-
- Konu Sahibi Semender82
Ya butun otları bi tavada kavurdum snra yagini koyddum kavonza braktim hergun 1er kasik esim ve ben yedik o ay dgl ama dgr ay sogan kuru yaptim hamile kaldimCnm hayirli olsun rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah. Peki nasil ugiladin ve senin sorunun neydi neden hamile kalamiyordun benim fsh yuksek
Merhaba canim.Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Nasil yaptiniz acaba ben pek anlamsdim. Yagini koydum demissinjz.kavurup sadace cikan yagi mi.koydunuz? Ben ilk sogan kürü sonra bunu yapmayi düsünüyrm da..Ya butun otları bi tavada kavurdum snra yagini koyddum kavonza braktim hergun 1er kasik esim ve ben yedik o ay dgl ama dgr ay sogan kuru yaptim hamile kaldim
Canim aldim butun otları bi tavada kavur sonra aldgin yağı ilave et güzel karistir sonra bali ilave et yine karistir kavonoza koy ama yerken tahta kasik kullanMerhaba canim.Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Nasil yaptiniz acaba ben pek anlamsdim. Yagini koydum demissinjz.kavurup sadace cikan yagi mi.koydunuz? Ben ilk sogan kürü sonra bunu yapmayi düsünüyrm da..
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun.. Acaba aktarlarda satilan karisimlarda ayni etkiyi gosterir mi ki?Canim aldim butun otları bi tavada kavur sonra aldgin yağı ilave et güzel karistir sonra bali ilave et yine karistir kavonoza koy ama yerken tahta kasik kullan
kavurmak gereliyormuydu ben aktarda toz haline getirttim ve direk bali ve yagi ekledimCok tesekkur ederim Allah razi olsun.. Acaba aktarlarda satilan karisimlarda ayni etkiyi gosterir mi ki?
Ben yapmadim ki canim bende ögrenmeye calisiyorm :)kavurmak gereliyormuydu ben aktarda toz haline getirttim ve direk bali ve yagi ekledim
Ben hepsini gram gram tarttirdim sonra rica ettim hepsini karistirip kendi makonalarinda toz haline getirdi evdede kardim hepsini ama simdiden soyleyim tadi cok kotu hemen su ile yutuyorum yoksa yutulcak gibi degil. Rabbim sifaya saydin insallahBen yapmadim ki canim bende ögrenmeye calisiyorm :)
Evet canim bnmCok tesekkur ederim Allah razi olsun.. Acaba aktarlarda satilan karisimlarda ayni etkiyi gosterir mi ki?
Tabikide kavuracaktinkavurmak gereliyormuydu ben aktarda toz haline getirttim ve direk bali ve yagi ekledim
Denemelisin canim benimbende bu karışımı deniyeceğim.. İnş.olumlu sonuç alırım..
Selamun aleykum bu küru deneyipte hamile kalani bizzat kendin gordunmu yoksa kulaktan duymamihanımlar, belki birine vesile olur, duasını alırım diye yazıyorum. çok istedim ama yenilen bir şey olduğu için çekindim, birinin alerjisi olur falan diye. ama burdan bitkilerden anlayan bir arkadaşım bunların hiçbir zararı yok sen uyarını yap, ama mutlaka yaz çocuk bekleyen onca insan var dedi. onun üzerine yazmak istedim. eğer olursa, güzel haberiniz ve karışımı bana ulaştıran kişi olan kiraz teyzeme duanız beni mutlu eder. karışımın hikayesi şu:
kiraz teyze bizim karşı komşumuz. oğlunun rahatsızlığı nedeniyle torun sahibi olamıyormuş zamanında. gelininin aşılama tedavisi gördüğü sırada bir akrabası bu karışımı veriyor. yumurta çatlatmaya gitmeyip bunu hazırlıyorlar. o ay hamile kalıyor gelini. bir de küçük kızının birkaç yıl çocuğu olmayınca yine bunu yapıp yediriyorlar o da keza hamile kalıyor. şimdi ikisinin de ikişer evladı var. kızı, kendi arkadaşlarına vermiş.5 yıldır çocuğu olmayan 3 arkadaşı hamileydi.tabi çoktan doğurmuşlardır şimdiye kadar.
bana ulaşması ise ben evlenince, kiraz teyze çocuk düşünüyorsan sana verecek bir tarifim var dedi. ben de yazdım, kağıdı da sakladım. işim nedeniyle haziranda yapıp yerim dedim ama mayısta hamile olduğum haberini aldım. ben de eşimin bir arkadaşının eşine verdim. 6 yıldır çocuğu olmuyordu. bir görüşmemiz esnasında tüp bebek denemeleri işe yaramadığı için artık doktorun onu kabul etmediğini, her yolu denediğini söylemişti.bel çektirme mi ne onu bile yaptım olmadı demişti. artık akrabaları o evlerine gittiğinde, bunun çocuğu olmuyor ya nazarı değer deyip bebekleri odalara kaçırdıklarını anlattı. çok üzülmüştüm onun için.karışımdan haberim olunca hemen ona da haber verdim. o ay hamile kaldı ama yemin etti karışımı yapmadığına. her yolu deneyen insan neden bu kadar basit bir şeyi denememişti ve 6 yıldır tüp bebek bile olmadığı halde o ay nasıl hamile kaldı anlamadım ama neyse. taktiri size bırakıyorum, yemin ettiği için kötü düşünmek istemiyorum. sonuçta oğlu 5 aylık oldu bile. eğer ilgilenirseniz size de vereyim tarifini.
Aldin mi olumlu sonuc merak ettim cnmbende bu karışımı deniyeceğim.. İnş.olumlu sonuç alırım..
Maalesef olmadı cnmAldin mi olumlu sonuc merak ettim cnm
Siz de mi kiraz teyzenin tarifini uygulayip hamile kaldiniz?Benim yumurtlama problemim var bende ise yarar mi acaba ? Yumurtam catlamiyor :/ :/
Siz de mi kiraz teyzenin tarifini uygulayip hamile kaldiniz?