Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için hayıt tohumu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende üç aylık evliyim bir aydır bebek düşünüyorum tedaviye yeni başladık ama on seneden fazla oldu bu pko tedavileri adet gecikmeleri falan vardı kötü ya insan kendiliğinden adet göremeyince eksik hissediyor kendini ben adet oldu diye öfleyip püsleyenlere gıcık oluyordum ayrıca ben olamıyordum olmak içi can atıyordum onlar ay yine adet oldum ya öf yapıyorlard

Ben de iste 45 gunde bi oluyorum cok can sıkıcı bi durum gercekten. 2 gunde bi iliskiye giriyoruz es gecmiyoruz illa ki yumurtlama oldugu gune denk geliyor ama iste yumurtlamiyorum heralde dollenme olmuyor. Dedigin gibi takibe alinmam lazim. Baska doktora gitmeyi dusunmuyo degilim. Bir de ben zayifim 1.75 boy 55 kiloyum. Zayifim yani. Evlendikten sonra 1 2 kilo aldim. Daha oteye gitmiyor ne yesem kilo alamiyorum. Bu corek otu ile keten tohumu zayiflatiyor dedin ya yemesem mi acaba. Zaten istahim yok

Canim sen kadin doguma mi gidiyorsun ozele mi.. Benim takibe alinmama sebebim devlet olmasi mi acaba. Basi kalabalik pek ilgilenemiyor gibi geliyor

Ben hormon tahlili falan yaptirdim degerlerim gayet normalmis sıkıntı gozukmuyor dedi. Sadece kucuk kistlerim var ve adetim cok gec geliyor. O yuzden bitkisel seylere yöneldim ben de adet getirici yumurtlattirici

Aynen yeme o zaman canım ama bak bu inofolic combi kilo yapıyor bende

Yumurtluyorsun belkide ama yumurta büyümüyor pkonun en büyük sorunu bu aslında büyüyüp çatlamayan yumurtalar yumurtalıkta inci gibi diziliyor doktor seninkiler çok cüzzi miktarda demişti bana

Eve
Canim sen kadin doguma mi gidiyorsun ozele mi.. Benim takibe alinmama sebebim devlet olmasi mi acaba. Basi kalabalik pek ilgilenemiyor gibi geliyor
Evet canım özele gidiyorum kadın doğum. Olabilir ama birazda doktorla alakalı biiey aslında isteyen çokta güzel ilgileniyor benim gittiğim doktırunda hastası çok fazla ama adam ilgili ve motivasyonu çok yüksek tutuyor olacak halledecez sıkılmak yok sürekli böyle

Ben hormon tahlili falan yaptirdim degerlerim gayet normalmis sıkıntı gozukmuyor dedi. Sadece kucuk kistlerim var ve adetim cok gec geliyor. O yuzden bitkisel seylere yöneldim ben de adet getirici yumurtlattirici
Ben yaklaşık üç ay kadar bekarken tabi sen şuan çocuk düşünüyorsan yapma biberiye kekik ve papatya demleyip günde üç bardak içiyordum o sıra doktora gittiğimde yumurtaların çok temiz ne yaptın demişti bana o kürle bayağı bi zaman adet gördüm sonra zayıflayınca onada gerek kalmadı ama bebek düşünmeden bir ay öncesi tekrar yaptım bi 15 gün kadar

Benim de kistlerim minik minik dizilmiş iste büyüyüp catlamiyor. Doktor ultrason goruntusunu gosterdi hatta bak pko bu anlama geliyor dedi. O buyumeyen minik kistler yuzunden sperm olgunlasan yumurtama ulasamiyor. Olgunlasan yumurtam var mi onu da bilmiyorum... O minik yumurtalardan kurtulmam lazim ya o kadar cok sunu ic bunu kullan diyen var ki kafam karisti. En etkilisi ne acaba

Valla canım ben yaptığımı söylüyorum pkolu olarak tabikide her söyleneni yapma bebek istiyorsan benim yazdığımıda uygulama demiştim zaten çünkü tutmuşsa eğer düşük riski oluyor

Valla canım ben yaptığımı söylüyorum pkolu olarak tabikide her söyleneni yapma bebek istiyorsan benim yazdığımıda uygulama demiştim zaten çünkü tutmuşsa eğer düşük riski oluyor
Diğer denilenleri hiç yapmadım açıkcası soğan kürü yapmıştım oda bende işe yaramadı pek incir kürü falan varmış yumurta mı büyütüyormuş neymiş onu hiç yapmadım bakacam pazartesi klomen işe yaramazsa ki umarım yarar bende incir kürnü araştırıp yapacam

Arkdşlr merhaba Yen'i katıldım aranıza agnucaston kullanmaya başladım yeni.bunun gebeliği kolaylaştırdığını duydum.burda da okudum kullanan var sanırım.kendim alıp kullanma başladım biraz bilgi verir misiniz.benim 1 çoçuğum var 2. düşünüyorum ama 2 seneye yakındır olmuyor.geçen ay doktora gittim bütün tahliller testler yapılışı bi sorun yok ama olmuyor .

Ben kullanıyorum canım ama senin merak ettiğin yada bilmek istediğin tam olarak nedir? İşe yaradığı bi gerçek evvela benim hormonel problemlerime çok iyi geldi

Oncelikle cevap verdiğin için çok teşekür ederim.şunu öğrenmek istiyorum.hayıt tohumu sadece hormonlari düzenlemede bi de pko sorunu olanlarda mı ise yarıyor acaba.onları mı düzenliyor yani.acaba bende de ise yarar mıiçmeye başladım

Rica ederim canım. Agnucaston sadece pkolu olanlarda değil genelde işe yarayan bi ilaç bende pkoluyum ama pko olmayanlarda kullanıyor bu.adet ağrıları için bile kullananlar var yumurtlamayıda düzenliyor bildiğim kadarıyla hayıt her dişide faydalı illa pko olman gerekmez ben günde bir tane içiyorum çok memnunum şuan klomenle birlikte kullanıyorum adet öncesi gerginliğe bile iyi geliyor

Anladım canım çok teşekür ederim.doktor bana sadece folik asit verdi.ben ekstra budu da kullanmak istiyorum.inşallah hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum artık

Hem bitkisel hem işe yarıyor gittiğim doktor sivilce problemi okanlara bile veriyor göğüs gerginliğini falanda alıyor adet öncesi sendromları hafifletmek için bile olsa kullanılabilecek bi ilaç ha bu ilaç sayesinde hormonlarım düzeldi yumurta oluşuyor şimdi bende ama büyüyüp çatlamasında sıkıntı var

Anladım canım çok teşekür ederim.doktor bana sadece folik asit verdi.ben ekstra budu da kullanmak istiyorum.inşallah hayırlısıyla hamile kalmak istiyorum artık
İnşallah işe yarar canım bende bebek için kullanıyorum ama bekarkende pkolu olduğum için vermişti doktor inofolic mi kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…