Hamile kalmak için bitkisel karışım

canım 125 gr da bendeki 250 ml..ml gr cinsi kafamı karıştırdı ama kızlarr araştırdım da 1 su bardağı zeytin yağı 240 gr mış..badem yağı da aşağı yukaruı aynıdıırr..yani yarım su bardağı badem yağı yeterli olyorr..
semender arkadaşım teşekkür ediyorumm açlık tokluk farkediyo mu acabaa ben tam şeklyle yaparım ince ler dururum da o yüzden soruyorumm..bu arada teşekkkürler payşlaşım için...

Sor tabi canım ne demek. Bildiğim kadarıyla aç tok fark etmiyor

ayy ben bugün yaptım bir kaşık yedim de görüntü de tad da sınıfta kalır cinsteenn...bi hoş oldum yedikten sona..
Öyle deme,Onun vesilesiyle kaç kişi yapay ilaçlar kullanmadan,ağrı acı çekmeden,hastane köşelerinde perişan olmadan hamile kaldı.allahın lütfu.içinde de ot var sonuçta pis şeyler değil.varsın tadı da iyi olmasın:)

kötü bişey demiyorum canım ama tadı hoş değilmiş gerçi eşim yedii güzelcee..ama yiycem 7 gün bırakmak yokk..inşALLAH VESİLE OLURR...

mrb.kızlar bende 4 yıllık evliyim 5. yılıma gircem çok istiyoruz bebiş ama olmuyo bizdeki sorun benim polistik overim var asırı kilodan demisti doktorum 78 kilodan 64 kiloya düstüm ama hala olmuyo tekrar kontrole gitcem adetimin gelmesini bekliyorum bu karışımı da denemek isterim sonuçları arkadaşlar lütfen bildirin

Seda Allah'tan umut kesilmez denemek de fayda var.

İnşallah canım.eşin de çok istiyor bebişi demekki ne yapsın adamcağız yemiş hemen:)))
evet eşimm çook isiyorr ..ben kızar diye düşünüyordum ama bişey demedi karışıma..nerden buldun tarifini filan demedii güzelce yedii tadı da iyi dyor doğru söle diyoru doğru söylüyorum diyoorr..allah IM İSTEYEN HERKESE TEZ VAKİTTE İNŞALLAH...

ben de aldım bugün adetimin 4.günü 7.gününde başlıycaz inş şifa olur bizede badem yağı 20 lira tuttu diğerleri 2.5 lira aktar hepsini toz halinede getirdi iyi oldu.......

slm canım inş bugün 7.günüm ve başlıycam karışıma ama günde kaç kez yemek gerek o takıldı aklıma

Günde bir yemek kaşığı canım ama tahta kaşık
canım bende bu konuyu takip ediyrum ve denemk istiyorum yalnz bu karışıma 125 gr badem yağı katılıyor çok sıvı bir kıvamda oldu sanki benim karışımım kafam karıştı acaba yanlış mı yaptım diye

birde hazırlandıktan sonra buzdolabında mı saklanmalı onu sormak istiyorum şimdiden teşekkürler... kokusu çok fena
ben buzdolabına koymadım dışarıda duruyo zaten buzdolapta bal sertleşir..banada 125 gr çok geldi aldığım aktara söyledim tarifi biz acıbadem yağı kullanıyoruz az miktarda bu fazla dedi ama yinede siz size verilen tarifi uygulayın bozmayın dedi ...kafam karıştı yinede 125 gr ın hepsini kullandım ben..bugün 3. günüm olacak ayy inş hamileyim yazarım buraya
tadı da kokusuda o kadar abartılacak kadar kötü gelmedi bana

Selam melegimle aynı yıldır 7yilsir bebisimiz olmuyor .reglimi bekliyorum reglim olsun 7.gunü bende başlayacağım ama benin sorunum yumurtam büyümüyor klomen iki ay büyütmedi bu macunun faydası olur mü yumurta büyütmede ben onu merak ediyorum ? Bosuna ümitlenmek istemiyorum

bilmiyorum canım yaa ama denemekte fayda ver bence
bizim bugün 3. günümüz inş şifalı gelir

Ben geçen ay uyguladım ama benim sonuç vermedi maalesef. Yalnız bu kürden mi bilmem ama adetim beklediğimden çok erken oldu. Adetlerim düzensizleşmişti (28den 32. güne kadar çıkmıştı) aslında 27.gün oldu. Bu ayda denicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…