Hamile kalmak için bitkisel karışım

Merhaba Gulchan nasılsın? hatırladınmı bılmıyorum daha once konusmustuk senınle baya oluyor ama....bu yumurta catlatma problemın cozuldumu yada bırseyler uyguluyrmusun? ıkı aydır bendede var daha once hıc olmamıstı dogal olarak moralım cokl bozuk :KK43: bana bu konuda fıkır verebılırmısın
Canim istersen sana denedigim seylwri soyleyebilirim. Ama bende ise yaramadi :///
: 36477113, member: 504607"]Merhaba Gulchan nasılsın? hatırladınmı bılmıyorum daha once konusmustuk senınle baya oluyor ama....bu yumurta catlatma problemın cozuldumu yada bırseyler uyguluyrmusun? ıkı aydır bendede var daha once hıc olmamıstı dogal olarak moralım cokl bozuk :KK43: bana bu konuda fıkır verebılırmısın[/QUOTE]
Canim istersen de ise yarar

Ben tam zamanında üye olmuşum galiba :KK66:) adetim daha yeni başlamıştı ağlayarak girmiştim siteye vardır bunda da bir hayır Hemen malzemeleri alıp 6 gün sonrayı beklicem ;((

ben de onu anlamıyorum. veren allah sonuçta, diğer şeyler vesile. nasıl verirse versin önemli olan hayırlı olması kanaatimce. olanı inkar edince sanki verene de ihanetmiş gibi geliyor.

ileri hareketlide sayı azmış. sonra bayağı artmış zaten.
allahın izniyle bunların vasıtasıyla hamile kalırsam eğer herkese bu karışımı duyurucam:KK68:biz çok uğraştık uğraşmaya da devam ediyoruz inş artık uğraşlarımızın karşılığını almamızın vakti gelmiştir...:emir_bebek::emir_bebek:
bizimde sayıdan çok ileri hareket sorun inş hamile kalmama vesile olur bu karışım ben umutluyum eğer ki hamile kalırsam çok dua edicem size bu karışımıa başlayıpta hamile kalan arkadaşlar olursa eğer ne olur diğerlerine umutolmak için hamileyiz yazsınlar:KK37::emir_bebek::nazar:

allahın izniyle bunların vasıtasıyla hamile kalırsam eğer herkese bu karışımı duyurucam:KK68:biz çok uğraştık uğraşmaya da devam ediyoruz inş artık uğraşlarımızın karşılığını almamızın vakti gelmiştir...:emir_bebek::emir_bebek:
bizimde sayıdan çok ileri hareket sorun inş hamile kalmama vesile olur bu karışım ben umutluyum eğer ki hamile kalırsam çok dua edicem size bu karışımıa başlayıpta hamile kalan arkadaşlar olursa eğer ne olur diğerlerine umutolmak için hamileyiz yazsınlar:KK37::emir_bebek::nazar:
Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım

:KK15:BiZm ucunxu ayimz olacak eylul. Onda da tutturamazsak nedn olmasin diyip bunu deneyelenilrm. Dongumun 10. Gunnde oldgm icin bu ay gecti artik. Paylasan arkadasa da tesekkurler, bunlarin hepsi dogal seyler zaten alerji gbi bi durm soz konusu degilse her telu kimyasaldan daha iyidir. Insallah deneyen herkeste ise yarar:KK66:

:KK15:BiZm ucunxu ayimz olacak eylul. Onda da tutturamazsak nedn olmasin diyip bunu deneyelenilrm. Dongumun 10. Gunnde oldgm icin bu ay gecti artik. Paylasan arkadasa da tesekkurler, bunlarin hepsi dogal seyler zaten alerji gbi bi durm soz konusu degilse her telu kimyasaldan daha iyidir. Insallah deneyen herkeste ise yarar:KK66:
Rica ederim:))

Kızlar bu karışımı kullanıp güzel haberler alanlar bizimle paylaşın bende adetimi bekliyorum bitince mutlaka başlayacağım. Hepimize şifa olsun ki bebislerimiz gelsin inşallah ☺☺☺

canım tarifi birazdaha ayrıntılı yazabilirmisin sama zahmet.
mesala bütün malzemeleri aldım tohumları hepsini teflon tavadamı kavurucam ondan sonramı bal ile karıştırıcam? o kısmı tam anlaymadım
bugün alıcam malzemelri adetin 4. gün inşlhRabbim vesile kılar

mesala bütün malzemeleri aldım tohumları hepsini teflon tavadamı kavurucam ondan sonramı bal ile karıştırıcam? o kısmı tam anlaymadım
Canım bazı b

bence toz haline getirmek kolay olsun diye tavada kavrulmuştur bu kısmı hiç düşünmemiştim bende merak ettim şimdi

bugün alıcam malzemelri adetin 4. gün inşlhRabbim vesile kılar[/QUOT
arkadaşım bu tohumlar kavrulucak mıo_O

Bazı aktarlar toz haline getirilmiş şekilde satıyor,alabiliyorsanız ondan alın.yoksa tohumların tozu çıksın diye teflon tavada yakmadan kavurup ezerek süzgeçten geçirin.soğuyunca bala karıştırın

MERHABA KIZLARR TESADÜFEN bulduum bugün 6. günüm benim yarın alıp yapıp başlayacam inşALALHH..BELKİ VESİLE OLURRR ..EŞİMDE BAL ALACAKTI ALMIŞŞ YAPAYM BAKALIIMMM....BENDE SONUÇLARI YAZARIIMMM...

canlarr bende aldım malzemelerii 23 tl tutmuşş..badem yağı pahalı galia çünkü 250 ml ..badem yağından ne kadra katacam ki şimdii...

X