- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 29
-
- Konu Sahibi Semender82
Bende son 50 gr kalmıştı aldığımda canm netten sipariş verebilirsinBende şu an hayıt suyu kullanıyorum fayda etmezse bende yapicam ama kurt üzümü bikac aktardan sordum yoktu zor bulunuyor galiba
Bi aktar getirecem demisti eger getirtmezse öyle yapayim canim baska onerebilecegin bisey yok mu tatlimBende son 50 gr kalmıştı aldığımda canm netten sipariş verebilirsin
Insallah getirir canım duâ et canım bol bol Rabbim eminim senin de meleğeni verecektir inşallahBi aktar getirecem demisti eger getirtmezse öyle yapayim canim baska onerebilecegin bisey yok mu tatlim
İnsallah güzel annisim seni de saglikla bebegine kavustursun RabbimInsallah getirir canım duâ et canım bol bol Rabbim eminim senin de meleğeni verecektir inşallah
Amin Inşallah canim benim Rabbim Herkese nasip etsin bu güzel duyguyu seni çok iyi anlıyorum bende neler yaşadım bir ben bir de Rabbim bilir canım ama Rabbim öyle bir rab ki en ummadığım vazgeçtiğim anda verdi yavrumu Rabbim kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile imtihan etmesin inşallahİnsallah güzel annisim seni de saglikla bebegine kavustursun Rabbim
Kocaman Amin diyorum dualarina canin insallah bende o güzel duyguyu yasarimAmin Inşallah canim benim Rabbim Herkese nasip etsin bu güzel duyguyu seni çok iyi anlıyorum bende neler yaşadım bir ben bir de Rabbim bilir canım ama Rabbim öyle bir rab ki en ummadığım vazgeçtiğim anda verdi yavrumu Rabbim kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile imtihan etmesin inşallah
Insallah canim benimKocaman Amin diyorum dualarina canin insallah bende o güzel duyguyu yasarim
Merhaba arkadaşım bu karışımla mi hamile kaldinÖyle heycanliyim kibidaha ki adetimi beklemek zor olacak...
Karışımla mi hamile kaldınızNeler yapmadık ki cnm 2 yıldır her ay! Yine de yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.
Karışımla mi hamile kaldınızmrb kızlar bnm pco sorunum var adetlerim düzensiz bnde deesem yararmıki işe
hayır cnm aşılama ile.Karışımla mi hamile kaldınız
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al benim tüp bebek denemesi oldu şimdi bi kaç ay sonra aşılama olacak .bu karışımla şansımı denesem mi bilemedim.ilk aşılama mıhayır cnm aşılama ile.
Karışımı kullandım ama o ay değil bir kac ay sonra hamile kaldım etkisi oldumu bilmiyorum ama illaki olmuştur diye düşünüyorumKarışımla mi hamile kaldınız
Merhaba arkadaşım bu karışımla mi hamile kaldin
Allah razı olsun, amin, darısı başına!Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al benim tüp bebek denemesi oldu şimdi bi kaç ay sonra aşılama olacak .bu karışımla şansımı denesem mi bilemedim.ilk aşılama mı
Ben de pko var adetlerim düzenli eşimde sıkıntı yok ama olmuyor işte. Ne yapacağımı şaşırdım artık neden olmuyor hiç anlamıyorumAllah razı olsun, amin, darısı başına!
Ben 5. ve son denememde gebe kaldım cnm. Olmasaydı artık bir süre vücudumu dinlendirip tüp deneyecektik biz de. Şükürler olsun gerek kalmadıİnşallah senin de olur.
Ben bu karışımı hiç denemedim. Denemek istersen sen bilirsin. Bir sorununuz var mıydı?
Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda gekir canim bebegin. Sanirim problemlerimiz ayni bende pkoluyum ve cok sukur ki esimde hicbir problem yok. Sana tavsiyem sekeri hayatindan cikar. Yani caya kahveye koyma.. Kansizlik varsa tedavini ol. Doktor kontrolunde seker hapi kullan yani benim doktorum oyle bi tedavi verdi. Fazla kilon varsa mutlaka ver. Yumurta takibi yapildigi zaman da yumurtan adetinin 12. -13. Gununde yeterli seviyeye ulasirsa havuc kuru mutlaka yap catlamasini sagliyor cunku . elimden geldigince yardimci olurum canim. Ben de 3 sene bekledim 2 sene den fazla ilac tedavisi sonrasinda 3. Asilamada geldi bebegim. Insallah sen okadar beklemezsin cabucak yavruna kavusursun.. Istanbul avrupa yakasindaysanda sana mukemmel doktorumun adresini vereyim. Kesin sonuc alirsin.Kızlar teşekkür ederim cevaplarını için umarım bir gün benim de olur bebişim
Aşırı kilo fazla yok .tüylenme vs yok sadece ultrasonda görüntü olarak pko var dedi hormonlarim da normal. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Ama kansizlik var previt positive diye bir vitamin verdi dr o ise yarar mı bilmiyorum. Şeker hapı ne için acaba bi de kansizlikla ilgisi ne canım anlamadım.Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda gekir canim bebegin. Sanirim problemlerimiz ayni bende pkoluyum ve cok sukur ki esimde hicbir problem yok. Sana tavsiyem sekeri hayatindan cikar. Yani caya kahveye koyma.. Kansizlik varsa tedavini ol. Doktor kontrolunde seker hapi kullan yani benim doktorum oyle bi tedavi verdi. Fazla kilon varsa mutlaka ver. Yumurta takibi yapildigi zaman da yumurtan adetinin 12. -13. Gununde yeterli seviyeye ulasirsa havuc kuru mutlaka yap catlamasini sagliyor cunku . elimden geldigince yardimci olurum canim. Ben de 3 sene bekledim 2 sene den fazla ilac tedavisi sonrasinda 3. Asilamada geldi bebegim. Insallah sen okadar beklemezsin cabucak yavruna kavusursun.. Istanbul avrupa yakasindaysanda sana mukemmel doktorumun adresini vereyim. Kesin sonuc alirsin.
Benimde hormonlar im normal aşırıAşırı kilo fazla yok .tüylenme vs yok sadece ultrasonda görüntü olarak pko var dedi hormonlarim da normal. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Ama kansizlik var previt positive diye bir vitamin verdi dr o ise yarar mı bilmiyorum. Şeker hapı ne için acaba bi de kansizlikla ilgisi ne canım anlamadım.
İzmirdeyim ama sen yine de ismini ver dr un belki lazım olur