- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
-
- Konu Sahibi Semender82
Ben hazirandan beri deniyorum ama bu rahim işleri yüzünden boşa üzülmüşüm. 2-3 ay daha beklemem gerekecek sanırım
Ne güzel sakin olabiliyorsun.
Gerçi dr bana bak bu yüzden olmuyor birkaç ay geçsin hamile kalırsın dese biraz daha rahat olabilirdim sanırım.
Hiiiç sakin değildim aslında. 3 ay ara kanama geçirdim, her seferinde doktora gittim. Kadın önce yumurtlama kanamasıdır dedi, ertesi ay ovulasyon testi aldım baktım yumurtlamayla ilgisi yok! Kadını aradım, tsh falan testi var ya reglin 3. günü; onu yaptır dedi. Bu aradada "senden güzel haberler bekliyorum" falan diyor. Ben tabii psikolojik olarak sürekli hamilelik belirtileri gösterip ağlıyorum regl olunca... Sonra canıma tak etti doktoru değiştirdim, o doktor dedi bana bunu. O yüzden geçen haftadan beri biraz daha sakinim. Umarım senin içini rahatlatabiliyorumdur :) ben senin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum anlattıklarından çünkü. Pko dışında aynıyız :) bu doğum kontrol hapşarı duvarı incelterek engelliyor gebeliği zaten, bana çok mantıklı geldi ikinci doktorun dediği
Canım buralardayım hep ama biz bebek işini askıya aldık malesef miyom ameliyatı oldum çünküooo halemooncum da buaralardaymış
Canım buralardayım hep ama biz bebek işini askıya aldık malesef miyom ameliyatı oldum çünküooo halemooncum da buaralardaymış
merhaba kızlar....benım rahım duvarımda kalınlık ve myom vardı ılaç kullandım duzeldı.ayrıca pkomda var.adetim geçikti test yaptırdım negatif çıktı söktürcü verdi ardından klomen verdi.klomen ile bu karışım aynı anda kullanabilirmiyiz acaba.soğan kürünüde yapmak istiyorum iyice kafam karıştı.1.5 senedir bekliyoruz bebişi...Rabbim isteyen herkeze versin inşallah.hamile haberi duymak istemiyorum artık...kızlar sizce ne yapmalıyımmm yardımcı olurmusunuz....
aaa cnm çok geçmiş olsun. yeni yayın dönemine hızlı giriş yaptık kurum olarak, o yüzden yoğunum. biraz bakınıp çıkıyorum gün aşırı fırsat bulunca. kendine iyi bak. geçmiş olsun. görüşürüz çiçeemCanım buralardayım hep ama biz bebek işini askıya aldık malesef miyom ameliyatı oldum çünkü
Teşekkür ederim canım yeni yayın dönemi derken?bende yeni eğitim Yılına hızlı girdim ameliyatlar falan sono iyi olur inşaallah sende kendine iyi bak gelişmeler olursa bilgilendir öpüyorumaaa cnm çok geçmiş olsun. yeni yayın dönemine hızlı giriş yaptık kurum olarak, o yüzden yoğunum. biraz bakınıp çıkıyorum gün aşırı fırsat bulunca. kendine iyi bak. geçmiş olsun. görüşürüz çiçeem
Dün gebelik testi yaptım pozitif bugün adet oldum malesef Üzgünüm
Yok sanmiyorum bugunde yaptım test negatif