herşeyin hayırlısı tabikide. İyiymiş evet ama bir çok yumurta oluşuyormuş ve çok olduğunda büyümüyorlarmış kullananların bi kaç mesajını okudum bunlar yazıyordu ben şuan klomen kullanıyorum zaten inşallah işe yarar

Haklisin arastirmak lazim. Yumurtanin büyümesi için en etkili olan ne acaba onu dusunuyorum

Haklisin arastirmak lazim. Yumurtanin büyümesi için en etkili olan ne acaba onu dusunuyorum
Bi bilsek keşkede şu ilaçlara bağımlı olmasak ya zararı dokunmaz belki enazından bende çok kötü mide bulantısı yaptı klomen ama mecburen içiyorum inşallah çektiğime değer ya allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar ben yeliz bugün bende hayıt tohumunu aldım kullanıcımız fakat ne şekilde yapılır bilmiyorum
Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…