Hamile kalmak için bitkisel karışım

Cnm hayirli olsun rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah. Peki nasil ugiladin ve senin sorunun neydi neden hamile kalamiyordun benim fsh yuksek
Ya butun otları bi tavada kavurdum snra yagini koyddum kavonza braktim hergun 1er kasik esim ve ben yedik o ay dgl ama dgr ay sogan kuru yaptim hamile kaldim

Bende basladim ama tadi ve goruntusu cok parlak degil Rabbim sifa versininsallah sonucu paylasarim buradan bakalim hayirlisi

Ya butun otları bi tavada kavurdum snra yagini koyddum kavonza braktim hergun 1er kasik esim ve ben yedik o ay dgl ama dgr ay sogan kuru yaptim hamile kaldim
Merhaba canim.Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Nasil yaptiniz acaba ben pek anlamsdim. Yagini koydum demissinjz.kavurup sadace cikan yagi mi.koydunuz? Ben ilk sogan kürü sonra bunu yapmayi düsünüyrm da..

Merhaba canim.Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Nasil yaptiniz acaba ben pek anlamsdim. Yagini koydum demissinjz.kavurup sadace cikan yagi mi.koydunuz? Ben ilk sogan kürü sonra bunu yapmayi düsünüyrm da..
Canim aldim butun otları bi tavada kavur sonra aldgin yağı ilave et güzel karistir sonra bali ilave et yine karistir kavonoza koy ama yerken tahta kasik kullan

Canim aldim butun otları bi tavada kavur sonra aldgin yağı ilave et güzel karistir sonra bali ilave et yine karistir kavonoza koy ama yerken tahta kasik kullan
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. Acaba aktarlarda satilan karisimlarda ayni etkiyi gosterir mi ki?

Be
Ben yapmadim ki canim bende ögrenmeye calisiyorm :)
Ben hepsini gram gram tarttirdim sonra rica ettim hepsini karistirip kendi makonalarinda toz haline getirdi evdede kardim hepsini ama simdiden soyleyim tadi cok kotu hemen su ile yutuyorum yoksa yutulcak gibi degil. Rabbim sifaya saydin insallah

Selamun aleykum bu küru deneyipte hamile kalani bizzat kendin gordunmu yoksa kulaktan duymami

Ben aşılamada olumlu sonuç alamamıştım. Ancak aşılamadan 6 ay sonra hamile kaldım.. Her şeyden vazgeçtiğimiz anda süpriz oldu.. Vazgeçtim derken tüp bebek falan düşünmedik.. Herhangi bir ilaç kullanmadık. Bu karışımı yaklaşık 1-2 ay yedim. Bunun yanı sıra adet dönemlerimde ağrı yaşamamak adına aktardan hayıt suyu alıp sabahları aç karnına içtim.. Bir şekilde yanıt aldım.. İnşlallah Allah isteyen herkese nasip eylesin...

Siz de mi kiraz teyzenin tarifini uygulayip hamile kaldiniz?

Hayır uygulamadım ama ilk hamileliğimde bi çok şey denedim tabiki hem bitkisel hem kulaktan dolma hem de doktorumu dinledim. Bu ikinci hamileliğimde de kendiliğinden oldu. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah. O psikoloji cokkkkk zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…