Hamile kalmak için bitkisel karışım

Ne güzel sakin olabiliyorsun.
Gerçi dr bana bak bu yüzden olmuyor birkaç ay geçsin hamile kalırsın dese biraz daha rahat olabilirdim sanırım.

Hiiiç sakin değildim aslında. 3 ay ara kanama geçirdim, her seferinde doktora gittim. Kadın önce yumurtlama kanamasıdır dedi, ertesi ay ovulasyon testi aldım baktım yumurtlamayla ilgisi yok! Kadını aradım, tsh falan testi var ya reglin 3. günü; onu yaptır dedi. Bu aradada "senden güzel haberler bekliyorum" falan diyor. Ben tabii psikolojik olarak sürekli hamilelik belirtileri gösterip ağlıyorum regl olunca... Sonra canıma tak etti doktoru değiştirdim, o doktor dedi bana bunu. O yüzden geçen haftadan beri biraz daha sakinim. Umarım senin içini rahatlatabiliyorumdur :) ben senin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum anlattıklarından çünkü. Pko dışında aynıyız :) bu doğum kontrol hapşarı duvarı incelterek engelliyor gebeliği zaten, bana çok mantıklı geldi ikinci doktorun dediği

Hiiiç sakin değildim aslında. 3 ay ara kanama geçirdim, her seferinde doktora gittim. Kadın önce yumurtlama kanamasıdır dedi, ertesi ay ovulasyon testi aldım baktım yumurtlamayla ilgisi yok! Kadını aradım, tsh falan testi var ya reglin 3. günü; onu yaptır dedi. Bu aradada "senden güzel haberler bekliyorum" falan diyor. Ben tabii psikolojik olarak sürekli hamilelik belirtileri gösterip ağlıyorum regl olunca... Sonra canıma tak etti doktoru değiştirdim, o doktor dedi bana bunu. O yüzden geçen haftadan beri biraz daha sakinim. Umarım senin içini rahatlatabiliyorumdur :) ben senin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum anlattıklarından çünkü. Pko dışında aynıyız :) bu doğum kontrol hapşarı duvarı incelterek engelliyor gebeliği zaten, bana çok mantıklı geldi ikinci doktorun dediği

Canım aslında doğum kontrol haplarının sürekli kullanımı bıraktığında da çocuk olmayı engeller diye o kadar çok söylenti var ki.
Ben de dr'uma bunun doğruluk payı olup olmadığını sordum ve dr bana kalıcı olarak çocuk olmasını engellemeyeceğini aksine bırakınca hemen hamile kalınabildiğini bile söyledi.
Ben de haliyle bırakınca hemen kalırım diye heveslendirdim kendimi sanırım. Hatta korunurken saati geçirdim ya hamile kalırsam diye düşündüğüm bile oluyordu :) O kadar da kolay değilmiş şimdi anladım.
Şimdi düşününce dediğin şey çok mantıklı. Ben devlet hastanesinde dr'a gitmiştim. Biliyorsundur pek ilgilenmiyorlar. Bir dahaki sefere özele gidicem ve bu rahim kalınlığı olayını da sorucam. Bir nebze içimi rahatlattın çok sağol :KK68:

Yanlışlıkla üst üste paylaşmışım kusura bakmayın

merhaba kızlar....benım rahım duvarımda kalınlık ve myom vardı ılaç kullandım duzeldı.ayrıca pkomda var.adetim geçikti test yaptırdım negatif çıktı söktürcü verdi ardından klomen verdi.klomen ile bu karışım aynı anda kullanabilirmiyiz acaba.soğan kürünüde yapmak istiyorum iyice kafam karıştı.1.5 senedir bekliyoruz bebişi...Rabbim isteyen herkeze versin inşallah.hamile haberi duymak istemiyorum artık...kızlar sizce ne yapmalıyımmm yardımcı olurmusunuz....

merhaba kızlar....benım rahım duvarımda kalınlık ve myom vardı ılaç kullandım duzeldı.ayrıca pkomda var.adetim geçikti test yaptırdım negatif çıktı söktürcü verdi ardından klomen verdi.klomen ile bu karışım aynı anda kullanabilirmiyiz acaba.soğan kürünüde yapmak istiyorum iyice kafam karıştı.1.5 senedir bekliyoruz bebişi...Rabbim isteyen herkeze versin inşallah.hamile haberi duymak istemiyorum artık...kızlar sizce ne yapmalıyımmm yardımcı olurmusunuz....

Bence aynı anda kullanma hiç birini canım.

Canım buralardayım hep ama biz bebek işini askıya aldık malesef miyom ameliyatı oldum çünkü
aaa cnm çok geçmiş olsun. yeni yayın dönemine hızlı giriş yaptık kurum olarak, o yüzden yoğunum. biraz bakınıp çıkıyorum gün aşırı fırsat bulunca. kendine iyi bak. geçmiş olsun. görüşürüz çiçeem :KK74:

aaa cnm çok geçmiş olsun. yeni yayın dönemine hızlı giriş yaptık kurum olarak, o yüzden yoğunum. biraz bakınıp çıkıyorum gün aşırı fırsat bulunca. kendine iyi bak. geçmiş olsun. görüşürüz çiçeem :KK74:
Teşekkür ederim canım yeni yayın dönemi derken?bende yeni eğitim Yılına hızlı girdim ameliyatlar falan sono iyi olur inşaallah sende kendine iyi bak gelişmeler olursa bilgilendir öpüyorum

Arkadaşlar var mı bebiş haberleri?? Bu ay bende denemek istiyorum lütfn yazsın herkes güzel bir topik olmuş devam etsin işe yarayıp yaramadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum :)

Bende 22 eylülde adet olmuştum bu karışımı yaptım ve eşim 6_7 gün yedi bir kaşık ben yemedim çünkü bu tarz şeyler beni etkiler o yüzden sadece eşim yedi bugün adet günüm henüz olmadim Sanırım da olmucam gebelik testi yarın yapıcam inş ama evde 1 tane ovulasyon testi vardı onu yaptım ve çift çizgi çıktı yumurtlama gunumdek igibi bu ovulasyonla Hamileliği öğrenen çok yarınki duruma göre yazarım yine

X