Hamile kalmak için bele bardak çekme yöntemi...

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
Arkadaşlar böyle bir yöntem duydum.Bu konuda bilgisi olan bu şekilde hamile kalan veya kalanları duyan varsa ve burada bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.

hiç kimse duymadı mı arkadaşlar.bir tek ben mi duydum.bu şekilde bir çok kişinin hamile kaldığı söyleniyor.

İnşallah canım. Sen ne zaman yaptırdın ve hangi günler yaptırdın? Ben 3 kez yaptırdım. Bir akşam, bir sabah ve sonra yine akşam olmak üzere. 3 kez olması gerekiyormuş. Ve hem ilk yaptırdığım akşamın sabahında deneme oldu hem de son yaptırdığım günden 1 gün sonra deneme oldu. Senin nasıl olmuştu?

Çok sevdim senin adına. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin nasıl oldu? Anlatır mısın biraz? Umut olsun bizlere de.

Ben ovulasyon döneminde bir defa denedim.o ay hamilelik olmadı.ondan sonraki ay yine denedim.sabun falan sarıp göbeğime sımsıkı bağladılar ama nafile yine olmadı.arkadaşım bu şekilde hamile kaldı.yarın yine denicem bakalım ne olacak yenilen pehlivan misali

Ne yapalım umut işte. Her duyduğumuz şeyden medet umar olduk. İnşallah bu ay olur. Bana bardak vuran kadın kesin olacak diye çok umut verdi. Bakalım. Sonucu buradan paylaşırım.

nasıl oluyo

Bugünde yaptırdım az önce.benim göbeğim yerinde atmıo.yapılsada tekrar kaçıo.göbek kaçmasını duymuşsunuzdur.onu denesi kadın.bardakla.belime masaj yaptı ama ben pek umutlu değilim.çünkü daha öncede denedim bunları ama işte allahtan umut kesilmiyor.bunu deneyip hamile kalan bizlerle paylaşırsa seviniriz

Ben duydum karin dusmesini bende bu ay yaptirdim karnima masaj kadin adet doneminde sabunla 3 gun masaj yapti dun adet gunumdu ama olmadim daha insallah hamileyimdir test yapmaya korkuyorum bazen 1-2 gun gecikebiliyor cunku benimki

Ben duydum karin dusmesini bende bu ay yaptirdim karnima masaj kadin adet doneminde sabunla 3 gun masaj yapti dun adet gunumdu ama olmadim daha insallah hamileyimdir test yapmaya korkuyorum bazen 1-2 gun gecikebiliyor cunku benimki
benim düzelmiyor.karın düşmesini yapamıyorlar bile.

sabunu nasıl sardılar çok merak ettim.....

Ağır kaldırma konusunda çok dikkatsizim.eve sanırım dediğin gibi.ama artık dikkat etsemde fayda etmiyor.zıplamam atlamam bile düşmesine sebep olutor.bende bıraktım artık zaten.

sabunu nasıl sardılar çok merak ettim.....
Aman bi garip geldi banada.büyük bi çarşafla karnımı sıksıkı sardılar sabunları çarşafın arası da karnımın alt kısmına tam rahmin üstüne koydular.dıştan içe baskı olunca içten rahmin aşağı indiğini hissettim.ve o gece ilişkide hiç zorlanmadım.benim biraz kuruluk vs gibi sorunlarım varda.

çok enteresan..inşallah işe yarıyodur...

çok enteresan..inşallah işe yarıyodur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…