Bende agnucaston kullanıyorum hayıt otu tablet onun için adeti beklemene gerek yok doktor bana yazdı ve hemen bailayabilirsin belli bi günü yok dedi ve 6 ay kullanman gerek bırakma sakın bu hormonlarını düzenleyecek dedi öylede oldu çok şükürBende de pko var. 11şubatta yumurta çatlatma iğnesi oldum.15. Gün kan testinde negatif çıktı. Ve hala adet olmadım.adet olursam hayıt tohumuna başlayayım diyorum.tesekkürler cevap için.
Bende pkoluyum bu aradaBende agnucaston kullanıyorum hayıt otu tablet onun için adeti beklemene gerek yok doktor bana yazdı ve hemen bailayabilirsin belli bi günü yok dedi ve 6 ay kullanman gerek bırakma sakın bu hormonlarını düzenleyecek dedi öylede oldu çok şükür
Bilemiyorum iğneden sonra adet olmadım bi umut belki geç döllenme olabilir diye bekliyorum.Bende agnucaston kullanıyorum hayıt otu tablet onun için adeti beklemene gerek yok doktor bana yazdı ve hemen bailayabilirsin belli bi günü yok dedi ve 6 ay kullanman gerek bırakma sakın bu hormonlarını düzenleyecek dedi öylede oldu çok şükür
Senin de yaptığın bir şeyler var mı cnmBende pkoluyum bu arada
Canım ben 1o küsür senedir pkoluyum vayağı bi oldu doğum kontrol hapları çok kullandım çok aşırı kilo yaptı ilaçsız adet göremiyordum pkoda kilo problemi olduğu gibi zayıflamakta çok güç iki sene önce i 17 kilo kadar verdim ve onu korudum kilo vermeye başlayınca adetim düzene bindi daha 7 kilom var vermem gereken ama takıldı kaldı agnucastonu bu ikinci kullanışım yani geçen sene bi beş ay kadar kullandım şimdi yeniden başlattı b12 inofolic combi d vitamini ecoprin glifor ve agnucaston kullanıyorum yarında klomen başlayacam bunların hepsini doktorum önerdi bide çörek otu keten tohumu sabah akşam bi tatlı kaşığı yoğurda at ye dedi ha bide ısrarla ekmeği şekeri hamur işini hayatından çıkar ve et ve sebze ağırlıklı beslen muhaklak dedi vücudunada herhangi b kimyasal alma saçını boyama ve sigara içme pkoda protein ağırlıklı beslenmek iyi geliyormuş bu hastalığaSenin de yaptığın bir şeyler var mı cnm
İnşallah öyledir allah gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlın sağlıklı evlatlar versin sıkma sen kendini sitres gebeliğe engel canım bak o pkodan bile beter pkoda gebe kalmak için biraz zaman gerekiyor belki ama gebe kalmak için tedaviside en kolay hastalık hemen ilk aylarda hamike kalanlar var üzülme illaki hamile kalacaksın ben böyle düşünüp sitresi itiyorum bide bol bol dua ediyorum rabbim duamı ksbul etti fsh ve lh düştü yoksa klomene başlayamayacaktım çok şükür allahım bebeklerde gelecek merak etme allah büyüktürBilemiyorum iğneden sonra adet olmadım bi umut belki geç döllenme olabilir diye bekliyorum.
Canım soğan kürünü denedim ben zaten üç sene oldu doğum kontrol haplarını bırakalı bunlar vitamin benim fhs ve lh normal şuan bi e2 düşük adetim ilaçsız oluyor bu keten tohumu ve çörek otunu doktorum önerip duryor cidden iyi miKizlar sogan kürü de yapin. Ben de 10 yildir pko luyum naptiysam gitmedi. Zaten tamamen yok olmazmis pko, gider ve bir iki adet gecikmesinde geri gelirmis. Dogustan bir hastalikmis doktorum soyledi. O yuzden mecburen pko ile hayata alismamiz ve ona gore cozumler uretmemiz gerek. Omur boyu ilaç kullanamayiz ki bitkisel takviye sart. Hayıt olur sogan kürü olur incir kürü olur çörek otu keten tohumu olur... Ayrica eslerinizi de muayene ettirin. Hic olmadik seyler cikabiliyor. Biz de bu hafta ici gidicez doktora allah nasip ederse
Amin cnm stress yapmıyorum diyorum ama bilinç altı öyle mi bilemiyorum.rahat biriyimdir normalde. Her şeyin bir Zaman'ı var elbet rabbim vakti saati geldiğinde nasip eder inşallah hepimizeİnşallah öyledir allah gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlın sağlıklı evlatlar versin sıkma sen kendini sitres gebeliğe engel canım bak o pkodan bile beter pkoda gebe kalmak için biraz zaman gerekiyor belki ama gebe kalmak için tedaviside en kolay hastalık hemen ilk aylarda hamike kalanlar var üzülme illaki hamile kalacaksın ben böyle düşünüp sitresi itiyorum bide bol bol dua ediyorum rabbim duamı ksbul etti fsh ve lh düştü yoksa klomene başlayamayacaktım çok şükür allahım bebeklerde gelecek merak etme allah büyüktür
