Hamile kalmak için bitkisel karışım

Kararsız olsam da nisan ayından beri deniyoruz. Korunmayı bıraktım yani.
Gerçekten de öyle düşünüldüğü gibi hemen hamile kalınmıyormuş.

Ya ben de olmuyor sanıyordum meğer doğum kontrol hapını çok uzun süre kullanmışım, rahim duvarı fazla inceymiş. Toparlanması 6 ay alır dedi doktor. Hapla korunduysan sende de aynı durum olabilir belki

Evet ben de uzun süre kullandım canım. Ne kadar kullandın sen?

4 sene! Evlenmeden önce başlamıştım rahim duvarım kalın diye doktor önermişti (15 gün regl oluyordum) şimdi de fazla inceymiş ne yazık ki. Benim gibiysen bebek olmuyor deme :) daha rahmin toparlanması lazımmış

Canım ben senden de çok kullandım neredeyse 7 sene.
Tabi arada kullanmadığım aylar oldu ama adetim gelmeyince tekrar başlıyordum.
İnşallah çok fazla beklemeyiz.

Bu rahim duvarı kalınlığına karından ultrasonla mı bakıyorlar?
Ultrasonla bakıldı ama dr bahsetmedi bundan. Engel bir durum yok dedi.

Evet canım ultrasonda ölçtü doktor, boşuna üzülme daha rahim toparlanmamış ki 6 ayda falan ancak gelir kendine dedi. O hapı bırakıp hemen hamile kalanlar birkaç ay kullananlarmış. Sen ara vermişsin, bu çok iyi. Doktor bana keşke ara ara bıraksaydın dedi. Ben şubat 2010'dan beri bir gün bile kaçırmadan içtim.

Tatlım ben de en fazla 1 ay ara veriyordum o da kendi kendine adet olacak mıyım diye bakmak için.
Olmadığını görünce de hemen tekrar başlıyordum.
Bende o sorun da var. PKO'luyum ben. İlaçsız adetlerim çok düzensiz oluyor.

Geçmiş olsun. Pko olup hamile kalan bir sürü kişi var :) doktorun da bi engel yok demiş bence sen bir iki aya sevinçli haber verirsin bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…