Hamile kalmak için bitkisel karışım

Bende kullandım geçen ay âdet oldum ama bu ay fayda etmedi hayırlısı herşeyden medet umuyorum artık vesile olur dedim belki bende olmadı menogon iğnesi ne başladık 1 ay kullanıcam günde 1 kez kısmet bakalım

Babies16 önümüzdeki ay bunu da deneyeceğim canım. Senden aldığm tarifi de deneyeceğim. Ne dersin? Sende bi bak istedim belki denersin diye :)

Babies16 önümüzdeki ay bunu da deneyeceğim canım. Senden aldığm tarifi de deneyeceğim. Ne dersin? Sende bi bak istedim belki denersin diye :)
Bunu bende gormustum.bulunabir seyler onumuzdeki ay bende denerim belki tutmazsa.aslidna ozel bayanlar icin macun satiliyormus instada gormustum onu arastryordum.olmadi bu sekilde kendimde hazirlayabilrm.leke gelmeye basladi sokuluyorum sanirim artik.bakalim bu ay ne olcak.o benim cayda kanallarida aciyor du iltihaba iyi geldigi icin.bikac sey yapinca belki saglam etki eder.ben o ay sut buharida yapmistim 5 gun fln.artik yine her buldugumu yapicam bu ay tibbi olmazsa :)) sende yap sebepleri cogaltmak lazim

Kışın bende yapmıştm süt maydanoz buharını :) yemedik halt bırakmadık

Biliyorum o sayfayı, macunu arkadasım sipariş verdi kullandı 2 kimyasal yasadı şuan yine hamile. Nasip vesile tabi bakalım önümüzdeki ay iyi çalışacağım maksat içim temizlensin iltihap gitsin vucut çalışsın. Bizm yumoşlar uyuşuk malum :)

Adetin sökülürde rahatlarsın inşallah biran önce ol bit ki hazrlık yap bol bol... coraspin kullanıyodun dimi? adetliykende içecek misin?

Aynen ya denemedigim sey kalmamisti hamile kaldigim ay.:) macundanda korktum simdi kimyasal gebelik sebebi neydi acaba macunla alakasi yoktur dimi :) adetliykende icicem evet 14. Gun ovitrelle olurum buyuk ihtimal oyuzden tutarsa diye ara vermiycem.ama hep bi korku var 18. Ayda hamile kaldim ya yine cok uzun sure kalamazsam diye..bosunami kullaniyrm acaba aspirin fln folik asitte var :/

Kimyasal gebeliğin belirli bi sebebi yok canım şimdi sağlıklı bak 9 haftalık oldu bile.. bence korkma canım bana hep dediler ki rahim bebeği gördü hamile kaldın yıne kalırsın kürtajda yada düşükte bebeğin bi ayağı içerde olur dediler bence biz bu durumumuzu böyle hayra yorarsak daha rahat eder kafamız çünkü pıhtılaşma varmış bunu öğrendk artk daha temkinliyiz yaşadık gorduk bazı şeyleri. Bu kürleri yaparsan bide bol hareket yürüyüş falan yumurtaların saat gbi çalışacak eminim ben ilaç kullanmadan yumurtlamak istiyorum ilaç bana yapay geliyo :) adetin söküldü mü canım ağrın var mı

Ins canim yaa...bende malesef sokulemedm dunden beri 3 4 kere leke geldi gerisi yok beklmedeyim agrimda pek yok .aynen yapay ilaclar iyi deil malesef ben bu ay gitmis bulundum dr a devamini getrcem ama bidahaki ay bitkisel seyler yapicam artik hangi turlusu hayirliysa rabbim oyle nasip etsin

Bu tarıfı banada verebılırmısınız

Bende bu tarifi istiyorumm

Lütfen banada söylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…