sağol canım ne demek burda kadın dayanışması yapıyoruz...
ben de çok yazdım bebeğim olmuyor diye feyza arakdaşımız kadar şanslı değildim herkes keşke onun kadar şanslı olsa değil mi ne güzel bir kerede hamile kalmış ama artık hamile kalmak gitgide zorlaştı sanırım yediklerimizin hep hormonlu olmasından kaynaklanıyor bu durum...
inş cnm ama tabii bilinç önemli.
ben de çalışıyordum cnm hamileliğin 6. ayına dek de çalıştım hamileyken bile doğru düzgün beslenemedim işyerinde ama işten gelince takviye etmeye çalıştım her şeyi. ramazanda herkes oruçlu diye su bile içemedim tuvalete kaçıp içtim arada... ama idare ediliyor işte. inş cnm gönlüne göre olur. en kısa zamanda hamile kalırsın beklemek çok zor ben şansını arttırman için ne biliyorsam anlattım:)
ama umarım bunların hiçbirine gerek kalmaz sen de şanslı kadınlardan olur ilk denemende hamile kalırsın
benm ablam ik evlendiği gece hamile kaldı
ikincisine de emzirirken hamile kaldı
üçüncüsünü düşünmüyordu, yaşı da 37 idi, bir kızı bi oğlu vardı ama bebeğin de nasibi varmış heralde, enişteme dr artık çocuğun olmaz dediği için korunmamışlar ablam da regl olmaya devam etmiş ama regli azalmış o da menopoza mı giriyorum acep die dr.a gitmiş dr da demiş ki bak bebeğin sana el sallıyor ne menopozu 4 aylık hamilesin demiş herkes şoka girmiş... ben de öyle istiyorum ve yıllardır olmuyor ya aylarca bana da söyleyemedi utancından üzüntüsünden, 6. ayda anca itiraf edebildi garibim. ama Allaha öyle çok dua etmiş ki bana da nasip oldu işte bu işler hiç belli olmuyor onu anlatmaya çalışıyorum canım sen kalbini ferah tut ablam çok rahat biridir ben de tam tersine çok pimpirikliyimdir eh bu da etkili tabii:)))