- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
-
- Konu Sahibi Arnavutgelinii
Allah nasip eder insallah.biz esimle 41 gun meryem suresini okuduk her gun dua ettik 2 ay sonra hamile kalamadim diye eczaneden preseed diye bi vajinal jel aldim bitkisel oldugu icin ama yumurtalama zamanim gecmisti denemedim tekrar yumurtalama zamanimi beklerken hamile oldugumu ogrendim .. Sende dene allah nasip eder insaallah bol bol dua et.
Sipermlerin yumurtaya kolay ulasmasina yardimci oluyormus ozellikle iliski sirasinda kuruluk yasayanlarda cok ise yaramis denemekten zarar gelmez . Bir suru insan kullanmis ise yarayanda olmus ...vajinal jel ne alaka? Neyi kolaylaştırıyo anlamadım?
Allah nasip eder insallah.biz esimle 41 gun meryem suresini okuduk her gun dua ettik 2 ay sonra hamile kalamadim diye eczaneden preseed diye bi vajinal jel aldim bitkisel oldugu icin ama yumurtalama zamanim gecmisti denemedim tekrar yumurtalama zamanimi beklerken hamile oldugumu ogrendim .. Sende dene allah nasip eder insaallah bol bol dua et.
Kecoboynuzuuuu
Nasıl???? Meryem Suresi ile birlikte keçiboynuzu mu kullanıyoruz?? Meryem Otu değil miydi