Hamile kalmak için bitkisel karışım

İnsallah güzel annisim seni de saglikla bebegine kavustursun Rabbim
Amin Inşallah canim benim Rabbim Herkese nasip etsin bu güzel duyguyu seni çok iyi anlıyorum bende neler yaşadım bir ben bir de Rabbim bilir canım ama Rabbim öyle bir rab ki en ummadığım vazgeçtiğim anda verdi yavrumu Rabbim kimseyi evlat hasreti evlat acısı ile imtihan etmesin inşallah

Kocaman Amin diyorum dualarina canin insallah bende o güzel duyguyu yasarim

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al benim tüp bebek denemesi oldu şimdi bi kaç ay sonra aşılama olacak .bu karışımla şansımı denesem mi bilemedim.ilk aşılama mı
Allah razı olsun, amin, darısı başına!
Ben 5. ve son denememde gebe kaldım cnm. Olmasaydı artık bir süre vücudumu dinlendirip tüp deneyecektik biz de. Şükürler olsun gerek kalmadı İnşallah senin de olur.
Ben bu karışımı hiç denemedim. Denemek istersen sen bilirsin. Bir sorununuz var mıydı?

Ben de pko var adetlerim düzenli eşimde sıkıntı yok ama olmuyor işte. Ne yapacağımı şaşırdım artık neden olmuyor hiç anlamıyorum

Kızlar teşekkür ederim cevaplarını için umarım bir gün benim de olur bebişim
Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda gekir canim bebegin. Sanirim problemlerimiz ayni bende pkoluyum ve cok sukur ki esimde hicbir problem yok. Sana tavsiyem sekeri hayatindan cikar. Yani caya kahveye koyma.. Kansizlik varsa tedavini ol. Doktor kontrolunde seker hapi kullan yani benim doktorum oyle bi tedavi verdi. Fazla kilon varsa mutlaka ver. Yumurta takibi yapildigi zaman da yumurtan adetinin 12. -13. Gununde yeterli seviyeye ulasirsa havuc kuru mutlaka yap catlamasini sagliyor cunku . elimden geldigince yardimci olurum canim. Ben de 3 sene bekledim 2 sene den fazla ilac tedavisi sonrasinda 3. Asilamada geldi bebegim. Insallah sen okadar beklemezsin cabucak yavruna kavusursun.. Istanbul avrupa yakasindaysanda sana mukemmel doktorumun adresini vereyim. Kesin sonuc alirsin.

Aşırı kilo fazla yok .tüylenme vs yok sadece ultrasonda görüntü olarak pko var dedi hormonlarim da normal. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum. Ama kansizlik var previt positive diye bir vitamin verdi dr o ise yarar mı bilmiyorum. Şeker hapı ne için acaba bi de kansizlikla ilgisi ne canım anlamadım.
İzmirdeyim ama sen yine de ismini ver dr un belki lazım olur

Benimde hormonlar im normal aşırı
tuylenmem yok. Biz pkolularin sorunu
yumurtalarımiz sağlıklı bisekilde dışarıdan
müdahale olmadıkça pek gelişip çatlamiyor.
Kansızlık ta ayrıca tembellik yapıyor
yumurtlamaya etkiliyor. Benimde
kansizligim vardi onu tedavi ettirdiğim
zaman yumurtalarım gelişmeye başladı.
Kilo konusunda da fazlalık 3 kiloysa 3 kilo 5
kiloysa 5 kilo vermelisin. Ben de 60
kiloydum 54 e düştüm . Şeker hapı da yumurtaliklarimizi çevreleyen kistin yok olmasını sağlıyor insulin direncini azaltarak. Bu soylediklerimin hepsini uyguladığım ay hamile kaldım. Hangisi ise yaradı bilemem Allah yardım etti en sonunda emekleri boşa çıkarmadı. İnşallah seninde emeklerini boşa çıkmaz tez zamanda gelir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…