- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
-
- Konu Sahibi PempeeMavii
İnş.canım ama bende işe yaramadı sende inş.faydalı olur.Ben de duymuştum. Bu ay bardak çektirdim. Bir de ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım. İnşallah güzel haberler gelir.
konu eskiymiş ama hamile olduğunu görünce yazmak istedim, bu yöntemlemi hamile kaldınhiç kimse duymadı mı arkadaşlar.bir tek ben mi duydum.bu şekilde bir çok kişinin hamile kaldığı söyleniyor.
nasıl oluyoBen ovulasyon döneminde bir defa denedim.o ay hamilelik olmadı.ondan sonraki ay yine denedim.sabun falan sarıp göbeğime sımsıkı bağladılar ama nafile yine olmadı.arkadaşım bu şekilde hamile kaldı.yarın yine denicem bakalım ne olacak yenilen pehlivan misali
Ben duydum karin dusmesini bende bu ay yaptirdim karnima masaj kadin adet doneminde sabunla 3 gun masaj yapti dun adet gunumdu ama olmadim daha insallah hamileyimdir test yapmaya korkuyorum bazen 1-2 gun gecikebiliyor cunku benimkiBugünde yaptırdım az önce.benim göbeğim yerinde atmıo.yapılsada tekrar kaçıo.göbek kaçmasını duymuşsunuzdur.onu denesi kadın.bardakla.belime masaj yaptı ama ben pek umutlu değilim.çünkü daha öncede denedim bunları ama işte allahtan umut kesilmiyor.bunu deneyip hamile kalan bizlerle paylaşırsa seviniriz
benim düzelmiyor.karın düşmesini yapamıyorlar bile.Ben duydum karin dusmesini bende bu ay yaptirdim karnima masaj kadin adet doneminde sabunla 3 gun masaj yapti dun adet gunumdu ama olmadim daha insallah hamileyimdir test yapmaya korkuyorum bazen 1-2 gun gecikebiliyor cunku benimki
Ben ovulasyon döneminde bir defa denedim.o ay hamilelik olmadı.ondan sonraki ay yine denedim.sabun falan sarıp göbeğime sımsıkı bağladılar ama nafile yine olmadı.arkadaşım bu şekilde hamile kaldı.yarın yine denicem bakalım ne olacak yenilen pehlivan misali
Masajdan sonra agir kaldirmamak gerekiyormus acaba sen dikkat etmiyormusun buna cunku oyle bir durumda gobek tekrar dusuyormusbenim düzelmiyor.karın düşmesini yapamıyorlar bile.
Aman bi garip geldi banada.büyük bi çarşafla karnımı sıksıkı sardılar sabunları çarşafın arası da karnımın alt kısmına tam rahmin üstüne koydular.dıştan içe baskı olunca içten rahmin aşağı indiğini hissettim.ve o gece ilişkide hiç zorlanmadım.benim biraz kuruluk vs gibi sorunlarım varda.sabunu nasıl sardılar çok merak ettim.....
Aman bi garip geldi banada.büyük bi çarşafla karnımı sıksıkı sardılar sabunları çarşafın arası da karnımın alt kısmına tam rahmin üstüne koydular.dıştan içe baskı olunca içten rahmin aşağı indiğini hissettim.ve o gece ilişkide hiç zorlanmadım.benim biraz kuruluk vs gibi sorunlarım varda.
Aman bi garip geldi banada.büyük bi çarşafla karnımı sıksıkı sardılar sabunları çarşafın arası da karnımın alt kısmına tam rahmin üstüne koydular.dıştan içe baskı olunca içten rahmin aşağı indiğini hissettim.ve o gece ilişkide hiç zorlanmadım.benim biraz kuruluk vs gibi sorunlarım varda.