Hamile kalmak için bitkisel karışım

ilk ben umut olıyım ozamn hepinize 5 yıllk evlym 2 3 yıldır ugrasıyoruz ama doktora bir defa gittim oda ultrasonla muayene etti sadece kist var dedi 3-4 ay dogum kontrol hapı kullandm sonra bıraktım ve gecen ay bu karışımı yaptım ama en fazla 4 kaşık yemişimdir ve dun 3 haftalık hamile oldugumu öğrendim :))))))

4 kaşıkta olsa işe yaramış demek eşin yemedimi
hayırlı olsun

Canım çok tebrik ederim böyle güzel haber almak beni çok mutlu etti.inşallah diğer arkadaşlar da böyle haberler verir

Bunu nasil yaiyoruz baharatlari kavurup balimi ekliyoruz

Bal kestane bali olabilirmi acaba bide 1 kilo cok yarim kilodan yapsak baharatlarin olculerini azaltiomuyuz yari yariya

Dha cok erken cnm biraz sabirli ol biliorum cok zor ama bikac gun daha gecerse tekrar et testi ins. Hamilesindir
malesef değilim geldi adetim, hiç gecikmezdi geçti için heveslendim test yaptım bu ayda vücudumun kendimi hamile sanayım diye beni kandırma şekli buymuş

malvucudumm geldi adetim, hiç gecikmezdi geçti için heveslendim test yaptım bu ayda vücudumun kendimi hamile sanayım diye beni kandırma şekli buymuş
Hayirlisi olsun cnm sıkma canini cok istedigimiz icin bazrn bole adetler gecikebilio bende bugun brkliorum daha gelmedi ama agrilar basladi yakindir gelmesi

Yazarmisiniz lutfen 3 yila yakin oldu olmuyor bi kere hamile kalmadim ne zmndan uyguladiginizi ve tarifi yazarmisiniz ister ozelden isterseniz burdan lutfen...
merhaba askimesim, bu konuda gebe takvimi olan sadece seni gördüm de o yüzden sormak istedim. bu kürü denedin mi? sence vesilen bu mu oldu yani?

merhaba askimesim, bu konuda gebe takvimi olan sadece seni gördüm de o yüzden sormak istedim. bu kürü denedin mi? sence vesilen bu mu oldu yani?
Merhaba canım,
Malesef ben kullanmadım canım yurtdısında ingilizce pek bilmedigim haliyle boswerdim .
turküyeye gidince yaprm dedim .
ve burdaki doktora gittim ilac verdi umutu kesmiştim 3 yıldır olmuyordu ve ümidimi kestim an hamileyim....allahım dileyenlere istiyenlere aratmasın rabbim sanada en kısa zamnda cifter cifter gndersn rabbim butun dileyenlere dualarımdasnz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…