Hamile kalmak için bitkisel karışım

Veee sonunda beklediğim gün geldi :) büyük bir heyecan ve dualarla karışımı hazırladım ve bir kaşık yedim. Tadı fena değil ama görünüşü de pek iç açıcı değil :) sonucu yazıcam kızlar sizdende güzel haberler bekliyorum. Sevgiler,

Hadi hayırlısı canım

aynıymısız benımde 16 ay oldu hala gelen gıden yok ınsallah bızımde bebeklerımız gelecek :)

İnşallah kızlar benim de 11 ay oldu. Bakalım bu ay ne olacak karısımın 4. günündeyiz
hem hamile kalamıyorum hemde adetmin 3. günü olmasına rağmen hala karnım ağrıyo
şu ağrılarım olmasa bunalıma sokuyo beni

Teşekkür ederim canım yeni yayın dönemi derken?bende yeni eğitim Yılına hızlı girdim ameliyatlar falan sono iyi olur inşaallah sende kendine iyi bak gelişmeler olursa bilgilendir öpüyorum
cnmmmmm halemooncum ve agüstocum ben ikinci aşılama için start verdim Sürece katılmak isterseniz beklerim. öpüyorum canlar agustos72

cnmmmmm halemooncum ve agüstocum ben ikinci aşılama için start verdim Sürece katılmak isterseniz beklerim. öpüyorum canlar agustos72
Canım benim hayırlı olsun inşaallah ben galiba hamileyim test yaptım pozitif çıktı bu günde kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım

Canım benim hayırlı olsun inşaallah ben galiba hamileyim test yaptım pozitif çıktı bu günde kan verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım
ayyy inanmıyorum cidden mi kendiliğinden gebe kalabiliyordun sen zaten dimi maşallah ya hadi hayırlı haberini bekliyorum inşallah cnm bnm!

Bayanlar bu ay karışımı denemiştim heyecanla hazırladım hatta falan demiştim :) sanırım bu ay oldu. Bugün iki test taptım adetime 3 gün var ikiside silik çıktı ne dersiniz? :) varmıdır bebiş ???

ayyy inanmıyorum cidden mi kendiliğinden gebe kalabiliyordun sen zaten dimi maşallah ya hadi hayırlı haberini bekliyorum inşallah cnm bnm!
Evetcanım ya çok şükür 123 çıktı değerim darısı başına benim problem eşimdeydi olmaz diyordu doktorlar şükür Rabbim ol dedi oldu

Evetcanım ya çok şükür 123 çıktı değerim darısı başına benim problem eşimdeydi olmaz diyordu doktorlar şükür Rabbim ol dedi oldu

Canım öncelikle tebrik ederimmmm :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) test yapışmışmıydın ?? Silik mi çıktı bir yardımcı ol bana :)

Canım öncelikle tebrik ederimmmm :) Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :) test yapışmışmıydın ?? Silik mi çıktı bir yardımcı ol bana :)
Teşekkür ederim canım test yaptım ama silik değil baya koyu çıktı çok belirgindi hatta ilk hamileliğimde çok silk çıkmıştı bende şaşırdım

Te
cnm bnm yaa maşallah, Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun
teşekkür ederim canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah çok güzel bir duygu ikinci kez de olsa paha biçilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…