- 11 Ağustos 2022
- 286
- 54
- 28
- 27
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Geçmiş olsun benim görümcem çok ilgileniyor bu konuyla o söylemişti çok faydası var diye. Ben cesaret edemedim ama faydasını gören varmış. İnşallah onlardan biri de siz olursunuzMerhaba kızlar dün bir çılgınlık yapıp hacamat yaptırdık eşimle birlikte:) bizim 1 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor eşimdeki sperm ileri hareketi zayıflığı sebebiyle. Hacamati duyduk tıkalı kanallar varsa açılıyormuş ve daha rahat hamile kalinabiliyormus Allah'ın izniyle.. Sizde yaptırdınız mi ya da duydunuz mu bu yöntemi inşallah şifası olur bize de yuvamıza kuşu kondurur Rabbim.
Inşallah inşallah çok istiyoruz. Cesaret etmeyecek birşey yok aslında keşke sizde yaptirsaniz acısı da yokmuş o kadarGeçmiş olsun benim görümcem çok ilgileniyor bu konuyla o söylemişti çok faydası var diye. Ben cesaret edemedim ama faydasını gören varmış. İnşallah onlardan biri de siz olursunuz
Inşallah inşallah çok istiyoruz. Cesaret etmeyecek birşey yok aslında keşke sizde yaptirsaniz acısı daGeçmiş olsun benim görümcem çok ilgileniyor bu konuyla o söylemişti çok faydası var diye. Ben cesaret edemedim ama faydasını gören varmış. İnşallah onlardan biri de siz olursunuz
Yaa çok güzel bi haber buuYaptirdigim ay sonrası hamile kaldm. Aralikta yaptirdm sirt kafa kuyruk sokumu bacak ocakta tek iliskiyle hamile kaldm bende inanamadm ama hacamatın etksi oldugunu dusnuyorum. Cunku ondan once 7 8 ay olmamstı
Canım bende hamile kalamıyordum inan 4 5 sene hatta artık bi ara kısırmıyım diye düşündüm bundan 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrardan hamileyim ve ben hamile kalma sebebimi tamamen collagen ve c vitamini bardakta çözülür alıyordum hergün inan ikisi çok işe yarıyor hergün sabah ve akşam ikisinden de iç eczaneden al rabbim nasip eder inşallahMerhaba kızlar dün bir çılgınlık yapıp hacamat yaptırdık eşimle birlikte:) bizim 1 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor eşimdeki sperm ileri hareketi zayıflığı sebebiyle. Hacamati duyduk tıkalı kanallar varsa açılıyormuş ve daha rahat hamile kalinabiliyormus Allah'ın izniyle.. Sizde yaptırdınız mi ya da duydunuz mu bu yöntemi inşallah şifası olur bize de yuvamıza kuşu kondurur Rabbim.
Bende eylülde hem hacamat hem vajina sülüğü yaptırdım ekimde adetim gelmedi test yaptım negatifti sımdı kasım geldi hala adet olmadım 21 i adetim bakalım gelmezse gene test yapıcam 2. Ayda hamile kalanlar oluyomus ınsallah rabbim hayırlısını versinMerhaba kızlar dün bir çılgınlık yapıp hacamat yaptırdık eşimle birlikte:) bizim 1 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor eşimdeki sperm ileri hareketi zayıflığı sebebiyle. Hacamati duyduk tıkalı kanallar varsa açılıyormuş ve daha rahat hamile kalinabiliyormus Allah'ın izniyle.. Sizde yaptırdınız mi ya da duydunuz mu bu yöntemi inşallah şifası olur bize de yuvamıza kuşu kondurur Rabbim.
nerde yaptırdınız hacamatıYaptirdigim ay sonrası hamile kaldm. Aralikta yaptirdm sirt kafa kuyruk sokumu bacak ocakta tek iliskiyle hamile kaldm bende inanamadm ama hacamatın etksi oldugunu dusnuyorum. Cunku ondan once 7 8 ay olmamstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?