Hamile kalmak için bitkisel karışım

Bende denemek istedim ama kavurmayi unuttum çok onemli mi acaba

merhaba arkadaşlar bende bu akşam alıp denycem yarin faydasını gören var mı ?

Sorunum büyük diyemem 5 6 aylık evliyim toplasak 3 ayı korunmamisimdir. Ama olmadı. Olması için elimden geleni yapıyorum. O kadar bitkisel ilaçlar duydum birde buna bakim dedim.okudum yemin ederim gözlerim doldu.neden bilmiyorum.belki gerçekten iyi gelecek.yani gerçekten teşekkürederim. Kiraz Teyzeme sevgi ve saygılarımı ilet.ismim sevgi.onun duasini almak isterim.aha Ağlıyorum. Normalde suku göz deilim ama bilmiyorum.bu Allahin bi işareti olabilir.
Saygılar...

kızlar bugün başladım karışımı yemeye yutmak mesele sanki koyu kıvamı var

arkadaşlar sonuç alan var mı ?

Ben bu karışımı kullandığım ay hamile kaldım canım etkisi mi oldu vesile mi oldu bilemiyorum. Çok fazla yiyemedik çünkü tadından ve görüntüsünden dolayı. Sende güzel haberi alırsın inşallah hayırlısı ile.

inşallah cnm bir de bnm adetlerim düzensiz yararmı ki işe rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm bnm

selam bunu kullanarak mi hamile
kaldiniz saglicakla alin kucaginiza insallah
Amin insallah canim ben bu kürü sadece 1ay kullandım etkisi oldumu bilmiyorum ama illaki olmustur denemekte fayda var aslan pencesi ve kurt üzümü kullandığım ay içinde hamile kaldım rabbimden umit kesilmez Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu mutluluğunu

Amin insallah ne ölçülerde yaptin canım birde adwtliyken mi baslamistin insallah bize de nasip olur bu duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…