Hamile kalmak için bitkisel karışım

Arkadaşlar tarifte 125 gr diyor.kıvamı sulu değil karışımın onu söyleyeyim.bana da ne kokusu ne tadı çok kötü gelmemişti ama kolay da yenmiyor doğru.

Ben de ibrahim saraçoğlundan duyduğum tarifi paylaşayım sizlerle, soğanı kaynatıp leğene yada küvete boşaltıcaksınız suyunu ve oturucaksınız yarım saat falan, işe yarıyormuş gerçekten

Seymen'der canım benım yumurtam büyümüyor ona iyi geliyor mu çatlamaya mı iyi geliyor sadece bu macun yazar mısın lütfen

Ben de ibrahim saraçoğlundan duyduğum tarifi paylaşayım sizlerle, soğanı kaynatıp leğene yada küvete boşaltıcaksınız suyunu ve oturucaksınız yarım saat falan, işe yarıyormuş gerçekten
Ben onu yaptım sadece enfeksıyonuma iyi geldi canım

Arkadaşlar tarifte 125 gr diyor.kıvamı sulu değil karışımın onu söyleyeyim.bana da ne kokusu ne tadı çok kötü gelmemişti ama kolay da yenmiyor doğru.

cevap yazar mısınız lütfen yumurtalıkları büyütmede etkisi var mı acaba bir biliniz var mı????????????????????

ben buzdolabına koymadım dışarıda duruyo zaten buzdolapta bal sertleşir..banada 125 gr çok geldi aldığım aktara söyledim tarifi biz acıbadem yağı kullanıyoruz az miktarda bu fazla dedi ama yinede siz size verilen tarifi uygulayın bozmayın dedi ...kafam karıştı yinede 125 gr ın hepsini kullandım ben..bugün 3. günüm olacak ayy inş hamileyim yazarım buraya
tadı da kokusuda o kadar abartılacak kadar kötü gelmedi bana
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ilk kaşığı yedik bizde çok da kötü değilmiş amatahta kaşık olunca alışık değilim ya mimi bulandırdı ağzıma sığmadı kaşık bakalım sonunu getiririz umarım ve tabi sonuç almak..

semender82
dün bende hormon tahlilleri yaptırdım ona göre karışımı yapıcam nasipse. Bu prolaktin yüksek çıkmış prolaktin :40 önceki uıllarda yüksek çıkardı ama dostineks kullandım sonra düştü. şimdi yine yüksek çıkmış.
ama hakiki balı nerden bulucam onu düşünüyorum yaa:KK43:( bide bu tahta kaşık tatlı kaşığı mı olucak??

semender82
dün bende hormon tahlilleri yaptırdım ona göre karışımı yapıcam nasipse. Bu prolaktin yüksek çıkmış prolaktin :40 önceki uıllarda yüksek çıkardı ama dostineks kullandım sonra düştü. şimdi yine yüksek çıkmış.
ama hakiki balı nerden bulucam onu düşünüyorum yaa:KK43:( bide bu tahta kaşık tatlı kaşığı mı olucak??
Hakiki bal aktarlarda oluyor canım.tahta kaşık da normal yemek yaparken kullandığımız kaşık.ona göz kararı yemek kaşığı kadar koy yeter.

neden kimse bu topike girmiyor kiçok merak ediyorum etkili olup olmadığını umarım sonuç alırız benimyarın bitiyor 7. gün tadı çok a fena değil aslında ama ben direk yutuyorum

Sende yapıyormusun peki bu karışımı inşaallah bi kişi çıkar bu ay hamileyim diye yaZan

eşim askerde benim, kasımda dönecek:cry:
böyle bilgilere ulaşınca not ediyorum, izliyorum
inşallah güzel haberlerinizi alırız da ben de gelirim arkanızdan..:KK66:

ben bu ay yedik akşamları 7 gün boyunca inş fayda etmiştir eğer bu ay olmazsa daha bitmedi karışım bidahaki aya yine devam ederiz ay inş bizde de işe yarar:KK37::KK37:

X