- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
-
- Konu Sahibi PempeeMavii
Yarayan çok olmuş ama bana yaramadıçok enteresan..inşallah işe yarıyodur...
Son kez istersen tekrar yaptir ama bu sefer agirlik konusuna atlayip ziplamaya dikkat et ben 1 ay boyunca poset bile tasimadim kadin oyle dedi diye o yuzden tekrar deneyip dikkat et kendine bu konuda derim yine tabi sen bilirsin gobek dusuklugu veya rahmin kaymasi kisirliga neden olabiliyormus enteresan bi sekildeAğır kaldırma konusunda çok dikkatsizim.eve sanırım dediğin gibi.ama artık dikkat etsemde fayda etmiyor.zıplamam atlamam bile düşmesine sebep olutor.bende bıraktım artık zaten.
Evet haklısın.geçec cuma bi kadına gittim ama yapamadı yaa bide canımı çok yaktı.göbeğimin deliği morardı.bi kaç gün çürük gibi ağrıdı.artık hiç cesaretim yok.kendim bardak çekmeyi denesem yapabilir miyim acaba.Son kez istersen tekrar yaptir ama bu sefer agirlik konusuna atlayip ziplamaya dikkat et ben 1 ay boyunca poset bile tasimadim kadin oyle dedi diye o yuzden tekrar deneyip dikkat et kendine bu konuda derim yine tabi sen bilirsin gobek dusuklugu veya rahmin kaymasi kisirliga neden olabiliyormus enteresan bi sekilde
Bilen birilerine git benimkide biraz agrili olmustu ozellikle rahmimin kaydigi taraf cok agriyordu sanirim yer degistirmeye basladigi icin masaj sayesinde bilmeyen tecrubesiz birinin ellerine teslim etme kendini eski yasli teyzeler bilir bu yontemleri etrafinda arastirabilirsinEvet haklısın.geçec cuma bi kadına gittim ama yapamadı yaa bide canımı çok yaktı.göbeğimin deliği morardı.bi kaç gün çürük gibi ağrıdı.artık hiç cesaretim yok.kendim bardak çekmeyi denesem yapabilir miyim acaba.
Senin tam oldumu şimdi canım sanırım hamilesinBilen birilerine git benimkide biraz agrili olmustu ozellikle rahmimin kaydigi taraf cok agriyordu sanirim yer degistirmeye basladigi icin masaj sayesinde bilmeyen tecrubesiz birinin ellerine teslim etme kendini eski yasli teyzeler bilir bu yontemleri etrafinda arastirabilirsin
Evet bugun kan testi icin gittim bhgc 553 cikti cok sukur.3 yildir hic bir problememimiz yokken ugrastik durduk ben bu kadının vesile oldugunu dusunuyorum tabi allahin takdiriyle allahim isteyenlerede nasip etsin insallahSenin tam oldumu şimdi canım sanırım hamilesin
Evet bugun kan testi icin gittim bhgc 553 cikti cok sukur.3 yildir hic bir problememimiz yokken ugrastik durduk ben bu kadının vesile oldugunu dusunuyorum tabi allahin takdiriyle allahim isteyenlerede nasip etsin insallah
Evet bugun kan testi icin gittim bhgc 553 cikti cok sukur.3 yildir hic bir problememimiz yokken ugrastik durduk ben bu kadının vesile oldugunu dusunuyorum tabi allahin takdiriyle allahim isteyenlerede nasip etsin insallah
Ayy allahım çok sevindim.allah hayırlı bi doğum ve evlat nasip etsin.darısı başımıza.bizlerede dua et.Evet bugun kan testi icin gittim bhgc 553 cikti cok sukur.3 yildir hic bir problememimiz yokken ugrastik durduk ben bu kadının vesile oldugunu dusunuyorum tabi allahin takdiriyle allahim isteyenlerede nasip etsin insallah
Tesekkur ederim dariai basiniza insallah :)Ayy allahım çok sevindim.allah hayırlı bi doğum ve evlat nasip etsin.darısı başımıza.bizlerede dua et.
Cumadan beri adet olmadiysan kan testi yaptir istersenGünaydın kızlarBen cumadan beri hala regl olmadım.Dün idrar testi yaptım negatif.Hiç ağrım falanda yok.Sadece göğüslerim şiş.Bu ay 7 gün soğan kürü yapmıştım bu yüzden gecikme olabilir mi acaba.
Bende bugün uzun bir gecikmeden sonra regl oldum.daha da bardak falan çektirmem o kadar canım yyandı.olmayınca olmuyor işteMalesef bardakta cektik hem esime hem bana ama tutmadi iste yine. nasip tabi... cok uzuldum o baska