Hamile kalmak için eskilerimiz sıcak suya otururmuş hadi bu konuyu ele alalım..

taliha

BEKLİYOR...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
1.360
3
Arkadaşlar merhaba,

ben 4 yılldır evkliyim 2 yıldır kendi çabamız ve sabrımız ile bekledik olmadı son 8 aydır düzenli doktor kontrolündeyim çok şükür eşimde ve bende problem çıkmadı ama bir türlü döllenme olmuyor.ilça tedavisne başladım diaformin+klomen+çatlatma iğnesi+gonalf 75 iğne+crınone jel bunları kullandım ama halen bir sonuç alamadık ve bu ay için aşılamaya karar verdik..Komşularım dün bu konuyu tartışıyorlardı tabi hepsi yaşını başını almış ablalar ve bana sıcak suya otur kızım sürekli dediler..alla alla nasıl olur yaa doktorlar bebek düşünüyorsanız uzak durun sıcakdan diyor..eskiler hep bu şekilde hamile kalmışlar..ve bazı doktorlar özellikle bunu yaptırdıgı oluyormuş.komşun diyor arkadaşım herşeyi denedi olmadı doktor artık yapcak bişi kalmadı sıcak sulara git demiş kadın kaplıcalara gitmiş ve hamile kalmışş..şimdi bayanlar çok kafa karıştırıcı bir durum yaaaa..sizler bu konu hakkında bilgileriniz ve duyumlarınız var ise paylaşabilir misinizzzz.

merhaba anlattıkların sanki benim yaşadıklarım 1 yıldır uğraşıyoruz hiç bir problem yok ama doktor tedavide önermedi bekleyin dedi beklemedeyiz araştırmalarım doğrultusunda kaplıcaları hiçbir doktor önermemiş kime neye nasıl inanacağımızı şaşırdık

merak ettim açıkçası,
şunu bilen biri bi anlatıverse, nasıl yapıldığını öğrensek doğru düzgün... pek makbule geçerdi hakkatten

valla kızlar çok araştırdım doktorlar sıcaktan uzak durun diyor..ama eskiler sıcak iyidir çok kişi bilirim bu yöntemle hamile kalan diyor...hatta birine doktor önermiş her akşam sıcak suya aotur demiş nasıl iş anlamadım valla..kimi kaynamış süt buharına oturuyor buda var bide..süt kaynatıyon içine maydonoz koyuyon sonra oturur vaziyette buhara veriyorsun vajineni.bu içindeki pisiklerin boşalmasına yardımcı oluyromuş ama kafa karştırıcı..bu yöntemi bilen ve faydası olan varsa yazsın kızlarr...ben bu ay aşılama olacağım bu yüzden şuan bişi deneyemiyorum..haaa bide yakı olayı var buda garip beline yakı yapıştırıp oranın sıcak tutması sayesinde hamile kalanlarda varmış kimi beline bardak çektirip yakı koyuyormuş ve sıcagı sıcagına ilişkiye girince faydası oluyormuş..kızlar çok şey vardaa..asıl problem kafamızda çok düşünüyoruzzz olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…