- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
-
- Konu Sahibi Semender82
Merhaba canım,
Malesef ben kullanmadım canım yurtdısında ingilizce pek bilmedigim haliyle boswerdim .
turküyeye gidince yaprm dedim .
ve burdaki doktora gittim ilac verdi umutu kesmiştim 3 yıldır olmuyordu ve ümidimi kestim an hamileyim....allahım dileyenlere istiyenlere aratmasın rabbim sanada en kısa zamnda cifter cifter gndersn rabbim butun dileyenlere dualarımdasnz .....
Cnm yurtdısındayım diye clomid adlı bir ilac ..canım doktor sana ne ilacı verdi klomen gibi bir şey mi?
Cnm yurtdısındayım diye clomid adlı bir ilac ..
Bebişi tutunmaya saglıyormus canım bu vesileyle hamile kaldım rabbim sizede tattırsın bir link vereyim oraya gelin orda konusalım...tam olarak anlayamadım ama polikistik over sendromluların hamile kalmasını sağlıyormuş canım keşke trde de olsa içeriği hangi ialaca benziyor acaba bizdeki klomenle alakası yok sanki
tam olarak anlayamadım ama polikistik over sendromluların hamile kalmasını sağlıyormuş canım keşke trde de olsa içeriği hangi ialaca benziyor acaba bizdeki klomenle alakası yok sanki
Allah razı olsun. çok teşekkürler iyi dilek ve duan için. inşallah olur. inşallah...Merhaba canım,
Malesef ben kullanmadım canım yurtdısında ingilizce pek bilmedigim haliyle boswerdim .
turküyeye gidince yaprm dedim .
ve burdaki doktora gittim ilac verdi umutu kesmiştim 3 yıldır olmuyordu ve ümidimi kestim an hamileyim....allahım dileyenlere istiyenlere aratmasın rabbim sanada en kısa zamnda cifter cifter gndersn rabbim butun dileyenlere dualarımdasnz .....
Allah razı olsun cnm sadece bunu öneririm ilişkiden sonra ellerini belinden tut havaya kaldır ayaklarını desteksiz bisiklet hareketi yap ayaklarınla 50 ye kadar say sonra 2 saat yat o cnm bn boyle ypmıştım,..Allah razı olsun. çok teşekkürler iyi dilek ve duan için. inşallah olur. inşallah...Allah sana ve ailene mutluluk sağlık huzur versin.
meraba folikmerhaba agüstocumbenim de bu sabah başladı yeni döngü
amin cnm bnm cümlemizin inşallahmeraba folikbu son olsun inşallah
Allah razı olsun cnm sadece bunu öneririm ilişkiden sonra ellerini belinden tut havaya kaldır ayaklarını desteksiz bisiklet hareketi yap ayaklarınla 50 ye kadar say sonra 2 saat yat o cnm bn boyle ypmıştım,..
Bn de idrar testine bakilirsa bu karismi denedigim ay hamile kaldm. Ay i zmnda ymrtlama zamanina kdr da adacayi ictim. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama burdaki paylasim cn teskkur etmek istedim. Insallah isteyen herkese bi vesile olur
Ben onerilen zamandan biraz daha az kullanmstm cnm cnku karismi azicik yapmatm o da bitince bastan yapmaya usendim. Ama bitene kdr duzenli birer tatli kasigi yedik esimleIns canim sen nasil ve ne kadar kullandin bende aldım yaptım karisimi esime dun yedirdim ilk defa hayirlisi artik
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
blendırdada olmaz çok küçük olduğu için , ben önce kavurdum sonra havanda ezdim biraz zahmetli oluyoVerdiğin güzel bilgiler için teşekkürler.
Bunu ben de denicem. Bugün adetimin 5. günündeyim bu ay da yapabilirim ama önümüzdeki ay yapıcam.
Araya bayram giricek, evde olmicaz falan. Yarım yamalak yapmaktansa önümüzdeki aya bırakıyorum.
Bu tohumları aktar az diye öğütmüyormuş okuduğum kadarı ile.
Peki biz blender'dan geçirsek olmaz mı? Yoksa bu aşamada da mı metal değmemesi lazım?
Gerçi aktar öğütünce de metal değmiş oluyor.
blendırdada olmaz çok küçük olduğu için , ben önce kavurdum sonra havanda ezdim biraz zahmetli oluyo
kavurduktan sonra ezmezi daha kolay oluyo, çemen toz halinde hardal sarıEltim sumakları falan blender'da öğütüyor ondan aklıma geldi.
Umarım aktar yapar o zaman. Tahta havanım var ama kolay kolay ezmiyor.
Ya da ben beceremiyorum.
Sen karışımı yaptın sanırım. Çemen tozu dediği çemen otunun tozu mu oluyor?
Bir de hardal tohumların sarı mıydı siyah mı?
kavurduktan sonra ezmezi daha kolay oluyo, çemen toz halinde hardal sarı
geçen ay yyedik ama olmadı bu ayda tekrar denicez,
seni buralarda hep görüyorum ama bebek istediğini bilmiyodum ne zamandır istiyosun
kararsız olma bak işte zaten hemen gelmiyo bu bebişlerNisan ayından beri.
Aslında kararsızım ama eşim için de olsa istiyorum.