Hamile kalmak için bitkisel karışım

ben bu ay yedik akşamları 7 gün boyunca inş fayda etmiştir eğer bu ay olmazsa daha bitmedi karışım bidahaki aya yine devam ederiz ay inş bizde de işe yarar
İnşaallah canım fayda etmiştir ne zaman belli olacak senin ben daha yeme aşamasndayım umarım senden güzel haber alırız

kızlar bende bugün malzemeleri aldım, yanlız ben tohum olarak buldum ve tavada kavurdum fakat tam toz haline gelmedi biraz tohum olarak kaldı.. sizinde böyle oldumu???

kızlar bende bugün malzemeleri aldım, yanlız ben tohum olarak buldum ve tavada kavurdum fakat tam toz haline gelmedi biraz tohum olarak kaldı.. sizinde böyle oldumu???
bende kavurdum sonra havanda ezdim ama tam toz olmadı o şekilde yiyoruz. böylede faydalı olur inşallah

Ürün:
Karden Tatlı Badem Yağı

Marka:
Aktarium

Fiyat:
00,00 TL

Ürünü Hemen Sipariş Edin
Adınız - Soyadınız:
E-mail Adresiniz:
Sabit Numaranız:
Cep Numaranız:
Adresiniz:
İl / İlçe:
İstenilen adet: 1 adet 2 adet 3 adet
Lütfen Formu Eksiksiz Doldurunuz.

Kızlar bizim aktar dükkanımız var
Dükkanda da bu yağ var...
Bu olur mu sizceya

Ben de her gün bakıyorum haber veren var mı diye.sadece bi arkadaş yazmış işe yaramadı diye.çok üzüldüm,inşallah aşlah hepimizin hakkında hayırlısını verir

Ben de her gün bakıyorum haber veren var mı diye.sadece bi arkadaş yazmış işe yaramadı diye.çok üzüldüm,inşallah aşlah hepimizin hakkında hayırlısını verir
Bn malzemeleri toparlayamadm
Bi trlu ya bu ay da gec oldu kure baslamk icn

ahh çook isterim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye buraya yazmayı ve herkese umut olmayı
Umarım yazarsın ve yazarız bende çok istiyorum ama sen benden öndesib
bende kavurdum sonra havanda ezdim ama tam toz olmadı o şekilde yiyoruz. böylede faydalı olur inşallah
aynen benimde öyle oldu bidaha yapacak olursam toz haline gelmişinden almayı düşünüyorum umarım getekkalmaz birde bişey sorcam deneyenler beş gün ilişki olayınada yaptınız bana sperm kalitesi düşer gibi geliyor her gün olunca ama bilmiyorum

adam bana 125 gr az olduğu için öğütemeyiz dedi çok olsa yapcak

Bugün adet oldum malesef bende başlıcam Allah nasip edersen 7. günü kızlar :)

İnşaallah canım fayda etmiştir ne zaman belli olacak senin ben daha yeme aşamasndayım umarım senden güzel haber alırız

kızlar kaç gündür giremiyorum merak ettim bu sayfada kimler neler yazmış diye
benim daha adetime 5 6 gün var sanırım bu ay saymadım hiç günleri
benim aldığım aktar tohumların hepsini toz haline getirdi biz akşamları yatmadan evvel yedik eşime desem sabah aç karına ye yemez çünkü insan zorlanıyo yerken ama inş şifalı gelir eğer bu ay olmazsa da daha var karışım bidaha ki aya devam
he bi de ben 7 gün yedim ama eşim işten geç gelince bi akşam yemeyi unutmuş sorun olurmu bilmiyorum....

EVET BENDE İSTİYORUM TARİFİ

Ben yarim yamalak deniyorum bnu. Yemek kasigi kadar deil daha az aliyorum sanirm. Bi de badem yagini katmayi untmsm smdi de useniyirum diye oyle aliyorum Gene de vesile olur insallah

hayırlı olsun ozaman umarım iyi haberleri senden alırız senin az kalmış benim daha var bende bir gece unutmuştum ama eşim fazla fazla yedizaten bizde sorun onda olunca o çokk önemsiyor hayırlısıyla gelsin bebişler artık

hala bişey yazan yok ben meraktayım bnece plütfen adet olsanızda yazın olurmu ozaman işe yaramıyor diye düşünce oluşabilir..

Ayyyyyyyyy merakla beklemedeyim kızlar olumlu olumsuz yazın bende başlıcam önümüzdeki ay inşallah hadi hayırlı olsun hepimize gazamız mübarek olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…