İnşallah canım rabbim ol derse olur benim kardeşim hipotroid hastasıydı bilmiyordu hatta hamileyken yapılan testlerde çıktı bu durumu hiç bi tedavi görmeden ilk denemesinde hamile kaldı şimdi oğlu 5 yaşında allah isterse ne pko ne şu ne bu hiç bişey engel olamaz istesin yeterki inşallah isteyen herkesinde yüzünü güldürür rabbimAmin cnm stress yapmıyorum diyorum ama bilinç altı öyle mi bilemiyorum.rahat biriyimdir normalde. Her şeyin bir Zaman'ı var elbet rabbim vakti saati geldiğinde nasip eder inşallah hepimize
Aminnn inşallah.Evet bunu bana doktorum söyledi her gittiğimde de üstüne basa basa tekrarlıyor pkoya çok iyi geliyor ihmal etme diyor dpktorum çok ilgili allah razı olsun dha bir ay olmadı ben üç aylık evliyim yeniyim yani ama adet oldum ve klomen başlattı benim adetlerim ilaçsız kendiliğinden oluyor iki seneye yakın bi zamandır hatta yunurtlamamda olmuştu progesteron baktı 15.30 çıktı ama olmadı yumurta büyümemiş klomen başladım bugün pazartesi gidecem tekrar erken bailadı tedaviye beklemeye gerek yok dediÇörek otu ile keten tohumunu yogurda atip yiyin mi demistiniz bir de onu deneyeyim. Allah hepimize nasip etsin anne olmayi en kisa zamanda inşallah
Bide ben agnucastonla b12 d vitamini ve inofolic combi ha bide glifor içiyorum canım on seneden fazla bi süredir tedavi görüyorum hiç bi doktor doğum kontrol ve antidiyabet harici bi ilaç vermedi bekarkende bu doktoruma gittim bana bitkisel ve vitamin türü şeyler verdi hep agnucaston sayesinde fsh ve lh normal seviyelere indi faydasını gördüm yani şuan e2 hariç diğer hormonlarımda bi sıkıntım yok çok şükür kendime ve isteyen herkese sürekli dua ediyorum rabbm kabul etsin inşallahÇörek otu ile keten tohumunu yogurda atip yiyin mi demistiniz bir de onu deneyeyim. Allah hepimize nasip etsin anne olmayi en kisa zamanda inşallah
Ben 6 aylik evliyim 5 aydir deniyoruz canim olmuyo. Doktor da bana progestan verdi. Bir de folikasit. Ortalama 45 gunde adet oluyordum son zamanlarda. Adetim gecen aya göre 1 hafta erken geldi bu ay. Ayni zamanda Hayıt kapsülü yutuyorum. Sogana baslicam ben de. Bu tohumlari yogurda atayim bir de ilac degil sonucta bitki zarari olmazBide ben agnucastonla b12 d vitamini ve inofolic combi ha bide glifor içiyorum canım on seneden fazla bi süredir tedavi görüyorum hiç bi doktor doğum kontrol ve antidiyabet harici bi ilaç vermedi bekarkende bu doktoruma gittim bana bitkisel ve vitamin türü şeyler verdi hep agnucaston sayesinde fsh ve lh normal seviyelere indi faydasını gördüm yani şuan e2 hariç diğer hormonlarımda bi sıkıntım yok çok şükür kendime ve isteyen herkese sürekli dua ediyorum rabbm kabul etsin inşallah
Aminnn inşallah.Evet bunu bana doktorum söyledi her gittiğimde de üstüne basa basa tekrarlıyor pkoya çok iyi geliyor ihmal etme diyor dpktorum çok ilgili allah razı olsun dha bir ay olmadı ben üç aylık evliyim yeniyim yani ama adet oldum ve klomen başlattı benim adetlerim ilaçsız kendiliğinden oluyor iki seneye yakın bi zamandır hatta yunurtlamamda olmuştu progesteron baktı 15.30 çıktı ama olmadı yumurta büyümemiş klomen başladım bugün pazartesi gidecem tekrar erken bailadı tedaviye beklemeye gerek yok dedi
Evet çörek otu her derde deva zaten keten tohumu çokta güzel bağırsak çalıştırıyor yoğurdunda keten tohumununda çörek otununda zayıflamaya yardımcı olduğu biliniyor iyi gelir inşalşah canım rabbim şifa versinBen 6 aylik evliyim 5 aydir deniyoruz canim olmuyo. Doktor da bana progestan verdi. Bir de folikasit. Ortalama 45 gunde adet oluyordum son zamanlarda. Adetim gecen aya göre 1 hafta erken geldi bu ay. Ayni zamanda Hayıt kapsülü yutuyorum. Sogana baslicam ben de. Bu tohumlari yogurda atayim bir de ilac degil sonucta bitki zarari olmaz
Amin inşallah gerek kalmaz canım. Nasıl takip etmiyor benim bebek düşüneli bir ay daha gider gitmez takibe aldı beni canım pazartesiyle üçüncü gidişim olacak ve yumurtaoluştu mu büyüdümü diye bakacak ona göre ne yapar bilemiyorum iğne mi artık kendimi çatlasın diye bekler beni bekletmedi hiç ben klomene başladım bugün canım bu doktorlarıda anlamıyorum pko zaten gebeliği geciktiren bi durum ne kadar erken tedavi o kadar erke sonuç hem yumurta takibi önemli bizim yumurtlamada sıkıntımız oluyor zaten başka doktorada görün istersen canımBir de ben daha 5 aydir deniyorum benim yumurtalarimi takip etmedi hic. Yani 1 yil kendin ugras olmazsa infertelite teshisi ile alttan muayenelere yumurtlama takiplerine baslariz dedi. Kendim cabaliyorum iste allah alttan muayeneye gerek birakmasin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?