Hamile kalmak için bitkisel karışım

canım doktor sana ne ilacı verdi klomen gibi bir şey mi?

tam olarak anlayamadım ama polikistik over sendromluların hamile kalmasını sağlıyormuş canım keşke trde de olsa içeriği hangi ialaca benziyor acaba bizdeki klomenle alakası yok sanki
Bebişi tutunmaya saglıyormus canım bu vesileyle hamile kaldım rabbim sizede tattırsın bir link vereyim oraya gelin orda konusalım...

Allah razı olsun. çok teşekkürler iyi dilek ve duan için. inşallah olur. inşallah... Allah sana ve ailene mutluluk sağlık huzur versin.

Allah razı olsun. çok teşekkürler iyi dilek ve duan için. inşallah olur. inşallah... Allah sana ve ailene mutluluk sağlık huzur versin.
Allah razı olsun cnm sadece bunu öneririm ilişkiden sonra ellerini belinden tut havaya kaldır ayaklarını desteksiz bisiklet hareketi yap ayaklarınla 50 ye kadar say sonra 2 saat yat o cnm bn boyle ypmıştım,..

Allah razı olsun cnm sadece bunu öneririm ilişkiden sonra ellerini belinden tut havaya kaldır ayaklarını desteksiz bisiklet hareketi yap ayaklarınla 50 ye kadar say sonra 2 saat yat o cnm bn boyle ypmıştım,..

Neler yapmadık ki cnm 2 yıldır her ay! Yine de yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Bn de idrar testine bakilirsa bu karismi denedigim ay hamile kaldm. Ay i zmnda ymrtlama zamanina kdr da adacayi ictim. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama burdaki paylasim cn teskkur etmek istedim. Insallah isteyen herkese bi vesile olur

Bn de idrar testine bakilirsa bu karismi denedigim ay hamile kaldm. Ay i zmnda ymrtlama zamanina kdr da adacayi ictim. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama burdaki paylasim cn teskkur etmek istedim. Insallah isteyen herkese bi vesile olur

Ins canim sen nasil ve ne kadar kullandin bende aldım yaptım karisimi esime dun yedirdim ilk defa hayirlisi artik

Ins canim sen nasil ve ne kadar kullandin bende aldım yaptım karisimi esime dun yedirdim ilk defa hayirlisi artik
Ben onerilen zamandan biraz daha az kullanmstm cnm cnku karismi azicik yapmatm o da bitince bastan yapmaya usendim. Ama bitene kdr duzenli birer tatli kasigi yedik esimle

Verdiğin güzel bilgiler için teşekkürler.
Bunu ben de denicem. Bugün adetimin 5. günündeyim bu ay da yapabilirim ama önümüzdeki ay yapıcam.
Araya bayram giricek, evde olmicaz falan. Yarım yamalak yapmaktansa önümüzdeki aya bırakıyorum.

Bu tohumları aktar az diye öğütmüyormuş okuduğum kadarı ile.
Peki biz blender'dan geçirsek olmaz mı? Yoksa bu aşamada da mı metal değmemesi lazım?
Gerçi aktar öğütünce de metal değmiş oluyor.

Bir de çemen tozu dediğiniz çemen otunun öğütülmüş hali mi?
İnternette araştırdım farklı şeyler çıktı.

Hardal tohumu için de çeşitler var. Siyah hardal tohumu falan diyor?

blendırdada olmaz çok küçük olduğu için , ben önce kavurdum sonra havanda ezdim biraz zahmetli oluyo

blendırdada olmaz çok küçük olduğu için , ben önce kavurdum sonra havanda ezdim biraz zahmetli oluyo

Eltim sumakları falan blender'da öğütüyor ondan aklıma geldi.
Umarım aktar yapar o zaman. Tahta havanım var ama kolay kolay ezmiyor.
Ya da ben beceremiyorum.
Sen karışımı yaptın sanırım. Çemen tozu dediği çemen otunun tozu mu oluyor?
Bir de hardal tohumların sarı mıydı siyah mı?

kavurduktan sonra ezmezi daha kolay oluyo, çemen toz halinde hardal sarı
geçen ay yyedik ama olmadı bu ayda tekrar denicez,
seni buralarda hep görüyorum ama bebek istediğini bilmiyodum ne zamandır istiyosun

kavurduktan sonra ezmezi daha kolay oluyo, çemen toz halinde hardal sarı
geçen ay yyedik ama olmadı bu ayda tekrar denicez,
seni buralarda hep görüyorum ama bebek istediğini bilmiyodum ne zamandır istiyosun

Nisan ayından beri.
Aslında kararsızım ama eşim için de olsa istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…