- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 34
-
- Konu Sahibi Semender82
4 kaşıkta olsa işe yaramış demek eşin yemedimiilk ben umut olıyım ozamn hepinize 5 yıllk evlym 2 3 yıldır ugrasıyoruz ama doktora bir defa gittim oda ultrasonla muayene etti sadece kist var dedi 3-4 ay dogum kontrol hapı kullandm sonra bıraktım ve gecen ay bu karışımı yaptım ama en fazla 4 kaşık yemişimdir ve dun 3 haftalık hamile oldugumu öğrendim :))))))
oda en fazla 2-3 kaşık yemiştir4 kaşıkta olsa işe yaramış demek eşin yemedimi
hayırlı olsun
Canım çok tebrik ederim böyle güzel haber almak beni çok mutlu etti.inşallah diğer arkadaşlar da böyle haberler veririlk ben umut olıyım ozamn hepinize 5 yıllk evlym 2 3 yıldır ugrasıyoruz ama doktora bir defa gittim oda ultrasonla muayene etti sadece kist var dedi 3-4 ay dogum kontrol hapı kullandm sonra bıraktım ve gecen ay bu karışımı yaptım ama en fazla 4 kaşık yemişimdir ve dun 3 haftalık hamile oldugumu öğrendim :))))))
tesekkur ederim inşallah herkesten duyarız :)))Canım çok tebrik ederim böyle güzel haber almak beni çok mutlu etti.inşallah diğer arkadaşlar da böyle haberler verir
Bunu nasil yaiyoruz baharatlari kavurup balimi ekliyoruz25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunu nasil yaiyoruz baharatlari kavurup balimi ekliyoruz
benim yarım kilo falandı baharatları azaltıpta koydumBal kestane bali olabilirmi acaba bide 1 kilo cok yarim kilodan yapsak baharatlarin olculerini azaltiomuyuz yari yariya
Kac gun gcecikti kicnm ins hamilesindirbenim yarım kilo falandı baharatları azaltıpta koydum
adetim geçti az önce test yaptım negatif
1 gün geçtiKac gun gcecikti kicnm ins hamilesindir
sonucu beklyrz cnm :) muhakkak yazBen tam zamanında üye olmuşum galiba) adetim daha yeni başlamıştı ağlayarak girmiştim siteye vardır bunda da bir hayır Hemen malzemeleri alıp 6 gün sonrayı beklicem ;((
Dha cok erken cnm biraz sabirli ol biliorum cok zor ama bikac gun daha gecerse tekrar et testi ins. Hamilesindir1 gün geçti
malesef değilim geldi adetim, hiç gecikmezdi geçti için heveslendim test yaptım bu ayda vücudumun kendimi hamile sanayım diye beni kandırma şekli buymuşDha cok erken cnm biraz sabirli ol biliorum cok zor ama bikac gun daha gecerse tekrar et testi ins. Hamilesindir
Hayirlisi olsun cnm sıkma canini cok istedigimiz icin bazrn bole adetler gecikebilio bende bugun brkliorum daha gelmedi ama agrilar basladi yakindir gelmesimalvucudumm geldi adetim, hiç gecikmezdi geçti için heveslendim test yaptım bu ayda vücudumun kendimi hamile sanayım diye beni kandırma şekli buymuş
merhaba agüstocummalesef değilim geldi adetim, hiç gecikmezdi geçti için heveslendim test yaptım bu ayda vücudumun kendimi hamile sanayım diye beni kandırma şekli buymuş
ooo halemooncum da buaralardaymışhala bişey yazan yok ben meraktayım bnece plütfen adet olsanızda yazın olurmu ozaman işe yaramıyor diye düşünce oluşabilir..
merhaba askimesim, bu konuda gebe takvimi olan sadece seni gördüm de o yüzden sormak istedim. bu kürü denedin mi? sence vesilen bu mu oldu yani?Yazarmisiniz lutfen 3 yila yakin oldu olmuyor bi kere hamile kalmadim ne zmndan uyguladiginizi ve tarifi yazarmisiniz ister ozelden isterseniz burdan lutfen...
Merhaba canım,merhaba askimesim, bu konuda gebe takvimi olan sadece seni gördüm de o yüzden sormak istedim. bu kürü denedin mi? sence vesilen bu mu oldu yani?